Mika Niikko otti Tom of Finlandin esiin seksuaalista häirintää koskevassa eduskuntakeskustelussa (juttukommentit)

  • 1 / 24
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 13.12.2017 20:17
Mika Niikko on ottanut ilmeisesti pestin Finlaysonin tuotteiden markkinamiehenä. Hän ja sielunveljensä tekevät mitä parhainta homopropagandaa. Että ihan eduskunnassa ja pöytäkirjoihin asti tallentuvat nuo markkinointi-iskut.
Hieman on tuo Niikko ulkona mitä tuolla käsiteltiin.. voi taivas mikä yhden asian tyyppi.
Oletko JuhaniV todella sitä mieltä että Persujen Mika Niikko tekee mitä parhainta homopropagandaa? Että Tom Of Finlandin kuvitukset ovat niin hyvää mieskuvaa että sitä kannattaa edistää eduskunnastakin käsin?

Kommenttia muokattu: 15.12.2017 klo 08:08
  • 4 / 24
  • Niikkeli
  • 13.12.2017 22:42
Missähän Finlaysonin Tof mallissa näytetään sukuelimet? Niikko on nyt vähän pihalla. Ehkä kannattaisi alkaa miettimään, mitä alkaa tekemään seuraavaksi, kun eduskunnasta tippuu. Moi moi..
Pornolehdet lastenlehtien yläpuolelle ovat tietenkin tosin sitten vain Niikon mukaan ok? Kuhan ei mitään nahkahousuisia miehiä näe. Mieluummin tissejä ja sormilla levitettyjä vittuja lapsille :)
Valitettavasti nimimerkki 1965 on unohtanut ottaa lääkkeensä tai sitten niilla ei ole enää teoa hänen pahoinvointiinsa - valiettavasti!
1965, ilman ToF-mallistoa Finlaysonin noste ei olisi ollut tätä luokkaa. Ongelma oli pikkuisen taitamattomasti hoidettu kasvu, lähinnä ulkomaiden osalta.

Miksi muuten ei hypitä seinille kukkakuvioisten kankaitten vuoksi? Ei, vaikka mehiläinenkin pörräisi kukkatarhassa. Kukkaahan voi pitää kasvin "sukupuolielimenä", emi ja heteet levällään. Noh, kauniitahan kukat toki ovat väriloistossaan.

Tom of Finland -tuotteissa ei minun ymmärtääkseni ole menty alastomuuden puolelle, vaan pidetty strategisimmat paikat verhottuna. Siinä mielessä ollaan kyllä pysytty sopivuuden rajojen sisällä tai ainakin reunamilla.

Sinänsä ToF-maailman voimakas esilläolo ei ole minustakaan täysin toivottavaa, varsinkin, jos ToF-kuvasto yritetään liittää vahvasti homouteen yleisesti ( http://ranneliike.net/teema/maarittaako-tom-of-finland-jo-liikaa-homokuvaa?aid=12803 ) eikä ymmärretä pitää sitä vain yhtenä miesten fetisistisen alakulttuurin ilmentymänä - ja yhdelle jo edesmenneelle taiteilijalle jonkinlaisena innoittavana miesihanteena.
"ToF-kuvasto yritetään liittää vahvasti homouteen yleisesti"
Valitettavasti ei tarpeeksi vahvasti ja yleisesti. Kyllä yleisin stereotypia homosta on kaulahuivia käyttävä käsilaukkua veltoilla ranteilla heilutteva kimittävä neiti. Vuosikymmeniä tällainen neitimäinen mies on liitetty äärimmäisen vahvasti homouteen esim. kaikissa tv-ohjelmissa ja leffoissa. Minä ainakin haluan, että valtaväestö näkisi minut mielummin raamikkaana isomunaisena uroksena kuin piipittävänä meikkitaiteilijana, sillä vielä on pitkä matka siihen, että stereotypiat karisee ja valtaväestö näkee homot ihan tavallisina tallaajina.
Eduskunnassa pesivä vihapuhe ja vähemmistöjen häirintä vaativat puhdistustoimia. Äänestämällä kun emme siitä eroon pääse.
Minä taas näkisin homouden mieluiten sellaisena, ettei siihen sinänsä liitetä mitään rooleja ja stereotypioita.
Niikko ja 1965 taitavat olla sama henkilö. Kummankin jutut jostain toisesta todellisuudesta.
MIka Niikko on sellainen rusinapulliainen. Eipä huomannut hän julkisuudessa mesoa silloin kun puoluekaverinsa, aviomies Toimi Kankaanniemi mesoi muitten naisten kanssa seksistisillä mölöytyksilään, avioliittonsa ulkopuolella, vaikka Niikon uskomusopuksesa profeetta jesse selvin sanoin kieltää jyrkästi avioliiton ulkopuoiisen sekstailun (tosin samalla tuomitsee oman syntyperänsäkin). jessehän ei sen sijaan kiellä (ekä mitenkään puollakaan) homorakkautta - mutta Mika Niikolla on kiihkeästi usein miehet vain mielessään.

