Aito avioliitto ry:n aloite lähetekeskusteluun torstaina (juttukommentit)

Pienenä korjauksena sanoisin, että aloitteen luovuttivat eduskunnalle sen vireillepanijat Rahkonen ja Turunen. Aito avioliitto ry:llä ei sinänsä ymmärtääkseni ole virallisesti paljoakaan tekemistä aloitteen kanssa muuten kuin että se on taustayhdistys, joka on aloitteen kannalla ja toiminut aktiivisesti kannatusilmoitusten keräämisen yms puolesta. Eduskunnan näkökulmasta ymmärtääkseni aloitteella on tasan kaksi vireillepanijaa: Turunen ja Rahkonen. Eikä Aa ry:n hallituspositioiden vaihdoksilla ole mitään tekemistä tai vaikutusta tähän.

Eli Aito avioliitto ry ei luovuttanut aloitetta eduskunnalle.
Niin, toki aloitteen "omistajia" ovat yksinomaan sen vireillepanijat. Korjaus on aiheellinen.
Tarkoitukseni ei ollut nillittää uutisesta. Vaan muistuttaa, että Aito avioliitto ry:n päätös valita uusi pj ei vaikuta aloitteen virallisiin vireillepanijoihin mitenkään. Mutta virallisen vireillepanijan julkisia kommentteja on ehkä hyvä seurata: olivat ne sitten Islamia ja uskonnonvapautta koskevia ajalta, jolloin hän oli vielä Aito avioliitto ry:n pj, tai näitä viime päivien FB-kommentteja jotka ovat melko pöyristyttäviä (kiitos Zephyr linkistä... lisää hämmentävää kommentointia löysin tuolta takaa).
Rahkonenhan tosiaan on esittänyt aika epätasapainoisia kommentteja etupäässä Facebookissa. Vastahan hän sanoi että "homoushan on perverssiä ja sairasta. Se on ollut sitä aina ja tulee aina sitä olemaan. Homot tietävät sen itse parhaiten.". Sen lisäksi Rahkonen on haukkunut FB:ssä lakivaliokunnan jäsentä, kansanedustaja Kärnää, sekopääksi suvakiksi.

Aloitteellahan ei ole mitään läpimenon mahdollisuuksia ja toivottavasti eduskunta käsittelee aloitteen sinne roskakoriin minne joutaakin nopealla aikataululla.
Saapas nähdä, onko siellä fanaattis-ääri-kristitty Mika Niikko jälleen heiluttelemassa raamattuaan, jota persut pääsevät sitten taas maalailemaan koraani-uhkakuviaan ; )

Toivottavasti tuosta äänestettäessä avioliittoa kannattaneet kansanedustajat ovat paikalla äänestämässä, jotta tuo epäaitoa-avioliittoa ajava aloite kannattajineen ei yllätä. Tosin useampikin taannoin avioliittoa vastaan äänestänyt on todennut, ettei sitä kannata vatvoa enään.
  • 6 / 24
  • Jorma Hentilä
  • 6.9.2016 1:29
Aloite lähetetään torstaina lakivaliokuntaan. Se kuulee asiantuntijoita ja tekee mietinnön, jossa aloite esitetään hylättäväksi. Valiokunnan vähemmistö jättää mietintöön vastalauseen, jossa se esittää aloitteen hyväksymistä. Asia palaa suureen saliin, jossa lakivaliokunnan mietintö hyäksytään ja aloite näin hylätään. Aloitteen hyväksymisen puolesta äänestää korkeintaan 40 kansanedustajaa.

Näin se todennäköisesti menee.

Houkuttais piinata itseään ja mennä torstai parvelle, mutta kokous estää.
Näitä asioita on jauhettu julkisuudessa kyllästymiseen asti. Oletan kansanedustajilla olevan varsin hyvin selvillä, mitä ajatussuuntaa mikäkin taho ajaa. Kuten Jorma Hentilän arviosta voi päätellä, niin kansanedustajat ovat jo kantansa valinneet.

Eduskunnalla on paljon tärkeämpää tekemistä, kuin näperrellä tämän asian kanssa. Valtakunnassa asiat eivät ole oikein mallillaan. Niihin heidän pitää mieluummin keskittyä.
  • 9 / 24
  • Ihmettelijä
  • 6.9.2016 22:13
Aa-seurakunnan aloite hylätään tehokkaasti, täydellisesti, nopeasti. Ei tarvi kun lukea näiden sekopäiden juttuja eri foorumeilla. Pöljyyden määrä on ääretön.
Jos mahdollista, viettäkää 30min lukien Jukka-Pekka Rahkosen facebook-sivua. Kertonee kaiken tarpeellisen AA-liikkeen henkisestä tilasta.

Nyt ovat näköjään Rahkosen tulilinjalla ensisijaisesti muslimit. En ole itse minkään konservatiivisen uskonnon ystävä oli se sitten islam, kristinusko tai joku muu, mutta Rahkonen lähestyy jo tässäkin aiheessa melkoista vihanlietsontaa.

