Avioliittolain uudistuksen vastustajat liikkeellä virheellisin väittein (juttukommentit)

  • 2 / 7
  • Havainnoija
  • 21.2.2016 14:50
Monet ovat varmaan huomanneet, että Aa-seurakunnan kiihko on lisääntynyt eli vääristelyjä ja valheellisia väitteitä esitetään entistä enemmän. Aa-seurakunnan profeettana pitämä Puolimatka on julkaissut taas uskontopohjaiseen homo-ongelmaisuuteensa pohjautuvan kirjoitelman, jossa satuillaan mm., että ”sukupuolineutraalin avioliittolain kautta aikamme eliitti on altistamassa lapset yhteiskuntakokeilulle, joka tulee lisäämään lasten pahoinvointia. Tätä ratkaisua motivoivat eliitin omat etunäkökohdat ja poliittiset laskelmoinnit.”

Patmos-säätiön Ahvion blogiin, jossa hän tapansa mukaan sekoilee oikein kunnolla väittäen mm. että "mistä avioliittolain muuttamisessa sukupuolineutraaliksi on kysymys ja miksi juuri lapset, nouseva sukupolvi, joutuu maksamaan hirvittävän hinnan tällaisesta utopistisen ideologisiin ja todellisuudenvastaisiin uskomuksiin nojaavasta yhteiskuntakokeesta, jollaisen ajamiseen tällä hetkellä hegemonisessa asemassa olevat läntiset eliitit näyttävät olevan – suuren rahan tukemana – sitoutuneita", voi lähettää kommentteja:
http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/812/yhteiskuntakoe_lapsilla

Tässä on lisäksi Mika Mäenpään kirjoitus Aa-seurakunnan ja sitä tukevien äärikristillisten homovihajärjestöjen toiminnasta, jonka tarkoituksena on myrkyttää yhteiskunnallista ilmapiiriä demonisoimalla sateenkaarikansalaisia, mikä lisää syrjintää ja väkivaltaa sateenkaarikansalaisia kohtaan:
http://mpmaenp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212225-aito-avioliitto-yhdistykseen-ei-pida-suhtautua-naiivisti

Kommenttia muokattu: 21.02.2016 klo 19:12
  • 3 / 7
  • Jarmo
  • 21.2.2016 20:36
Mitkään rationaaliset argumentit tai tieteellinen tutkimus eivät voi muuttaa näiden ääriuskovaisten kantoja. Heidät on pienestä pitäen aivopesty inhoamaan seksuaalivähemmistöjä. Hyvikset on jo tämän taistelun voittaneet Suomessa, minun mielestä parasta on antaa näiden pahuuden lähettiläiden mesota omissa pikku kuppikunnissaan, niin ne naispappeudenkin vastustajat kukistettiin. Ei kannata provosoitua kun provosoidaan.
Nimimerkki "Leena": Kyse on kommentista, ei uutisesta. Ja lisäksi, osoitapa yksikin valhe tuosta kirjoituksesta.