Jyväskylä siirsi homokommenteilla kohauttaneen poliitikon pois nuorisotyöstä (juttukommentit)

Uutisen henkilö nousi näkemyksineen julkisuuteen jo aikaa sitten, mm silloin paikallismediassa paljon näkyvyyttä saaneella kampanjalla saada raamattuja uuden hotellin huoneisiin Jyväskylässä. Kaupungin hallinnossa sopivuutta lapsi- ja nuorisotyöhön ei kuitenkaan kyseenalaistettu. Nyt tehtyä päätöstä taustoittaa se, että kaupungin ylin johto vaihtui vuoden 2015 alusta. Kokoomuslaisen tilalle kaupungin johtoon valittiin demari.
Voihan kaikenlaisia yhteyksiä nähdä. Minusta kampanjoiminen Raamattujen saamiseksi hotellihuoneisiin ei kuitenkaan sinänsä ole syy kyseenalaistaa henkilön tekemisiä yleisesti. Sen sijaan tällaiset kansanryhmään kohdistuvat avautumiset ovat.
  • 3 / 3
  • Ammattietiikka
  • 20.2.2015 20:30
Nyt kun asia on esillä, kiinnostaisi tietää millaisessa suhteessa Starczewski on Jyväskylän Katulähetys ry:n toimintaan.
Jyväskylän Katulähetys ry:llä on valtakunnallisesti ajateltuna Jyväskylässä laajaa toimintaa päihdeongelmaisten tukiasumisessa ja kuntoutuksessa.
Kyseisessä yhdistyksessä työntekijänä olin pari vuotta sitten sairaanhoitajan insesti-koulutuksessa, jossa kyseinen kouluttaja pyysi osallistujia rukoilemaan homojen parantumisen puolesta Aslan-oppien mukaisesti, myös oli työntekijäpalaverissa esiintymässä herra Chamber, joka oli parantunut homoudestaan aslan-oppien kautta. Mitään jälkipyykkiä epäasiallisesta koulutuksesta ei ollut jälkikäteen eikä mitään tällaisia oppeja mitenkään korjattu tai kritisoitu.Kyseinen Starczewski lähetti työpostiini jatkuvasti omia mielipiteitään, eikä niitä koskaan työyhteisössä kyseenalaistettu ammatillisesti.