Helsinki Pride julkisti Puistojuhlan esiintyjät (juttukommentit)

Jaa-a, eli naiset täyttää lavan.

Noh, onneksi on muutakin Pride-ohjelmaa.

Kommenttia muokattu: 02.06.2016 klo 20:38
Onkohan kulkueen reittiä julkistettu missään? Jos aloitus on taas Senaatintorilla ja puistojuhla tällä kertaa Kansalaistorilla, niin eihän näiden väliin jää kuin pari korttelia.
Miksei tänäkään vuonna ole miestenbileitä vain naistenbileet ja miehille vain joku sporttiasujuhla muutamia vuosia sitten oli pelkille miehillekin tarkoitettu discoilta! Miksei nyt pettymy. Muutenkin priden ohjelma on ihan muutamaa juttua lukuun ottamatta ihme pitsinnypläystä ja poliittista pask
Eikös esim. Herculeksessa ole tavannut olla miestenbileet - käytännössä joka ehtoo. Olisiko erityisten "miestenbileiden" järjestäminen kannattavaa taloudellisesti ja/tai toisivatko sellaiset mitään lisäarvoa? Erityisesti naisille suunnattuja bileitä taas on hyvin harvakseltaan.
  • 9 / 18
  • Jorma Hentilä
  • 4.6.2016 20:52
Pride-viikon keskustelutilaisuuden (30.6.) VAIETTU, TORJUTTU vai HYVÄKSYTTY? - seksuaali-ja sukupuolivähemmistöt kristillisessä mediassa järjestää HeSetan kristillinen ja elämänkatsomuksellinen ryhmä Malkus yhteistyössä Yhteys-liikkeen ja Sateenkaariyhdistys Malkuksen kanssa. Kallion seurakunnan sivuilta saa sen virheellisen käsityksen, että seurakunta olisi järjestäjänä. Tilaisuus toki on Kallion srk:n seurakuntakodissa - kuten useana vuonna aikaisemminkin.

Paneelissa ovat Ristin Voiton (helluntailiikkeen lehti), Essen (Espoon seurakuntien lehti) ja Kotimaan sekä Radio Dein edustajat.
Harvinaisen sekainen ohjelman esittäminen, kännyllä aika mahdoton selattava.
No selkeesti näkyy että naiset prideä vetää, mutta hyvä että edes joku.
Sinänsä mielenkiintoista että jos oikein plarasin, ei yhtään tapahtumaa ole esim. herkussa tai g-pisteessä.
G-lounge ei taida enää pahemmin sateenkaariliputella - tai ainakin olen sellaisen kuvan täältä maan pinnalta katsoen saanut.
Room-baarista tuttu Timo lienee irtautunut SkyBar / G-lounge -baarin toiminnasta.
Siis Jo, Timo Partanen on myynyt oman osakuuden osaluse G Lounge Oy Firmasta ja mennyt talosta kokona pois. Niin myös G Lounge avoinhenkilö manager ja Dj Awa, kuka panostui ja antoi kaikkea että homma toimi, mutta vielä kerran G Lounge ei ole yökerho vaan ainosta iltavietto paikka. YÖKERHOT ON JA AINOSTA DTM JA HERCULES!:-)
  • 14 / 18
  • kentän laidalle jätetty
  • 17.6.2016 12:26
Toivottavasti jutun kirjoittaja on saanut tietonsa EuroGamesien maksuttomuudesta joltain tietävältä taholta. Tapahtuman sivuilla ei sellaisesta puhuta, ainoastaan visitor pass oli ostettavissa alkuviikkoon asti 5 kybällä. Lajikohtaisissa tiedoissa puhutaan myös day passeista, mutta missään ei puhuta sen hinnasta, mutta joka tapauksessa ilmeisesti mihinkään urheilukentällekään ei voi vain mennä katsomaan vaan pitää hankkia toi day pass ensin!?! Ilmeisesti järjestäjät eivät halua kannustaa yleisöä paikalle....
Minä luen ainakin noita EuroGames-tietoja niin, että maksullisuus koskee oheistapahtumia, ei itse urheilutapahtumia, tiettyjä alueita lukuun ottamatta. Mutta kieltämättä hieman konstikkaasti ilmaistua tiedottamista.
Varmistetaan asia järjestäjän suunnalta. Tieto on saatu järjestäjältä suunnilleen tuossa muodossa. Nyt kysellään tarkennusta. Oma tulkintani on melko samansuuntainen kuin Public eye:n.
"YÖKERHOT ON JA AINOSTA DTM JA HERCULES!"


On toki noita muitakin paikkoja, joihin voi mennä ihan homona ja viettää hauskan illan. Ehkä vielä hauskemman.