Homopakolaisten tukala asema (juttukommentit)

Sinällään muistettakoon se fakta että vain raamatussa on kuoleman tuomio homoille (tai bisseille, "naisesta mieheen vaihtajille")
- koraanissa itsessään sellaista tuomiota ei ole.

Eli ymmärrettävästi siis islamilaisista maista pakenevilla homoilla tulo umpi-kristillisille seuduille on kuin ojasta allikkoon joutumista.

Mitenkähän paljon Nigeriasta, Ugandasta ja muista umpi-kristillisyyden riivaamista maista tulee ja pääsee pois homo-rakkaita ihmisiä?

Lähi-idässähän trans-ihmisten kannattaa suunnata Iraniinkin, sillä siellähän (kuten useissa muissakaan arabimaissa) trans-ihmisiä ei vainota, vaan heille suorastaan tarjotaan julkisen terveydenhuollon avulla sukupuolen korjausleukkauksiakin.

Ihmiskunnan historiassa me homot ja lesbot olemme joutuneet ja joudumme yhä kohtaamaan etenkin abrahamisten uskontojen harjoittamaa äärimmäistä pahuutta, valitettavasti. abrahamisten uskontojen vaivaamissa yhteiskunnissa ja maissa niiden pahuus etenkin homorakkaita tai lesborakkaita ihmisiä kohtaan on kokonaisvaltaisen musertavaa sortoa koko ihmisyyttä vastaan.

Kommenttia muokattu: 04.09.2015 klo 01:39
  • 3 / 12
  • Pyhä Pieru
  • 5.9.2015 0:04
Uskonto on hengenvaarallista lapsille ja aikuisille, mutta uskonnon opetus kouluissa ja uskonnon katselu internetissä ei ole kielletty alle 18 vuotiailta.
Sipilän ilmoitus kotinsa avaamisesta on saanut valtavasti huomiota. Minusta teko on myös poliittisesti taitava ja hänen suosiotaan kasvattava.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on viime päivät esiintynyt yrmeällä naamalla kaikissa tv-haastatteluissa ja -kommenteissa. On helppo tehdä johtopäätös Soinin tunnetilasta. Sitä kuvataan V-alkuisella sanalla.

Suomen Kuvalehden blogisti Mari K. Niemi on otsikoinut kirjoituksensa: Pakolaiset ja arvojohtajuus, tervetuloa!

Hän toteaa mm.

- Kotinsa avaaminen sotaa pakeneville osoittaa Sipilän seisovan myös arjessaan kristillisen vakaumuksensa takana. Hallituskumppani perussuomalaisille Sipilän päätös on kuitenkin jopa kiusallinen. Puolueessa moni jakaa periaatteessa saman arvomaailman ja puhuu lähimmäisenrakkaudesta, mutta valmius tekoihin näyttää puuttuvan.

- Perussuomalaisten kärkipoliitikkojen puheet elintasosurffareista ja iPhonemiehistä ovat jyrkässä ristiriidassa sen poliittisen johtajuuden kanssa, jota keskustalainen pääministeri Juha Sipilä tänään ja myös kokoomuslainen sisäministeri Petteri Orpo aiemmin ovat osoittaneet.

- Arvojohtajuus, tervetuloa takaisin. Sinua olikin jo ikävä.

