KD-valtuutettu pohtii Heinäluoman vaimon kuolemaa "Jumalan kostona" (juttukommentit)

Jaaha, viikon perjantaikevennys. Ja vaihteeksi etuajassa.

Kuulema muutama kristillisten äänestäjä on heittänyt lusikan nurkkaan avioliittolakiäänestyksen jälkeen. Mitäköhän se mahtaa tarkoittaa? Varmaan sitä, että jumala rankaisee krisuja, kun nämä eivät vihaa riittävä paljon muita ihmisiä.
Ääri-kristittyä ei erota ääri-islamistista edes rautakangella, niinhän se on.

Satukirja-raamatussahan homovastaiset jumala ja paavali joutuivat oman toimintansa uhreiksi ja "joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa" -periaatteen seurauksin heistä ei olekaan enään näkynyt eikä kuulunut mitään liki pariin tuhanteen vuoteen, sanomistensa jälkeen :D

Toisaalta kristinuskovaisilla ei muutenkaan ole autuutta luvassa, jos paavalin tuomionjulistuksiin "naisen mieheen vaihtajista" on uskominen. Noissahan paavali jyrkin sanoin tuomitsee ne, jotka ovat vaihtaneet "Äiti"-maan mieheen, mies-jumalaan - Että ihan taivaasta pudokkaita ovat :D

... tai elleivät sitten allah, jahva ja jumala kohtapiakkoin säntää ulos kaapistaan, polymo-rikkoina. Menisi ihan kivasti moskeijakirkonkirjat sekaisin, ainakin noilta kirkon "avohoidokkitapauksilta".

Kommenttia muokattu: 15.01.2015 klo 17:14
  • 3 / 17
  • Havainnoija
  • 15.1.2015 18:33
Kristillisdemokraatit ovat hyvin osanneet tuoda julki, millaisia hirviöitä ovat. Tasa-arvoisen avioliittolain ja translain vastustuksessa käyttämänsä keinot todistavat moraalittomuudesta ja ihmisvihasta. Ei auta, vaikka se jyväskyläläinen fanaatikko erotettiinkin puolueesta.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1421306997676.html?pos=navnow
---
Lisäys
Tässä fanaatikon kotisivut:

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Finlandiasta_homolandiaksi_28.11.2014!.htm

Kommenttia muokattu: 15.01.2015 klo 18:44
Joiltakin uskovaisiksi itseään kutsuvilta henkilöiltä puuttuu empatia, eli kyky asettua toisen henkilön tilanteeseen ja tuntea miltä toisesta voisi tuntua. Juhani Starczewskin käytös ja toiminta on ilkeyttä ja pahuutta uskonnon varjolla piittaamatta lainkaan toisen ihmsen kärsimyksestä.

Uutista seuranneissa lukijakommenteissa on kertomuksia aivan vastaavan kaltaisista uskovaisten toimista.

***

Juhani Starczewskin ulostulo tapahtuu KD:n kannalta äärimmäisen hankalalla hetkellä, juuri ennen vaaleja. Siksi he reagoivat nopeasti.

Seuraan kiinnostuneena, kuinka muut puolueet reagoivat tähän houkuttavaan tilanteeseen sivaltaa kristillisdemokraatteja. Otaksun ainakin median käsittelevän aihetta vielä antaumuksella.
Tämän tilanteen käyttäminen yhtään minkäänlaisena keppihevosena sivaltelulle olisi kyllä yhtä ala-arvoista kuin itse aloitus.
  • 7 / 17
  • Xx_Val_xX
  • 16.1.2015 11:01
Eroan kirkosta!

Krister (ei rekisteröitynyt) • 15.01.2015 19:33

Turhaan kirkkoa syytät, ei ole kirkon syy! Muista mitä Mäkinen sanoi kun Eduskunnan toinen äänestys päätös tuli selville!
Sivaltelu on myös vaarallista. Se voi kääntyä tekijäänsä vastaan. Ihmisillä on tapana mennä parjatun puolelle. Jos kristillisdemokraatteja alettaisiin voimalla rökittämään tämän tapauksen perusteella, he saattaisivat saada lisää kannatusta.
Kukaan sydämeltään kristitty ihminen ei käyttäydy noin kuin Juhani Starczewski on tehnyt. Mutta on paljon sellaisia, jotka käyttävät uskoa ja uskontoa välineenä omien tavoitteidensa saavuttamiseen. Tuollainen toiminta on täysin vastoin sitä, mitä Jeesus opettaa. Sen lisäksi se on täysin vastoin normaaleja hyviä tapoja, joihin kuulu toisten ihmisten kunnioittaminen. Erityisen raskauttavaksi toiminnan tekee se, että Starczewski on erinäisissä kaupungin luottamustoimissa ja tämän vuoksi tunnettu henkilö, jolta edellytetään erityisen vastuullista ja harkittua käytöstä. Onkin erittäin hyvä, että hänet erotettiin puolueesta. Aina on mahdollista, että se pysäyttäisi miettimään kunnolla ja jopa katumaan. Sellaista ei vielä ole voinut havaita hänen toimissaan.
"Kukaan sydämeltään kristitty ihminen ei käyttäydy noin kuin Juhani Starczewski on tehnyt."

