Pariisin terrori-iskussa kuollut poliisi oli hlbtiq-aktiivi (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • human
  • 23.4.2017 13:35
Eli vähän sama kohtalo, kuin 2012, kun valtioterroristi-israel surmasi palestiinalaisen homo-ihmisoikeusaktivisti-pariskunnan Gazassa kotiinsa, valtioterroristi-israelin tykkitulituksella ampuessa heidän kotinsa tuusan nuuskaksi

http://www.gaystarnews.com/article/palestinian-gay-couple-killed-israeli-gaza-bombing201112/

Nykyisinhän sitten israelissa trans-henkilö tekee etnistä ilkivaltaa
https://electronicintifada.net/content/israels-first-trans-officer-helps-ethnic-cleansing/20171
  • 2 / 2
  • decoctor Sokal
  • 26.4.2017 14:59
RL: "Päivitys klo 9: Ylen uutisissa kerrottiin, että Pariisin ampuminen ei ilmeisesti liity terrorismiin, vaan ampuja oli pitkään vankilassa ollut, vihasi poliiseja ja uhkaili tappavansa poliiseja. Mikään ei viittaa siihen, että mies olisi radikalisoitunut."

Karim Cheurfi oli lehtitietojen mukaan epävakaa ja pitkän rikostaustan omaava henkilö. Vaikka suoraa operatiivista yhteyttä järjestäyneisiin salafijihadisteihin tai muihin radikaali-islamisteihin ei olekaan tuotu esille, niin Le Mondeen viittaavan Telegraphin mukaan (20.4. Paris-attack Suspect) kauna sekulaaria, siis maallista yhteiskuntaa ja poliisia kohtaan oli ilmeinen ja militantti islamistinen propanganda oli vaikuttanut tekijään: "police were tipped off that he wanted to “kill police officers to avenge Muslims killed in Syria,” said the newspaper citing security forces. He was also seeking weapons and a way of contacting an Isil contact in Iraq or Syria."

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/20/paris-attack-suspect/