EDIT: Ja nyt On AA-veteraani Puolimatkakin vaihteeksi taas homojen kimpussa: http://tapiopuolimatka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222432-pitaisiko-ikavista-tosiasioista-vaieta

Kommenttia muokattu: 07.09.2016 klo 20:42
”Sukupuolineutraali avioliittolaki ei ollutkaan loppuunkäsitelty”

Vielä kerran
Eduskunta hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain lopullisesti 12.12.2014 ja presidentti vahvisti sen allekirjoituksellaan 20.2.2015 eli hieman yli puolitoista vuotta sitten. Se löytyy tästä:
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1929/19290234
Aa-seurakunnan homo-ongelmaisten fundisten järjestämä show, vai miksi sitä kutsuisi, ei vaikuta siihen niin sanotusti tuon taivaallista.
---

Fundikset valittavat YK:lle Suomen valtion toiminnasta

Kiihkouskovaisten Forum Externum on jättänyt YK:n lasten oikeuksien komitealle valituksen ja pyytänyt tutkintamenettelyn käynnistämistä Suomea vastaan, koska homo-ongelmaisten fundisten mielestä Suomi on muka rikkonut ”järjestelmällisesti” lasten oikeuksien yleissopimusta.

http://aitoavioliitto.fi/uutiset/kotimaa/valitus-ykn-lapsen-oikeuksien-komitealle/

http://www.forumexternum.fi/ajankohtaistavalitus-ykn-lapsen-oikeuksien-komitealle/

Kommenttia muokattu: 07.09.2016 klo 23:28
hengellisesti sairaitten kiihko-kristittyjen on turha vedota YK:hon lasten oikeuksissa, koska he itse polkevat lasten oikeuksia ja aivopesevät lapsirukkia humpuukilla. Lisäksi Espanja, Kanada, Ranska ja Englanti, Hollannista ja Tanskasta puhumattakaan eivät ole tuoneet niitä "heinäsirkkaparvia", paitsi korkeintaan surraamaan umpi-uskovaisten lapsivihamielisiin päiväuniin.

Sinällään mielenkiintoista nähdä huomenna, heilutteleeko Mika Niikko taas raamattuaan Eduskunnassa ... ja maalailevatko silti persut uskonto-uhkakuviaan koraanista.

Kommenttia muokattu: 07.09.2016 klo 21:20
Onko kukaan ollut seuraamassa täysistuntoa? Onko sinne mentävä hyvissä ajoin ennen sen alkua vai pääseekö jo sen alettua sisälle?
> Onko kukaan ollut seuraamassa täysistuntoa? Onko sinne mentävä hyvissä ajoin ennen sen alkua vai pääseekö jo sen alettua sisälle?

Minun mielestä voi tulla ja mennä miten haluaa koko istunnon ajan. Häiriötä aiheuttamatta tietenkin.
Hesari provosoi. Kertoo varmana tietona, että 99 kansanedustajaa äänestäisi Aa -kansalaisaloitteen puolesta ja uutta lakia vastaan siis. Älytöntä journalismia. Ei jo hyväksyttyä lakia voi kumota noin vain, pelkällä kansalaisaloitteella. Joka vieläpä perustuu vääriin väitteisiin lasten oikeuksista yms. Mutta nähdäänpä taas eduskuntashow, kun niikkolaiset ja huhtasaarelaiset ja muut fundikset pääsevät vauhtiin.
Annu, ei kansalaisaloite ole mikään "pelkkä", se on lakialoite siinä missä muutkin, aivan kuin tasa-arvoinen avioliittolakikin syntyi kansalaisaloitteesta. Uudella lailla voidaan aina kumota edellinen laki.
Eduskunnalla on lainsäädäntövalta ja se voi säätää sellaisia lakeja kuin haluaa, kunhan vain kannatusta on riittävästi.
Mutta tässä tapauksessa tietyisti "aitoavioliittolaisten" esityksen läpimenoon ei ole käytännön mahdollisuuksia.
Olisi hyvä, jos KD:n Sari Essayahin kannanotot nostettaisiin esille.
Laura Huhtasaari höpisee sekavia. Yrittää käyttää vakuuttavaa ääntä, kun sisältöä ei ole. Lauran kommentit pitää paloitella roskakoriin myös. Ns. vakuuttava äänenkäyttöl ei saa/voi olla tarpeeksi. Varsinkin jos/kun sisältö on näin puhdasta höttöä.
Nyt näyttää siltä että avioliittolaki muuttuu miehen ja naisen väliseksi liitoksi.
Kristillisdemokraatit ja perussuomalaiset pitävät jälleen kerran erinomaisesti huolta siitä, että homojen asiat ovat näyttävästi julkisuudessa. Ilman noiden tahojen "tukea" tuskin esimerkiksi näin mahtavaa määrää pride-tilaisuuksia ja suurta osanottajamäärää olisi ollut mahdollista saada kasaan, kuin on tapahtunut tänä vuonna.

KD:n ja PS:n puheet ovat etäännyttäviä. He pakottavat ihmiset miettimään omakohtaisesti kantojaan näihin kysymyksiin. Entistä suurempi joukko suomalaisia siirtyy kannattamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasa-arvoista kohtelua seurauksena Niikon & co puheista.
Mä olen homo ja kannatan tasa-arvoista avioliittolakia...en ole menossa naimisiin, jos joku sitä ajattelee tai luulee. Mutta uskon myös Jumalan olemassa-oloon, joku voi sitäkin ihmetellä. Toivottavasti tuo laki astuu voimaan keväällä, sitä toivon. Mäkin saisin silloin hivenen elämän oikeutta, koska olen homo. Hyvää jatkoa kaikille!