Keskitysleirien vaatetusta muistuttavaa kangaskuosia vaaditaan pois myynnistä (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • human
  • 12.2.2015 12:05
Tuohon kangaskuosiin olisi syytä painattaa selvästi näkyvä lisäteksti:

"christen Nazis - Nie wieder!"

Myynnissä on myös pilvin pimein äärikristittyjen, äärioikeistolaisten natsien SS-joukkojen univormukopioita, joita jotkut jopa vielä fetisistisesti käyttävät

https://www.google.fi/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&q=SS+uniform

https://www.google.fi/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&q=SS-Totenkopfverb%C3%A4nde+univorm

wikipedia: "SS oli avainroolissa holokaustina tunnetussa kansanmurhassa: SS-valtakunnanjohtaja (Reichsführer-SS) Heinrich Himmler oli lopullisen ratkaisun pääarkkitehti ja SS-joukot toimivat kansanmurhan toimeenpanijoina eri tehtävissä. SS:n Einsatzgruppe-komennuskunnat murhasivat yli miljoona siviiliä ja SS-Totenkopfverbände hallinnoi keskitys- ja tuhoamisleirejä, joissa surmattiiin miljoonia juutalaisia, puolalaisia, romaneja, venäläisiä ja homoseksuaaleja. SS syyllistyi moniin muihinkin sotarikoksiin.

Natsihallinnon propagandassa SS-joukot esitettiin erityisen kurinalaisina eliittisotilaina ja joukkojen motto oli ”Uskollisuus on kunniani” (Meine Ehre heißt Treue.) Toisessa maailmansodassa SS:n rintamajoukot, Waffen-SS, sotivat Wehrmachtin rinnalla. Monet Waffen-SS-yksiköistä olivat eliittiyksiköitä, jotka saivat parhaan ja uusimman aseistuksen. Waffen-SS värväsi myös ulkomaalaisia vapaaehtoisia. Esimerkiksi Suomesta lähti noin 1 200 miestä palvelemaan Waffen-SS-joukoissa."

Gay-holocaust, Homocaust:

http://www.homocaust.org/

Vapautushan koitti muille, natsien kukistumisen jälkeen keväällä 1945, mutta ei homoille Saksassa, vaan heidät marssitettiin jatkamaan natsien heille määräämiä tuomioita ja heitä tuomittiin natsiajan jälkeen paljon lisääkin, aina 1969 asti.
http://www.hardenet.com/homocaust/liberationforothers.htm

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/gaycomp.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_homosexuals_in_Nazi_Germany_and_the_Holocaust

http://www.holocaustresearchproject.org/othercamps/dachau.html

- - -

Kuten juutalaistenkin vihaaminen ja holokaustin käsikirjoitus, niin äärikristittyjen natsien homovihakin tuli täältä käsin
http://apprising.org/2009/08/30/martin-luther-on-homosexuality/

Tässä se juutalaisten holokaustin käsikirjoitus:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaisista_ja_heid%C3%A4n_valheistaan
(ks. lopussa Aiheesta muualla -linkki)

- - -
"New Yorkissa päämajaansa pitävä vuonna 1913 perustettu Anti-Defamation League, ADL, on yhdysvaltalainen kansainvälisesti toimiva kansalaisjärjestö. Se ilmoittaa taistelevansa antisemitismiä ja kaikenlaista kiihkoilua vastaan, puolustavansa demokraattisia ihanteita, suojelevansa kansalaisoikeuksia ja tukevansa Israelia."

Eli ADL harrastaa myös natsimaista tekopyhyyttä, miehitetyn Palestiinan palestiinalaisia kohtaan. natseista ei pitäisi ottaa mallia!

Kommenttia muokattu: 12.02.2015 klo 12:39