Aito avioliitto -yhdistyksen mainoslakanan levittäminen Helsingin tuomiokirkon portaille pahastutti seurakunnan (juttukommentit)

Uskon että paperisissa kannatusilmoituksissa on vilunkia. Toivon mukaan ne oikeasti todella tarkastetaan. AA on muutenkin ollut suhteellisen epärehellinen kannattajistaan, käyttänyt mm Ben ben Zyskowiczin nimeä kannattajissaan vaikka alunperin lakia vastutustaut Ben ei kannata sen kumoamista ym.
  • 2 / 16
  • TjaaTjaa
  • 28.9.2015 18:56
Aito Avioliitto tekee nyt kaikkensa päästääkseen 100 000 rajan yli. Saa nähdä onnistuuko. Allekirjoitukset heille kelpaisivat vaikka ISIS:iltä.

Paperikannatuksia on huomattavasti enemmän kuin nettikannatuksia. Äänet kun on täytynyt isolla vapaaehtoisjoukolla kerätä herätysjuhlilta ja vanhainkodeista.

Tuommoinen luvatta laitettu lakana paitsi pilaa Senaatintorin arvokkaan kulttuurimaiseman niin voihan siihen vaikka kompastua kirkosta tulijat. Tökeröä ja hyvien tapojen vastaista toimintaa jälleen kerran Aito Avioliitto porukalta.
Ei liene mahdotonta, että kannatusilmoituksia kerätään vähän vielä 29.9. jälkeenkin. Toki päivättynä 29.9.
AA-yhdistys toimii epärehelliseltä pohjalta, minkä huomaa helposti siitä, että yhdistys sensuroi Facebook-sivuiltaan täysin asialliset, mutta heidän kanssaan eri mieltä olevat kommentit.

Tarkoitus on maksimoida nimien määrä keinolla kun keinolla. Tosin taitaa pikkuhiljaa porukkaan iskeä paniikki kun kasassa ei ole vieläkään sitä määrä jonka Tahdon-aloite keräsi yhdessä vuorokaudessa.

Jää nähtäväksi kuinka iso osa paperisista kannatusilmoituksista hylätään. Aborttialoitteessa se oli noin tuhat, veikkaisin tässä kymmenkertaista määrää. Varsinkin kun kesällä ilmeisesti nimä kerättiin jopa alaikäisiltä. Enkä yhtään ihmettelisi että sama henkilö on pistänyt useamman kerran nimensä paperiin.
Pääseekö noita nimiä tarkistamaan/ julkistamaan mistään? Talkoot pystyyn?
helluntailaisten ja viidesläisten aa-liike on aika pahasti lerpahtanut haluttavuudeltaan, kun sen kannatus jää vain 100t kieppeille, ottaen huomioon että suomalaisistakin 90 % lienee heteroseksuaalisesti suuntautu8neita ja isohko osa on vielä tapahkristittyjäkin.

Vaikka homomiehiä ja lesbonaisia on n. 2-3 % väestöstä niin 150 000 kannatus tuli heti viikossa viime vuonna yhdenvertaiselle avioliitolle.

Samaan suhteelliseen kannatukseen, Venäjää, Saudi-Arabiaa yms myötäilevällä aa-liikkeellä ei kyvyt ja vetovoima, eikä edes uskokaan riitä.

Ja hyvä niin, sillä Kaikista tärkeintähän on Rakkaus.

Perinteisestihän ihmiskunnan lisääntyminenkin yms perustuu seksiin, eikä avioliittoon, kuten eräs osuvasti sanoi. Ja lasten kasvattaminen perustuu yhteisöllisyyteen - jos se olisi vain heteroseksuaalisesti suuntautuneitten perheiden varassa, ihmiskuntaa ei enään olisi.

Kaikkien lasten etu on kiistatta se, etteivät umpi-uskovaiset pääse henkisesti ja fyysisesti pahaksikäyttämään lapsia.

Kommenttia muokattu: 28.09.2015 klo 23:19
Toisaalta, ovathan myös gay-yhteisöt käyttäneet näkyviä kontroversaaleja ulostuloja.
  • 8 / 16
  • Jorma Hentilä
  • 29.9.2015 1:50
Tuomiokirkon portaat ja ylätasanne samoin kuin tukimuuri ovat kirkon aluetta, osia kokonaisuudesta. Niiden käytöstä päättää Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto, kiireellisessä tapauksessa kirkkoherra. Keväällä seurakuntaneuvosto (jonka jäsen olen) täsmensi ja jonkin verran tiukensi perusteita, joilla ratkaistaan pyynnöt käyttää portaita tai tukimuuria esimerkiksi mainostamiseen.

