Helsinki Pride -tapahtumaa vastaan puuhataan mielenosoitusta (juttukommentit)

  • 1 / 11
  • karhumiäs
  • 13.6.2017 18:37
de Witin (oliko oikein taivutettu?) ja porukoidensa aika taitaa käydä pitkäksi. Muutakin pitää keksiä kaljanjuonnin lisäksi. Facebook-ryhmässä näyttävät riehuvan tutut AA hysteerikot. No, rauha heillekin. Hyvää mieltä ei taatusti löydy.
Tuo Marco de Wit pikkuporukoineenhan plagioi suoraan Britannia first -liikkeen toimintatapoja kaikinpuolin (uhkailut ja kiristykset ja väkivaltakin), joten ei britanniasta (ja ties mistä venäjältä käsin) plagioitu puuhansa vaikuta suomalaiselta tippaakaan.

Poliisi varmasti huolehtii tuon pikkuporukan valvomisen, mutta toki eritoten Priden puistotapahtumassa kannattaa katsoa, jos niitä sinne koettaa soluttautua räyhäämään, kuten tuo Marco de Wit:n porukka lähes päivittäin käy haukkumassa ja koettamassa provosoida Rautatientorilla turvapaikanhakijoiden mielenilmaustaltalla, etenkin haistattelemassa siellä piipahtaville naisille.

Todellisuudessa Marco de Witin kaavailemien yhteisoperaatioiden kaduille jalkautuvia jatkeita ei riitä kuin hajanaisesti. Suomalaiset eivät oikein innostu, kun Marco de Wiit raivouskoissaan suutuspäissään haukkuu koko kansan juopoiksi ja typeryksiksi.

Kommenttia muokattu: 13.06.2017 klo 20:50
  • 3 / 11
  • Jorma Hentilä
  • 14.6.2017 1:03
Marco de Witt on äärioikeistolaisen Suomi ensiksi -porukan johtohahmo. Jos oikein muistan, ko. pumppu ilmaantui julkisuuteen taannoisen Forssassa asuneisiin turvapaikanhakijoihin kohdistuneen häirinnän yhteydessä. Marco de Witt oli organisoimassa rähinöitä.

Marco de Witt on pomona myös Rautatientorin maahanmuuttoa vastustavassa mielenosoituksessa - jota vastaan toinen äärioikeistolainen porukka äskettäin osoitti mieltään.
Vastamielenosoituksen Facebook-sivu poistettu ilmiantojen perusteella(mm minun).
"Suomi ensin" -poppoo käyttää venäläisten VKontakte -verkostopalvelua :D

En yllättynyt. Korjataanko nimi mieluummin oikeaan muotoonsa eli "Venäjä ensin", koska Venäjältä rahoituksensa saavia ja putin-trolleille läheistä sukua olevia putinistejahan tuo koko poppoo (eli muutama kymmenen elämänkoululaista) on.

Paikalle saapuu varmaan runsas kymmenkunta paidasta tursuavaa karvaista kaljamahaa juomaan viinaa ja örveltämään jotain hupaisia iskulauseita :D
Oletan, että iskulauseet ovat alatyylistä ölinää.

Toivon, että hlbti-väki ei provosoidu "raivokkaaksi" ja saa siten aikaan vastamielenosoituksen arvoa suurempaa hässäkkää.

Ja ._. en lähtisi arvioimaan ihmisiä ulkoisen olemuksen perusteella.
".. Järjestäjät ovat kirjoittaneet, että Facebook oli poistanut tapahtumasivun muutaman tunnin kuluttua julkaisusta, ja sen vuoksi tapahtumailmoitus .."

Facebook poistaa tätänykyä kaikki ilmoitukset, joista tulee valituksia. Sillä ja sen moderaattoreilla ei ole mahdollisuutta käydä läpi kansallisen politiikan kiekuroita. Riittää, kun mainitsee sopivat avainsanat, jotka ilmeisesti joku on maininnut.

Oletettavasti taustalla jyllää algoritmi, joka laskee "luotettavuuspisteitä" tahosta riippuen. Muutaman, vuodesta 2008 linjoilla roikkuneen kansalaisaktivistin toimesta voidaan poistella vähän kaikenlaista. Facebook on kasvanut liian suureksi, jotta sitä voitaisiin manageroida ihmisvoimin.

Saksan ajama feikkiuutislainsäädäntö kerää myös hedelmiään. Yhä useampi siirtyy mainittuun Vkontakteen, Baiduuseen tai mitä näitä Euroopan ulkopuolisia sosiaalisen median platformeja nyt onkaan. Pelkästään Vkontakte tarjoaa palveluitaan yli 80 kielellä ja jäseniä sillä on yli 400 miljoonaa (Venäjän asukasluku 150 miljoonaa).
Toivon, että tuo mielenosoitus järjestetään, koska sitä kautta saamme kenties lisää tietoa suomalaisesta oikeistoradikalismista. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten monet niistä tulevat paikalle, jotka käyttävät teeskenneltyä huolta homojen oikeuksista lyömäaseena maahanmuuttajia vastaan. Äärioikeistohan on ollut kovasti kiinnostunut homojen oikeuksista aina, kun puhutaan maahanmuuttajista, mutta sympatia loppuu kuin seinään, kun siirrytään tämän aihepiirin ulkopuolelle.
Poliisi on määrännyt Suomi ensin -leirin purettavaksi tänään klo 18 mennessä, syynä juhannuksena tapahtunut väkivalta. Leirin katsotaan olevan välittömäksi vaaraksi yleiselle turvallisuudelle. http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005268732.html

Varmaan tulee marttyyri-valitusta ja itkupotkuraivareita.
Päivittäinen työmatkani kulkee Rautatientorin kautta. Olin ihmettelemässä tuota häätötouhua aiemmin illalla. Olin aistivinani pientä kitkeryyttä "Suomi ensin" -väen taholta.