Noh, ehkä Mika Niikko kimpaantuu seuraavaksi karjalan-piirakoiden yleisestä esillepanosta kaupoissa ;)

Tai voisiko Niikko kenties jonain päivänä nähdä sen vaatteet päällä herkän haaremitouhun jessen & 12 opetusmiehensä haaremin parissa? esim. sen romanttisen viini-illallisen kuvaelman tms?
Sillä eikös se tuosta hemmosta esillä pidetty sadomasokistinen ristiriiputus-kuvaelmapuoli ole jo aika loppuun kaluttu.

Kommenttia muokattu: 14.12.2017 klo 18:06
Havainnoija & oscari,

Mikä teitä estää sanomasta jotain kiinnostavaa?
Mika Niikon puheenvuorosta tulee jälleen kerran mieleeni, kuinka todella pervoa porukkaa nuo räyhäuskovaiset todellisuudessa ovat.

Heitä ei luulisi kiinnostavan pätkääkään, kuinka homot keskenään peuhaavat. Näyttää kuitenkin kiinnostavan ja todella kovasti. He palaavat aiheeseen toistuvasti vuodesta toiseen, vaikka esimerkiksi tasa-arvoinen avioliittolaki on käsitelty loppuun ja voimassa.

Mika Niikko on minun mielessäni vain kovin yksinkertainen ressukka, joka on saanut tehtäväksi olla räyhäuskovaisten äänitorvena. Hänen käyttäytymisensä eduskunnassa vaatii kuitenkin seurantaa ja tarvittaessa julkista reagointia.
Mika Niikko näkee aina miehen munat kun näkee homot kuvina tai muu-
ten,mikähän meissä on niin kiintoisaa,mikä oikein on miehiään?
Toi Mika Niikko on kyllä varsinainen kiusanhenki ja vähemmistöjen kiusaaja. Voisin kuvitella että koulussakin on ollut todellinen kiusan henki, mielipiteillään toisten alistaja ja kiusaaja.
Ilmeisesti Päivi Räsänen on lopettanut homoista kommentoimisen, joten on hienoa kun Mika Niikko on otettu hänen tilalleen uudeksi viralliseksi viholliseksi. Lahkohan tarvitsee viholliskuvia, jotta yhteishenki lujittuisi.

Kannattaisiko aloittaa uusi lamauttavan pitkä ja henkeä vahvistava keskusteluketju nimeltä:

"Mika Niikko vihaa meitä edelleen"?
"Kyllä yleisin stereotypia homosta on kaulahuivia käyttävä käsilaukkua veltoilla ranteilla heilutteva kimittävä neiti."

Tämä taitaa olla yhtä vanha kuva homoista kuin black face mustista, toisaalta imago-ogelmaiset homot viljelevät tätä komediahahmoa vastapainona nahkahomon stereotypialle (joka alkaa olla valtaväestön uusi mielikuva homoista, kuin myös homovitsien aihe 1980-luvun loputtomien Poliisiopisto uusitojen jälkeen, kuin myös tuoreempi sterotypia homolammaspaimenista). "Oikeampi" kuva lienee meikkitaiteilija nahkaböksyissä, aika monet parturikapaajat ovat homobaarien miehekkäimpiä ilmestyksiä. Ilmeisesti maskuliinisuus täytyy ylikompensoida "perinteisissä" homoammateissa tätänykyä?

"Minä ainakin haluan, että valtaväestö näkisi minut mielummin raamikkaana isomunaisena uroksena kuin piipittävänä meikkitaiteilijana, sillä vielä on pitkä matka siihen, että stereotypiat karisee ja valtaväestö näkee homot ihan tavallisina tallaajina."