Lupaa lakanan levittämiseen kirkon portaille ei olisi seurakuntaneuvostolta herunut - jos sellaista olisi pyydetty. Kirkkoherra Matti Poutiaisen uutisessa esittämät perustelut kestävät.
  • 9 / 16
  • Havainnoija
  • 29.9.2015 2:22
AA-joukkio levitti ranskalaiselta katoliselta homovihajärjestöltä saamansa lakanan myös Tampereen Keskustorille. Paikalla oli kuulemma krisupuolueen fanaatikkokansanedustaja Sari Tanus AA-joukkioineen, ei juuri muita:

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194999924781/artikkeli/video+flash+mob+levitti+kankaan+aidon+avioliiton+puolesta.html
---
Lisäys
Tänne voi lähettää kommentteja:
http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/749/aito_avioliitto_-yhdistyksen_suurlippu_flash-mob_pysahdytti_ohikulkijat_helsingissa

Kommenttia muokattu: 29.09.2015 klo 04:20
Tänään loppuu Aito Avioliitto kekkulointi. Hyvä niin. Taitavat tulla jo liitännäislait säädettyä ennen kuin lakiovaliokunta keksii jonkun hyvän tekosyyn vetää aloitteen paperisilppurista läpi. Kaiken kaikkiaan häpeällinen näytelmä koko hanke.
Komeita ja näkyviä flashejä! Hyvä AA!

tjas (ei rekisteröitynyt) • 08:36

Hahaaaaa...mikä aivopieru!
AA on onnistunut saavuttamaan pääosin paperinkeräykseen perustuvan kansalaisaloitteensa aikana pelkästään kielteistä julkisuutta. Mitä muuta voimmekaan odottaa? Aasinlakit päähän ja nurkkiin häpeämään, mars.
  • 14 / 16
  • vaeltaja2006
  • 29.9.2015 11:49
Nyt, kun poliisi on etsintäkuuluttanut Lahden kukluxklaani-pukuisen miehen ja häntä ehkä syytetään Suomen lipun häpäisemisestä, voisi kiinnittää huomiota Aito Avioliitto -teltan lippuihin. Täyttävätkö ne lain vaatimukset vai kutsutaanko poliisi paikalle. Laki määrää näin:

2 §
Kansallislippu on suorakaiteinen ja sen mittasuhteet ovat:
1) korkeus 11 ja pituus 18 mittayksikköä;
2) ristin sakaran leveys 3 mittayksikköä;
sekä
3) kenttien korkeus 4, tangonpuoleisten kenttien pituus 5 ja ulompien kenttien pituus 10 mittayksikköä.
8 §
Joka julkisesti turmelee Suomen lipun tai käyttää sitä epäkunnioittavasti taikka luvattomasti ottaa paikaltaan yleisesti nähtäville asetetun Suomen lipun, on tuomittava Suomen lipun häpäisemisestä sakkoon. (21.4.1995/588)
Joka oikeudettomasti käyttää tasavallan presidentin lippua tai muuta valtiolippua taikka käyttää sellaista Suomen lippua, johon vastoin 6 §:n säännöksiä on sijoitettu lisäkuvioita, tahi Suomen lippuna pitää kaupan sellaista lippua, joka väreiltään tai mittasuhteiltaan selvästi poikkeaa tämän lain tai sen nojalla annettujen säännösten ja määräysten mukaisesta lipusta, on tuomittava Suomen lipusta annettujen säännösten rikkomisesta sakkoon.

Kommenttia muokattu: 29.09.2015 klo 11:51

Kommenttia muokattu: 29.09.2015 klo 11:52
  • 16 / 16
  • Jorma Hentilä
  • 29.9.2015 20:52
Aito-A:n telttailukausi loppui tänään - ainakin tähän hätään. Lupaa kuitenkin jatkaa toimintaansa "aidon avioliiton" puolesta, joten voi taas ilmestyä telttailemaan. Silloin paikalle metrimitta taskussa.