Independent-lehti kertoi: Trump suunnittelee hallinnollista lakia avioliiton, perheen ja konservatiivisten arvojen suojaksi (juttukommentit)

 • 1 / 8
 • vaeltaja2006
 • 3.2.2017 17:08
The Nation -viikkolehteä pidetään wikipedian mukaan Yhdysvaltojen "poliittisen vasemmiston lippulaivana".
 • 2 / 8
 • Havainnoija
 • 4.2.2017 0:07
"The Nation julkaisi suunnitelman ensimmäisenä pari päivää sitten. Miten luotettavaa tieto on, sitä on vielä ennenaikaista arvioida."

Sen verran tarkennusta, että Valkoinen talo vahvisti kolme päivää sitten (1.2.), että julki tullut luonnos homoviha-asetukseksi, jonka sai ensimmäiseksi käsiinsä Investigative Fund, on aito. Valkoisen talon tiedottaja ilmoitti, että luonnos on kiertänyt jonkin aikaa Trumpin kabinetissa, mutta sen tai sen osien mahdollisesta voimaansaattamisesta hän toteaa, että ”ei juuri nyt”.
Yksi uutinen ( http://abcnews.go.com/Politics/trump-executive-order-draft-curtail-lgbt-rights/story?id=45209220 ).

Katolisten piispojen kokous ja useat kristilliset homovihajärjestöt, esimerkiksi Heritage Foundation, Family Research Council ja National Organization for Marriage, vaativat Trumpia allekirjoittamaan asetuksen mahdollisimman pian. Tässä viimemainitun eli NOM:in puheenjohtaja hyökkää ”homomediaa” vastaan ja usuttaa vetoomuksella Trumpia allekirjoittamaan:
http://www.advocate.com/politics/2017/2/03/nom-pushes-anti-lgbt-religious-freedom-order

Suosittelen paneutumaan seuraavaan kirjoitukseen. Siinä kerrotaan selväkielisesti ihmisvihamielisen äärikristillisyyden tunkeutumisesta USA:n lainsäädäntöön.
https://www.washingtonpost.com/opinions/sharia-law-may-be-coming-to-america-but-its-christians-who-are-bringing-it/2017/02/02/aa44fbe8-e98c-11e6-bf6f-301b6b443624_story.html

Kommenttia muokattu: 04.02.2017 klo 00:39
Liittyen Trumpin hallintoon.
Yllättäen parhaimmat liittolaiset sateenkaarikansalle löytyvät Trumpin lähipiiristä: Trumpin tyttärestä Ivankasta ja tyttären aviomiehestä Jared Kushnerista.
http://www.advocate.com/politics/2017/2/03/report-ivanka-husband-helped-save-lgbt-protections
Jutun mukaan Ivanka ja Jared olivat ratkaisevat henkilöt siinä, että seksuaalivähemmistöjen oikeuksia suojelevaa Obaman asetusta ei kumottu. Sinänsä hyvä, että Trumpin lähipiiristä löytyy henkilöitä, jotka karsivat pahimpia ylilyöntejä vähemmistöjä vastaan.

Kommenttia muokattu: 04.02.2017 klo 14:33
Nyt sitä Jumalan siunausta vasta todella tarvitaankin estämään tämän kristityiksi itseään kutsuvien harjoittama vaino, viha ja nöyryyttäminen.
 • 5 / 8
 • Homotin
 • 5.2.2017 18:44
Voisi sano, että vaviskaa! Mitähän tästä oikein on tulossa..
Se on niin surkuhupaisaa kun tuo humpuuki-kristinuskomus mekastaa ristiriitojaan esim. "syntynättömän elämän puolustamisessa", vaikka sitten siellä kristittyjen satukirjassa kerrotaan, miten se saatanallinen kristinuskomuksen jumala yhtään surematta, yhtään katumatta hukuttaa maailman kaikki raskaana olevat naiset sikiöineen ... Kannattaisi jenkki-kristittyhen aloittaa se aborttien vastustus tuomitsemalla tuo jumalansa tekemä massa-arbortti, jotta yksikään ihminenen ei kristinuskoon hukkuisi :)
 • 7 / 8
 • AfrikastaAlunperin
 • 7.2.2017 12:02
Minua vaivaa kovasti nuo kristinuskomukset ja siksi minun pakko purkaa tätä pahaa oloa sekä yksinäisyyttäni ympäri nettiä. Kärsin pakko oireista. Uskonto ahdistaa kovasti. Mutta ihminen olen.
 • 8 / 8
 • Public eye
 • 7.2.2017 15:39
AfrikastaAlunperin, hyvä että sentään myönnät tämän ahdistuksesi olevan ongelma. Siihen on varmasti löydettävissä apua jostain - en nyt kylläkään tiedä suoralta kädeltä mistä. Psykoterapia on ehkä se avainsana, mutta hoito on kallista jos siihen ei saa Kelan tukeen oikeuttavaa lähetettä.

Esimerkiksi yksinäisyysongelmasi saattaa johtua tästä toisesta ongelmasta, kun kanssaihmiset eivät ymmärrä/jaksa toimia terapeutteina pakko-oireilusi helpottamiseksi. Uskonnot ovat vain yksi asia maailmassa, joka jakaa ihmisiä ja saa heidät tappelemaan keskenään joko konkreettisesti tai sanojen tasolla. Niitä kuten monia muitakin jakavia tekijöitä voi käyttää sekä hyvän että pahan tekemiseen.

Ei mikään uskonto sinänsä ole paha - pahoja ovat ihmiset jotka käyttävät uskontoa keppihevosena omien muille ihmisille vahingollisten päämääriensa ajamiseen.

Pakkomielteenomainen kategorisen kielteinen suhtautuminen nimenomaan kristinuskoon ja tiettyihin seksuaalisen suuntautuneisuuden variaatioihin on varmasti ongelma, joka haittaa omaa elämää ja estää lähempien ihmissuhteiden muodostumista. Keskustelu jonkun ammattiauttajan kanssa helpottaisi tilannetta varmasti paremmin kuin jatkuva avautuminen ja kiistely netin keskustelupalstoilla.