Yrittääkö tamperelaislehden päätoimittaja asettautua äitiyslaki-aiheen yläpuolelle? (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • Karhumiäs
  • 16.10.2016 17:33
Kannala yrittää kertoa meille äitiyslain olevan vähäpätöinen, marginaalia kiinnostava asia ja sellaisena nuijittava loppuunkäsitellyksi. Pidetään mielipide mielessä, saa sen vielä vastaansa monessa yhteydessä.
Tää "on paljon tärkeempiäkin asioita!"-argumentti tuli vastaan suunnasta jos toisesta avioliittolakia käsitellessäkin.

Suuntaisi palautteen ihan suoraan näille uskovaisille, jotka pitävät aiheesta suurta mekkalaa ja pitkittävät käytyjä keskusteluja, vaikka asia ei edes heitä koske.

Kommenttia muokattu: 17.10.2016 klo 10:34
  • 3 / 5
  • Marcus Petäjä
  • 20.10.2016 3:36
"Äitiyslaki-höpötys" on kenties hieman höpsöä kielenkäyttöä mutta itse toimittajan teksti ei ole mitenkään huonoa journalismia. Hän lienee saa ilmaista mielipiteensä.
Mielipiteensä voi ilmaista, mutta pääkirjoituksena teksti määrittää lehden näkökulmaa ja käsitystä sen linjasta.
  • 5 / 5
  • Havainnoija
  • 21.10.2016 0:05
Marin vastaa Kannalan pääkirjoitukseen

Sanna Marin on vastannut Karri Kannalan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta halveksivaan kirjoitelmaan. Koska jokainen voi lukea sen itse, ei tässä siitä sen enempää ( http://www.sannamarin.net/blogi/2016/10/17/13213/?page2 ).
Onnistuin löytämään sen myös Tamperelaisesta, vaikka se oli yritetty piilottaa. Muistaakseni sivulla 8:
http://www.lehtiluukku.fi/lehti/tamperelainen/_read/19.10.2016/126848.html
---------
Tiede-lehdestä ”pois lähtenyt” punavihreäkuplia näkevä Marko Hamilo jatkaa sepusteluaan perussuomalaisten äänenkannattajassa, jossa hän kauhistelee persutoimittajien vähyyttä. No nyt olettaisi Hamilon hykertelevän. Karri Kannala on jo vuosia luokitellut ihmisten tasa-arvoa kannattavat suvakeiksi ja ties miksi ja eläinten hyvinvoinnista ja suojelusta huolehtivat, työttömät ja monet muut ovat myös saaneet osansa halveksunnasta eli suurin osa suomalaisista. Kannalan kotkotuksia vastaavia voi lukea persuedustajien ja -aktiivien kirjoitelmista.
Sillä ei ole mitään sen suurempaa merkitystä, että pidän Kannalaa sivistymättömänä moukkana, mutta sillä tietenkin, että niin monet ovat kanssani samaa mieltä. Kannala on sinänsä mitättömyys, josta useimmat suomalaiset eivät ole koskaan kuulleetkaan, mutta toivon silti hänen jatkavan laaja-alaista persuiluaan, koska se osaltaan vähentää persustelijoiden kannatusta ja edistää sateenkaarikansalaisten oikeuksien toteutumista.