IL: Tasa-arvoista avioliittolakia vastustanut Hannu Takkula nyt: "Pääasia, että saa elämässään rakastaa" (juttukommentit)

Ihanaa, että ihminen pystyy kyseenalaistamaan aikaisemmat kantansa ja kehittyä arvostamaan elämää sellaisena mitä se on.

Hannulle peukku.
Aika usein tällaisissa kysymyksissä asiaa alkaa miettiä syvemmältä, kun jokin elämässä on tuonut peilin eteen.
  • 3 / 10
  • Mietitääs kaikki
  • 24.7.2016 21:41
Hassu otsikko: "Aito avioliitto" -aloitteen tukijasta asiaa laajasti miettiväksi.
Aloitehan tehtiin juuri niiden toimesta, jotka ovat miettineet asiaa laajasti – eivätkä toimi pelkän tunteen ja tahtomisen perusteella. Ja hyvä sitä on miettiä edelleenkin, koska niin outoja argumentteja nykylakia vastaan esitetään.
Hannu Takkula ei kannata sukupuolineutraalia avioliittoa, joten mikäli lehtijutusta saa sellaisen kuvan, että kannattaisi, toimittaja on rikkonut journalistin etiikan periaatteita laittamalla oman mielipiteensä haastateltavan suuhun. Ainakin vielä eilen Takkula oli sitä mieltä, että ”avioliitto on minulle miehen ja naisen välinen”.
Missä on Ranneliikkeen lähdekritiikki?
Tässä jutussa (tai iltalehdenkään jutussa) ei väitetä, että Takkula kannattaisi sukupuolineutraalia avioliittolainsäädäntöä.

Aito avioliitto -seurakunta tukijoineen noin yleisesti ottaen perustaa tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisensa uskontoon. Esitetyillä pseudotieteellisillä perusteilla taas rakennellaan olkiukkoja, ja esimerkiksi vetoaminen lasten oikeuksiin on ilmiselvä yritys ottaa lapset keppihevosiksi.
aito avioliitto -porukkahan ja lapsen etu -mankujat eivät ole ajatelleet asiaa laajasti ollenkaan, kun he ovat uskovaisia, jumalansa lapsuksia, joilla ei ole lankaan äitiä, vaan vain isä siellä fantasiamaailmassaan.

Takkula on sieltä Oulun seudulta, jossa koraanikoulumaista kristillistä aivopesua harrastetaan, mutta tosi hyvä jos siitä voi tervehenkistyäkin.

Kommenttia muokattu: 25.07.2016 klo 16:50
Onko Human ihan mahdotonta postata mitään ilman mainitsematta uskontoja tai bi-seksuaalisuutta? Eikö siellä Herculeksen lihatiskillä euroviisujen soidessa muusta jauheta?
Zephyr:
Uskonnot ovat ihmisen typeryyden kristallistuma ja siten niitä ei voi sivuuttaa, varsinkaan, kun niitä tungetaan jatkuvasti ja väkivalloin uskonnottomienkin arkipäivään ja elämään.
Miksei siis toisinkin päin?
Herkkuun ei kenenkään tarvitse mennä kuuntelemaan Euroviisuja, mutta sen sijaan Suomen eduskunta marssii pää kenossa kuulemaan virsiä, kun tuomiokirkon kello kilahtaa.
Tästä joudumme kärsimään kaikki.
"Uskonnot ovat ihmisen typeryyden kristallistuma ja siten niitä ei voi sivuuttaa, varsinkaan, kun niitä tungetaan jatkuvasti ja väkivalloin uskonnottomienkin arkipäivään ja elämään."

Niin, sunnuntait ovat yhtä helvettiä meille uskonnottomille, varsinkin darrassa kun pitää kuunnella noite helkutin kellojen kuminanoita. Ja Pääsiäinen, joulu...loppiainen...Kun ei ole heilaa helluntaina, niin joutuu harrastamaan irtoseksiä koko kesän vaikka ei saisi tehdä huorin.

Ehkä kannattaisi kuitenkin sopeutua tähän typeryyteen, puuttua silloin kun tämän typeryyden nimissä ihan oikeasti hyökätään meitä vastaan?

Ja Herkkuun netti yhden hotspotin sijaan, jotta voi kuunnella omaa musaa..
Sse nyt on ihan sama mikä sanamuoto tuossa on Takkulalla ollut. Se, että lehdessä tuodaan esille hänen suullaan, että oikeasti tärkeintä että rakastaa - niin eikös se ole tärkeä hyvä viesti tasa-arvoisen avioliitonkin kannalta? Se kertoo haastateltavan miettineen asioita uudestaan ja sisältää sanomattakin sen, että silloin on ollut aiemmin hieman toista mieltä, ja vieläpä aktiivisesti sitä näkemystä halunnut julistaa - jota nyt miettii hieman uudelleen.

Takkulan kannattajille, joille hän on auktoriteetti, nämä muutokset ovat tärkeitä : jos auktoriteetti lieventää tai funtsii asiaa laajemmin, silloin kannattajankin on lupa se tehdä ja asia ei voi olla niin paha kun kerran arvostettu auktoriteettikin näin toteaa... jne.


Joten ei olla ehdottomia, vaan iloitaan ja hyödynnetään kaikki positiivisena nähtävä asenneilmapiirin muutos.
Niinpä niin.
Tänään lauantaina 20.08.2016 20,00 itse asianomaista saimme kuulla radio patmoksessa, Hannu Takkulaa itseänsä, kertoi ihan tarpeeksi tyhjentävän selkeästi oman kantansa mielipiteenään nimenomaan kun kyseessä on niinsanottu tasa-arvoinen avioliitto ja mitä avioliitto on ja ketkä solmivat avioliiton. Parhaat kiitokset Hannu Takkulalle ja mitä parhaimmat menestyksen toivotukset tuleville päiville.