Finlayson lopettaa yhteistyön tavaratalo Kärkkäisen kanssa - Magneettimedia kirjoittaa Finlaysonin "homopropagandasta" (juttukommentit)

Mangneettimediasta tulee mieleen Venäjän ihannoiminen, ihan samalta kuulostaa mielipiteet.
  • 2 / 10
  • Havainnoija
  • 25.4.2015 12:33
Magneettimedian julkaisija Pohjoinen Perinne ry kytkeytyy Suomen vastarintaliikkeeseen ( http://www.patriootti.com/pohjoinen-perinne-julkaisi-magneettimedian-uuden-numeron/ ). SVL on vastuussa myös kaasuiskusta Pride-kulkueeseen kesällä 2010, Dan Koivulaakson pippurisumutuksesta vuonna 2012 ja Jyväskylän kirjastopuukotuksesta vuonna 2013.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3363535/magneettimedian-taustalla-keskiluokkaisia-fasisteja
---
Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila "jyrähti" haastattelussa: "Tämä julkaisu levittää vastenmielistä ja ahdasmielistä propagandaa". Kurttila jatkoi: "Uskon, että saimme paljon hyvää aikaan Tom of Finland -lanseerauksellamme. Se on omalta osaltaan auttanut suomalaisia keskustelemaan avoimesti seksuaalisesta vapaudesta. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että tämän päivän Suomi on avoin ja suvaitsevainen yhteiskunta".

Kommenttia muokattu: 25.04.2015 klo 12:43
Iltasanomien uutisen kommentteja kun lukee, voisi päätellä ettei suurin osa lukijoista pidä taiteilija Touko Laaksosen pornografiasta juurikaan. Noh, miksi itseään kunnioittavan heteron pitäisikään homosaatiota arvostaa. Marginaalitaidekin on vain marginaalia, myös monen homon mielestä.
"SVL on vastuussa myös kaasuiskusta Pride-kulkueeseen kesällä 2010, Dan Koivulaakson pippurisumutuksesta..."

Suomen vastarintaliike on itse asiassa osa laajempaa verkostoa, jota johdetaan länsinaapuristamme Ruotsista. Suomen vastarintaliike on Ruotsin Svenska motståndrörelsin sisar(lapsi?)järjestö. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Svenska_motst%C3%A5ndsr%C3%B6relsen)

Tämä tietenkin unohtuu aina mainita, niin Helsingin Priden kaasuiskun yhteydessä kuin muissakin yhteyksissä, koska sehän tekisi tietyllä tapaa Ruotsin käyttämisen esimerkkinä hiukan hankalaksi, kun pitää viisata malliyhteiskuntaan. Eihän malliyhteiskunnassa tällaisia järjestöjä ole, eihän?

Sama koskee sitä iänikuista päivittelyä siitä, miten Suomi on niin erikoinen ja poikkeava, mitä esimerkiksi tapahtuu linkitetyssä Kansan Uutisten artikkelissa, joka perustuu Koivulaakson antamaan informaatioon. Tosiasiassa Suomi on kohtuullisen rauhallinen paikka verrattuna vaikkapa "esimerkilliseen" länsinaapuriimme, josta tämäkin esimerkki on alunperin lähtöisin.

Mieluummin se väritön ja hajuton rauhallisuus, joka ei ole ensimmäisenä kiipeämässä jokaiselle barrikadille, kuin huiman edistyksellisyyden kanssa käsikädessä kävelevä räiskähtelevyys, joka tulee ikään kuin kaupanpäällisenä mukana.
kala86, hoteroseksuaalisesti ja biseksuaalisesti suuntautuneiden miekkosten harrastaman vittuilu-kiroilun määrästä voi hyvin päätellä, etteivät he pidä naisista :D

Surkuhupaisuuden pohjanoteeraushan ovat näyttäviksi pyrkiviä herätyskristillisiä hömppäleirejä järjestävät tahot ja populismia viljelevä eräs puolue, vastustamassa luonnollista, vastuullisen seksuaalisuuden monimuotoisuutta ja pridetystä :D

Tom of Finlandhan näytti töissään hyvää esimerkkiä, aikuisten miesten keskinäisestä rakastelusta. Tompan töissä ei harrasteta lapsiin tai nuoriin sekaantumista, johon taas monet kristilliset tahot tuntuvat olevan persoja.

Aika kamalaa lapsia kohtaan muutenkin on tämä, tämän luonnottoman aatteen julistus:

Matt. 10:34-35 "Älkää luulko, että minä (jeesus) olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Sillä minä olen tullut nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan."

Luuk. 14:26 "Jos joku tulee minun (jeesuksen) tyköni eikä vihaa isäänsä ja äitiänsä ja vaimoaan ja lapsiaan ja veljiään ja sisariaan, vieläpä omaa elämäänsäkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni."

(isän ja äidin kunnioittamisjutut ovat siellä mooses-juutalais-uskon puolella)

Kommenttia muokattu: 26.04.2015 klo 09:48
kala86,

Miksi "itseään kunnioittava hetero" roikkuu näillä sivuilla?
Onko sinulla Pete kenties lukihäiriö? Kirjoitin käsittääkseni selkeästi Iltasanomien lukijoista, en itsestäni.

Elä sinä vain rauhassa kuplassasi. :-)
Hieno teko Finlaysonilta!

Ostin heti tästä luettuani Finlaysonin ToF tuotteita vähän yli parilla sadalla eurolla ihan vaan osoittaakseni tukeni.
Finlaysonillahan ei kala86:n kateustermi "homosaatio" alkanut mitenkään äskettäin, vaan Finlaysonilla on ollut pitkään jo naisrakkaan naisen, maailmalla erittäin tunnetun taiteilijamme tuotantoa

http://www.finlayson.fi/tuotteet/muumi-tuotteet/7/

Tuolle perinteelle ToF-tuotteet, miesten puolesta, ovat hyvä jatkumo ja kulttuurimme vaalimisen hieno teko : )
Lehdessä tuodaan esiin mm. "valkoisen väestön ylivertaisuutta" ja korostetaan ns. perinteisiä perhearvoja."

Hauskasti artikkeli lyö nämä kaksi asiaa nippuun samaan lauseeseen.

Mielestäni samaa sarjaa kuin hauveli-puheet.