Lontoon hyökkääjä sai oppinsa islamistisaarnaajalta, joka halusi homot kivitettäviksi (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • se nyt vaan on tyhmää uskoa
  • 7.6.2017 14:31
Uskonto ja sen tyrkyttäminen alle 18 vuotiaille netissä tai muualla pitää kieltää kokonaan. Uskonto on vaarallista lapsille ja aikuisille.
Ja näin eurooppalainen yhteiskunta ruokkii ja elättää saarnaajaa, joka kiitollisuuden osoituksena propagoi Euroopan vastaista propagandaa ja yllyttää terroristeja tappamaan itseäänkin ruokkivia veronmaksajia.

Miten olisi alkajaisiksi täyskielto abrahamilaisille uskonoille, varsinkin jos ne ovat järjestäytyneinä. Seuraavaksi ne jotka ei suostu edellämainittuun kieltoon, potkittakoon takaisin sinne Lähi-Itään, jonne kaikki abrahamilaiset uskonnot kuuluvat.
  • 4 / 7
  • Zephyr
  • 7.6.2017 19:08
Eikö (bi)mppa-neuvoja human voisi mainita vielä kerran suosikkisanaansa abrahamilaiset uskonnot, nyt ne tuli vasta kaksi kertaa?

"viina, kannabis ja uskonto voivat viedä mielen loppuiäkseen."

Samoin pakkomielteet vievät mielen kuten tätä palstaa lukevat saavat todistaa humanin viesteissä.

Kommenttia muokattu: 10.06.2017 klo 16:28
Niinhän tuo menee, valitettavasti, että mitä kristityt edellä, sitä muslimitkin perässä.
Britanniassahan ääri-kristillisen natsi-aatteen terroristi David Copeland räjäytteli naulapommejaan 1999 mm. Lontoon Sohossa, kohteinaan mm. seksuaalivähemmsitöt.

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Copeland

Itäisessä Euroopassahan useammatkin ortodoksi-kristityt patriarkat ovat viime vuosinakin kehoittaneet uskovaisiaan myös kivittämään seksuaalivähemmistöjä, raamatun toora/vt:n kivittämisrangaistusoppien mukaisesti.

Kommenttia muokattu: 09.06.2017 klo 00:02
Rapakon takana sekokristilisellä alueella sen sijaan seksuaalivähemmistöjen tappamista julistavat pastorit saavat ihan kailottaa vapaalla jalalla. Noitahan on siellä ja muuallakin ihan pilvin pimein.

https://www.youtube.com/watch?v=w83kIAfuKoE

http://addictinginfo.com/2015/04/30/conservative-christian-pastor-execute-gays-because-biblical-law-demands-it-video/

http://www.cbsnews.com/news/sacramento-baptist-pastor-roger-jiminez-post-orlando-anti-gay-preaching/

Ai mutta niin, kristinuskohan on eniten seksuaalivähemmistöjen ihmisiä murhannut uskonto, joten em. katsotaan kait noille normaaliksi uskontonsa harjoittamiseksi.
  • 7 / 7
  • Anonyymi
  • 11.6.2017 9:31
"kristinuskohan on eniten seksuaalivähemmistöjen ihmisiä murhannut uskonto, joten em. katsotaan kait noille normaaliksi uskontonsa harjoittamiseksi."

Humpsukan kirjoituksia lukiessa en ihmettele miksi näin...mihin ne biseksuaalit unohtuivat uskontojen uhreista? Vai otetaanko ne esille vasta kun homot esitetään jotenkin kyseenalaisessa valossa?