Aamulehdessä Soini haukkuu Halla-ahon johtamaa puoluetta ihmisvastaiseksi, perustelut ontuvat pahasti (juttukommentit)

Vaeltaja2006 tiivisti omankin näkökantani oikein hyvin. Soini ja abrahamilaiset uskonnot edustavat itsessään pahinta mahdollista ihmisvastaisuutta ja siihen nähden Halla-Aho on kuin ihmisrakkain ja lämpimin ihminen mitä on.
"Soini ja abrahamilaiset uskonnot edustavat itsessään pahinta mahdollista ihmisvastaisuutta"

Ihan tarkennuksena kysyn, että koskeeko tämä myös islamia?
Soini itse on rakentanut tuon "ihmisvastaisen" puolueen erilaisista paloista.

Reilusti muukalaispelkoa, kristillistä teennäisyyttä isohko pala, pienen ihmisen asialla äänihuulten kohdalla, aivot täyteen keskinkertaisuutta...

Sellaisen Frankensteinin hirviön tuli tohtori Soini rakentaneeksi.
Ja nyt se heräsi henkiin ja yrittää kuristaa luojansa ! https://www.youtube.com/watch?v=gWUokrht-H0 It`s Alive !
"Ihan tarkennuksena kysyn, että koskeeko tämä myös islamia?"

Koskee islamia erittäin vahvasti. Musut, krisut ja jutkut eivät kuulu Suomeen ja saisivat painua takaisin sinne Lähi-Itään paimentamaan kameleitansa.
"Soini ja abrahamilaiset uskonnot edustavat itsessään pahinta mahdollista ihmisvastaisuutta ja siihen nähden Halla-Aho on kuin ihmisrakkain ja lämpimin ihminen mitä on."

Lähimmäisenrakkautta Latva-Laho osoitti fantasioidessaan homon ampumisella kuulyuisassa blogikirjoituksessa. Olisiko tuon kirjoituksen ydin ollut kenties eutanasia?

Ja tämän keskustelun voisi linkittää keskustelupalsta puolelle:

http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=20&thrdid=15163
  • 6 / 11
  • jeesjees
  • 30.7.2017 13:50
xxx, miksi jätit kertomatta Halla-ahon blogauksen alkupontimen? Eli sen, että joku mies oli ahdistellut häntä seksuaalisesti ja ehdottanut suuseksiä? Minuakin on ahdisteltu seksuaalisesti (kaksi kertaa) ja voin sanoa, että mielessäni heräsi erinäisiä, hyvin väkivaltaisiakin ajatuksia.
jeesjees, sitten tiedät, miltä naisista tuntuu. Ikävä kyllä moni mies ajattelee, että naisten olisi vain kestettävä "pientä flirttiä". Mutta, jos seksuaalista huomiota ei halua, ei sitä tarvitse sietää.
  • 8 / 11
  • Jochanan
  • 30.7.2017 19:41
"Musut, krisut ja jutkut eivät kuulu Suomeen ja saisivat painua takaisin sinne Lähi-Itään paimentamaan kameleitansa."

Tämä alkaa olla jo aika lailla kansanryhmää vastaan kiihottamista. Miksi se sallitaan tällä foorumilla?

Pitääkö ilmoittaa poliisille?

Ja ihan tiedoksi: sen kummemmin kristinuskolla kuin juutalaisuudellakaan ei ole mitään tekemistä paimentolaisuuden kanssa. Tätä "urbaania legendaa" aina välillä kuulee, mutta teidän sankarinne, Vanhan testamentin eksegeetti Martti Nissinenkin repii pelihousunsa, jos kuulee juutalaisuutta väitettävän paimentolaisuksonnoksi. Vanha testamentti on korkeakulttuurin tuote ja syntynyt kuninkaiden palatseissa. Paimentolaisilla ei sen kirjoittamiseen olisi ollut edes varaa. Uusi testamentti puolestaan on hellenistisen kulttuurin tuote. Paimentolaisilla ei ole mitään tekemistä Raamatun, juutalaisuuden tai kristinsukon synnyn kanssa.
Lisäisin vielä sen, että Uusi Vaihtoehto-ryhmällä on viiden ministerin ohella myös eduskunnan puhemies.
"Lukemattomat ihmiset ovat ihmetelleet entisten perussuomalaisten kristillissosiaalisuutta. Puheet keskimäärin eivät ole olleet erityisen kristillisiä."

Kyllähän Soinin jutut ovat juurikin kristillisiä. Sillä tuollainenhan, muka "ainoa oikea" uskomus se(kin) on, ydinoppinsa luonnottomuuksineen.

Tosin mm. homojen tappokäsky, sekä kivittämistuomiot on kirjoitettu ensin juutalaisten uskomuskirjaseen, kopsittu sieltä raamatun vt;hen ja homojen tappokäskyä ei löydy kuitenkaan koraanista.

Tuo ääriuskonnollinen&äärinationalistinen perussuomalais-uusvanhavaihtoehto poppoo on aikalailla samaa "suuruudenhölmöläistä" porukkaa molemmin puolin.

Halla-aho (alku allah takaperin) on sättinyt erityisesti maahanmuuttajia verovaroilla elämisestä, vaikka Halla-aho itse on koko elämänsä elellyt verovaroilla rahoitetusti ja kävi "tutkimassa" (täysin hömppää) vanhaa kirkkoslaavia Ukrainassa, Kiovassa, sekä tehtaili ihan jonninjoutavia aselupahankintalakien höllennysehdotuksia Eduskunnassa ollessaan.

Suomen vastarintaliike, joka lienee aika lähellä Halla-ahoa, teki juuri 2010 sen kaasuiskun Helsinki Prideä vastaan.

Suomen poliittiseen kenttään olisi hyvä saada joku ihan muu uusi vaihtoehto, persuraakkien sijaan. Jokin rationaalisdemokraattinen puolue.

Kommenttia muokattu: 01.08.2017 klo 09:35
Timo Soinin ajattelussa homoagenda on Amerikoista tullutta jälkihippi-
paskaa kun siellä Chigagon maanalaisissa luolissa huumehöyryiset veikot
ovat erehtyneet kähmimään toisiaan eivätkä ole erottaneet kuka on nai-
nen ja kuka on mies.Timo Soinin ajattelussa homoja ei ole olemassakaan.