Aika soopaa oleva lausahdus, jossa on tekopyhyyttä siihen etät kristinuskovainen muka olisi "sata hyvää ja kymmenen kaunista" ja muuta olevat eivät muka olisi kristittyjä.

Kyllä se niin vaan on että hitlerin ja stalinin tavoin moni muukin on heidänlaisensa kristitty.

Vatikaanin nyky-paavikin lausahti juuri Aasian matkallaan, ettei mitään uskontoja saa pilkata ... mutta raamattu ja koraanihan pilkkaavat uskontoja, muita uskontoja.
Vähän asian sivusta, mutta:

Miten ihmeessä PERUSsuomalaisilta löytyy näitä James Hirvisaaria, Simon mikähänennimensänytolikaan, se kotkalainen hollantilainen, jota edes Hollannin äärinationalistit eivät suostuneet ottamaan riveihinsä, ja nyt tämä Starczynski.

Mitä helvettiä?! Hankkisivat edes suomalaisia idiootteja...

Kommenttia muokattu: 16.01.2015 klo 19:04
  • 13 / 17
  • raamattu kädessä on hyvä tehdä
  • 16.1.2015 21:18
Kummallista, että tässä kohtaa Juhani S.. mikälien ei tullut mieleen tarkastaa, mitä raamatussa sanotaan toisten ihmisten kohtelemisesta.
Saas nähdä, pääseekö tämä jyväskyläläinen houru perustamaan yhden miehen show-ryhmän valtuustoon, vai onko jo joku muu porukka häntä vetonaulakseen pyytelemässä? Kumpikin vaihtoehto on yhtä mahdollinen, sillä höyrähtäneillä on aina oma kannattajakuntansa.
Kun lukee uutiseen liittyviä keskusteluja, syntyy vaikutelma, että Päivi Räsäsen harvinaisiksi väittämiä möläytyksiä onkin ihmisten kokemusten mukaan varsin paljon. Sain myös suoraan tietooni yhden aivan vastaavan tapauksen sen kokeneen itsensä kuvailemana. Tarina oli suorastaan järkyttävä.

Ja sitten nämä nk. uskovaiset vaativat uskonnonvapauteen vedoten oikeuden sanoa aivan mitä tahansa. Jos heitä sellaisesta moititaan, onkin muka kysymys uskonnollisten oikeuksien rajoittamisesta.
Pahoittelen virhettäni, mutta molemmat puolueet ovat kyllä samanmoisia ääliöimureita.
Starczewski ei tunnu vetoavan saatuun ilmoitukseen, joten hänen väitteensä perustunee hänen yleiseen päättelyynsä. Sinänsä on totta, että (myös) uskovan suhteessa Luojaan on oma syy-seuraussuhteensa, mutta on parempi, että Starczewski pitäytyy omissa synneissään.

Toivon lämpimästi, että hän jättäisi tuomiot Jumalalle ja muistaisi meidän kaikkien olevan armon varassa.
Päivi kirjoitti:
”Kukaan sydämeltään kristitty ihminen ei käyttäydy noin kuin Juhani Starczewski on tehnyt. Mutta on paljon sellaisia, jotka käyttävät uskoa ja uskontoa välineenä omien tavoitteidensa saavuttamiseen.”

Erityisesti kristillisdemokraatit Päivi Räsäsen johdolla käyttävät valitsemaansa ihmisvihamielistä uskontoa välineenä levittäessään valheita homoista, vastustaessaan minun ja muiden kansalaisoikeuksia. Erityisesti translain uudistamista vastustaessaan he ovat osoittaneet olevansa hyvin pahoja ihmisiä, paholaisia.
---
Starczewski on perustanut uuden valtuustoryhmän nimeltään Rehobot (nimi liittyy hänen kuvittelemaansa jumalaan), toimii Kolmannen Valtakunnan Rukousfarssin (tai jotain) puuhamiehenä ( http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Raamattu_ei_voi_raueta_tyhjiin!.htm ) ja kerää nimiä adressiin ”Raamattu ei voi raueta tyhjiin!” ( http://www.adressit.com/raamattu_ei_voi_raueta_tyhjiin ).

Jyväskylän kaupunginvaltuutetut varmaankin kunnioittavat moista aktiivisuutta. Tai sitten ei.