Berliinissä monet nuoret pakolaismiehet ovat hankkineet rahaa prostituutiolla (juttukommentit)

  • 1 / 6
  • vaeltaja2006
  • 11.4.2017 9:05
Berliinissä vanhat kaljut äijät käyttävät hyväkseen nuoria pakolaismiehiä. Seksiä maksua vastaan. Monet katsovat kummastuneina, kuinka esim- Pohjois-Euroopassa nuoret vaaleat tytöt lyöttäytyvät pakolaismiesten seuraksi. On hyvin vaikea sanoa, kuka käyttää ketä hyväksi.
  • 2 / 6
  • whatuwannaget?
  • 11.4.2017 12:14
"Puistossa kohdatut nuoret eivät halua saksankielen kursseile, ei kouluun, ei edes töihin." Mitä ne sitten haluavat? Ilmaista sosiaalitukea? Seksiä vanhojen lihavien miesten kanssa? Jos ei halua kouluun tai töihin, niin kuvittelevatko he saavansa loputtomasti ylläpidon Saksalta? En ole rasisti, mutta hiukan ihmetyttää. Miksi lähteä kotiseudulta sotaa tms. pakoon Saksaan asti jos ei edes halua jäädä Saksaan? Eikö silloin olisi kannattanut olla maksamatta maltaita salakuljettajille ja jäädä vaikka pakolaisleireille heti sotarintamien taakse?

ps. jutussa sanotaan kundien olevan heteroita.... kyseenalastaisin kovasti. arvelisin että heillä on jonkinasteinen kiinnostus miehiä kohtaan, sillä heteromies ei todellakaan ala puuhata toisen miehen kanssa (mieti vaikka alkaisiko oma isäsi!?!), joten taitaa bi-puolelle noi kundit kuulua...

pps. vaeltajan kanssa samaa mieltä, vaikea sanoa kuka käyttää ketä hyväksi.... jos kundi naimalla, mitä luultavasti nuori bi-kundi joka tapauksessa tykkää tehdä, saa asunnon ja ruuan, niin melkein pitää vanhaa äijää hyväksikäytettynä.... ja ainakain joissakin fiction-elokuvissa, näistä 'pareista' on tullut ihan oikeita pareja. toivotaan sitä todellisuudessakin :-)
  • 3 / 6
  • Kolmoisritti
  • 14.4.2017 3:33
Se voi olla elämäntapa. Kulkurielämää. Siinä saatetaan käyttää hyväuskoisia hyväksi: manipuloidaan ja valehdellaan. Kiertävät maasta toiseen. Ian kaiken tuollaista ollut. Sitten ajautuvat vankilaan, kun suutuspäissään tappava jnkun.
  • 4 / 6
  • human
  • 14.4.2017 4:08
Kyllähän tuo sama, juurikin noille pakolaisnuorille todella haitallinen ja vaarallinenkin prostituutio näkyy myös Suomessa, valitettavasti.

Esim. Helsingissähän pakolaisnuorukaisia pyörii Kampissa, sen Keltsun liepelilläkin, sekä Kampin kauppakeskuksessa, Itiksessä, Päärautatieasemalla.
Ja heitä näyttää olevan ainakin grinder:ssä "I'm top" -rahatarjokkaina.

Joukossa saattaa olla ehkä heteroitakin, mutta ainakin noissa vaikuttaa olevan biseksuaaleja pakolaisia - tai sellaista ainakin homo-pakolaiset ovat kertoneet Together-tukiryhmässä ja lgbt-café:ssa.

Ongelma vaikuttaa olevan lisääntymään päin senkin surullisen asian vuoksi, että osa hlbt-pakolaisilsta ei ole syystä tai toisesta kertomaan asiaa turvapaikanhaussa ja on saanut sitten kielteisiä päätöksiä, jopa oikeusvalituksenkin jälkeen ja ovat sitten putoamassa / pudonneet pakolaistukien ulkopuolelle ja jäänee paperittomina maahan, koska tietenkin pelkäävät kuollakseen pakkopaluuta Afganistaniin tai Irakiin, ja yrittävät selvitä täällä jotenkuten ja siten myös pahansuopien ihmisten armoille. Heistä ongelmissa ovat erityisesti ne, jotka osaavat pääasiassa vain arabiaa tai daria (Afganistan), eivätkä juurikaan edes englantia.

Noita turvapaikansaantiongelmiin jääneitä hlbt-pakolaisia pitäisi tavoittaa jotenkin. Heissä on siis niitä, jotka eivät jostain syystä ole uskaltaneet, tienneet kertoa seksuaalisuuttaan turvapaikanhaussa.
Heitä pitäisi opastaa sen kertomiseen lakimiehelleen, jos vielä ovat kielteisen päätlksen valitusvaiheessa. Tai mahdollistahan heillä on vielä hakea turvappaikkaa uudelleen, seksuaalisuusvainon vuoksi, jos he eivät istä ole alunperin kertoneet lainkaan - tuolloin heillä on mahdollisuus uuteen turvapaikkakäsittelyyn. Heidät tulee ohjata esim. Pakolaisneuvonta -järjestön tai vielä mahdollisesti vireillä olevaa turvapaikanhakua hoitavan tahon pakeille avautumaan rohkeasti asiasta.
"Ongelmalliseksi" määritelmät muodostuvat, kun joissain kulttuureissa määritellään homoseksuaaliksi seksissä ottava (bottom) osapuoli. Määritelmää biseksuaali ei edes välttämättä tiedosteta (ja aika usein tämän sisältäminen aiheuttaa myös "länkkäreissä" päänvaivaa).
  • 6 / 6
  • Kyseenalaistaja
  • 30.4.2017 11:21
Seksuaalisuus on oma asia sinänsä.
Se että haluu hankkia toimeen tulon sillä on jo toinen asia.
Hetsku bi tai homo nainen tai mies voi tehdä sen valinnan.
He hankkiutuvan siihen osaan minkä ovat päättäneet.
Todella harvoin se on pakonsanelemaa.Aina on muita vaihto ehtoja.
Eihän nämä pakolaisetkaan nälkään kuolis vaikka eivät itseään myis.
Monelle arabi miehelle kokeilla rajojaan urhrina koska sisäinen hyväksyminen on jopa länsimaissa kasvaneelle bi miehelle monesti vuosikymmenien prosessi.
Miehen kielletyt tunteet toista miestä kohtaan voivat patoutua suureksi haluksi jota ei voi mikään estää.
Ei edes auttavat järjestöt. Elämä on täynnä kohtaloita ja tarinoita mutta sitten on olemassa sisäiset vietit ja motivaatiot.
Miten me tiedämme miten paljon hyvää koko homma voi heille antaa.
Se on taas saatu kuulostaan niin väärältä.