Koko kirjoitus osoitteessa:
http://suomenkuvalehti.fi/ylamaan-kettu/2015/09/05/arvojohtajuuden-paluu/?shared=880-027cd554-999
Human: Mihin äärikristillisille seuduille heitä siis nyt ollaan viemässä? Ja Koraanissa kyllä lukee (4:15-16) aika selkeästi mitä pitää tehdä miehen ja naisen välisen avioliiton ulkopuolista seksiä harrastaneille, eli "lukita heidät kotiinsa kunnes kuolema vie, tai allah tarjoaa ratkaisun", eli siis parane tai kuole. Lisäksi haditissa vielä ihan suoraan langetetaan homoille kuolemantuomio.
Iran ei ole ensinnäkään arabimaa ja yksikään arabimaa ei takaa transsukupuolisille mitään oikeuksia. Lähi-idässä ainoastaanTurkki, Israel ja Iran tarjoavat mahdollisuuden korjata laillisen sukupuolen, yksikään niistä ei ole arabimaa. Israelissa valtio maksaa hoidot. Iranissa valtio taas maksaa hoitojen hinnoista puolet ja tarjoaa sitä "parannuskeinona" homouteen. Eli Iranissa meininki on lähinnä pallit pois tai pää poikki, joten jos pidät tätä jotenkin edistyneenä on maailmankuvasi aika erikoinen.
Eli jos abrahamilaiset uskonnot ovat jotenkin äärimmäisen pahoja, niin miten islam, niistä yksi, on sen parempi?
iiz, Iran on arabimaa, tukee ja maksaa sukupuolenkorjauksen kaikille niille jotka sen haluavat tehdä, ei pelkästään homoille. Tämä on Ajatollah Khomeinin käskyllä lakiin tehty.
Iranin 80 000 000 asukkaasta arabeja on arviolta miljoona .. pari miljoonaa. Iran ei kuulu Arabivaltioiden liittoon. Iran ei siis ole arabimaa.
"... Iran on arabimaa, tukee ja maksaa sukupuolenkorjauksen kaikille niille jotka sen ..."

Iran ei ole arabimaa, ei historiansa, ei kansansa eikä kielensä puolesta. Iran tunnettiin aikoinaan myös Persiana; mikäli Persia ei olisi käynyt aikoinaan sotaa Konstantinopolin kanssa, ne kummatkin olisivat olleet tarpeeksi vahvoja työntääkseen Mohammedin takaisin Arabian niemimaalle ja islamista ei olisi koskaan tullut mitään muuta kuin yksi lahko Lähi-idän uskonlahkojen, kuten juutalaisuuden, joukossa.

Iranin virallinen kieli on farsi, joka kuuluu ns. indoeurooppalaiseen kieliperheeseen. Sen sijaan arabia kuuluu saamaan seemiläisten kielten ryhmään heprean kanssa.

Ja tämä seemiläisyys on myös historiallinen ja uskonnollinen konteksti sikäli, että raamattu ja sun muut sisältävät paljon kaikenlaista sellaista, mikä yhdistää seemiläisiä kansoja aina juutalaisista arabeihin. Sen sijaan Iranin valtauskonto oli zarathustralaisuus ja sen kirja oli kirjoitettu avestan kielellä, joka farsin tavoin on lähellä sanskriittia, ei arabiaa tai hepreaa.
Sellainen myönteinen uutinen Saksasta, että pakolaiset ovat päässeet Unkarista Itävallan kautta Saksaan. Eilisen lauantain aikana Baijerin osavaltion pääkaupunkiin Müncheniin saapui 26 pakolaisjunaa. Vastaanotto oli ihmisarvoa kunnioittava. Suurin osa eilen tulleista jää Baijeriin, osa sijoitetaan muihin osavaltioihin.

http://www.sueddeutsche.de/muenchen/fluechtlinge-tausende-erreichen-hauptbahnhof-muenchen-hilft-unbuerokratisch-1.2635823

http://www.sueddeutsche.de/muenchen/fluechtlinge-tausende-erreichen-hauptbahnhof-muenchen-hilft-unbuerokratisch-1.2635823-2
---
Suomessa vellonut vihapuhe on aiheuttanut vastareaktion: ennätysmäärä kansalaisia on tarjoutunut SPR:n auttajiksi. SPR:n Uudenmaan ja Helsingin piireistä samoin kuin Hämeen (Häme ja Pirkanmaa) sekä Oulun piiristä kerrotaan auttamishalun nousseen ennätyslukemiin. Vaatelahjoituksia on tullut valtavia määriä ja ystävätoimintaryhmät ovat tupaten täynnä.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/vihapuhe-aiheutti-laajan-vastareaktion-sprn-auttajiksi-tarjoutunut-ennatysmaara-ihmisia/706061/

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194996809014/artikkeli/apua+virtaa+lielahden+konttiin+lasten+kohtalo+on+koskettanut+erityisesti+.html

Kommenttia muokattu: 07.09.2015 klo 02:07
Onko jotain järjestöä tai muuta kanavaa, jonka kautta avustuksensa voisi korvamerkitä nimenomaan homojen/lesbojen pakolaisten auttamiseen?