Siitä vaan pumppaamaan. Munaakin. Aika moni homo kipuilee jo epärelistisine mielikuvineen omasta kehosta ja sen ulottuvuuksista - puhumattakaan oletuksista, joita homobaarien lihatiskeillä vaaditaan.
Me mentiin katsomaan Suomessa käydessämme Finlaysonin kierrätetyistä kankaista tehtyjä pyyhkeitä. (Ostimme Suomen taloomme erän - joskin muusta pakasta).
Samalla innostuimme näistä ToF T-paidoista, ja ostimme niitäkin.
Missään ei ollut 'törkeää' kuviointia.
Jätimme paikallisen lähetystön juhlat väliin ja järjestimme omat; asu: sinivalkoinen. Olimme itse farkuissa ja ToF paidoissamme.
Yksikään vieras ei assosioinut 'asuamme' Gay-Kyldyyriin.

(Johtuu ehkä ulkomuodostamme, joka viittaa enemminkin 'itsestään-huoltaan-pitäviin')

Hauskaa oli ja Finlandia Vodkaa kului!
;-)
Kummasti vaan Mikan katse osuu nahkamiehiin. Mies tekee kohtapuoliin koivistot.
"Mika Niikko on ottanut ilmeisesti pestin Finlaysonin tuotteiden markkinamiehenä."

Monessa länsimaassa kristilliset homovastaiset kuppikunnat julistavat ostoboikotteja milloin mitäkin yritystä vastaan. Seurauksena on ollut yritysten myynnin lisääntyminen. Niikko on toisaalta melko merkityksetön tapaus, mutta saa ainakin minut suosimaan Finlaysonin tuotteita ja mainostamaan muillekin.
----
"Mika Niikon puheenvuorosta tulee jälleen kerran mieleeni, kuinka todella pervoa porukkaa nuo räyhäuskovaiset todellisuudessa ovat."

Pitää paikkansa. Noin kymmenen vuotta sitten aloin lukea räyhäuskovaisten verkkosivujen juttuja ja kommentteja. Mistään sateenkaarikansalaisten ihmisoikeuksista ja yhdenvertaisuudesta ei voinut silloin eikä voi nytkään keskustella, koska fundikset tyrkyttävät navanalusjuttuja vuodesta toiseen. Melko perverssiä lievästi ilmaisten. Näilläkin palstoilla eräs kommentoija toimii samoin.
----
Koska persuilla on näköjään tarve sekoilla monin tavoin, niin lisätään vielä nämä kaksi ”sattumusta”:

https://demokraatti.fi/mikael-jungner-paljastaa-hakkarainen-yritti-suudella-minua-hieman-sai-pyyhkia-teuvon-kuolaa/

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005496319.html
Tälle lahkolle Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit ovat kaikkein merkittävimmät poliittiset liikkeet. Muut patavanhoilliset kuppikunnat eivät saa aikaan läheskään yhtä suurta innostusta ja tunnekuohua. Eläköön Mika Niikko!

Päivi Räsänen - tule takaisin! Ilman sinua me ei olla mitään!
Kansanedustajat Mika Niikko ja Päivi Räsänen ovat asemassa, jossa nämä suoraan voivat vaikuttaa lainsäädäntöön. Siksi heidän edesottamuksillaan on erityistä merkitystä. Tähän ryhmään kuuluvat esimerkiksi myös kansanedustaja Sari Tanus ja presidenttiehdokas Laura Huhtasaari.

Asemastaan he voivat vahingoittaa (hlbti-vähemmistöhin kuuluvien) nuorten kasvua ja mahdollisuuksia hyväksyä itsensä. Tällaiset hlbti-vähemmistöjen yhdenvertaisuutta vastustavat vaikuttajat voivat tehdä harmia suoraan (aikuisina ja auktoriteettiasemassa olevina) sekä välillisesti (näitä ylöspäin katsovien vanhempien, isovanhempien, sisarusten, muiden sukulaisten, opettajien, työnantajien jne. kautta).

Minun tunteeni kieltämättä kuohahtavat eräiden vaikuttajien avatessa suunsa, nimenomaan huolesta sellaisia nuoria kohtaan, joilla patavanhoillisten äänitorvien vuoksi on riski hyväksyä itsensä vain vaillinaisesti.