Kristillisdemokraattien puoluesihteeri esittää "Tahdon kovempaa" -kansalaisaloitetta (juttukommentit)

  • 1 / 12
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 1.12.2014 17:50
Eikös perusoikeuksien vastaiset kansalaisaloitteet voida jättää käsittelemättä?
Kyllä minun mielestäni aloitteet on lähtökohtaisesti käsiteltävä. Aloitteesta on sitten kiinni sen menestyminen.

Argumentit tasa-arvoisen avioliittolainsäädännön puolesta ovat vahvemmat kuin sitä vastaan.
Lisäksi. Ei voi ehdottaa sellaista lakialoitetta joka heikentää perusoikeuksia tai jotka on jo kirjattu perustuslakiin. Nyt ehdotettu muutos nykyiseen avioliittolakiin oli parannus ei heikennys.

Jos perussuomalaiset tai kd:t kampanjoivat vaaleissa sellaisten lakien puolesta, jotka ovat ristiriidassa perusoikeuksien kanssa, niin sellaisten lakialoitteiden läpimeneminen on hyvin epätodennäköistä.
Miten olisi, jospa umpikristityt keräisivät nimiä aloitteeseensa

"jeesuskin naimisiin"

tai

"jumalallekin aviopuoliso"

tai

"jumalallekin vanhemmat ja jeesuksellekin sisaruksia"

: )

Kommenttia muokattu: 01.12.2014 klo 19:41
Nuo voisivat sopia perussuomalaisten vaaliohjelmaan :)

Timo Soini on patologinen tapaus, pahempi kuin olisin voinut koskaan kuvitella. Hän kirjoittaa omassa plokissaan, että sananvapaus tarkoittaa sitä, että kanssaihmisiä saa nimitellä.

Sitten hän luettelee: juoppo on juoppo, kommunisti on kommunisti, fasisti on fasisti, pakana on pakana ja homoliitto on homoliitto. Perussuomalaiset käyttävät kovaa kieltä, jos on tarvis, hän tähdentää. Entäpä jos tätä samaa soinilaista kielenkäyttöä käytettäisiin hänen lähimmistään? Sananvapauden nimiin solvattaisiin hänen perhettään ja perheenjäseniään. Hän loukkaantuisi. Mutta hänellä ei ole älyä riittävästi ymmärtääkseen, että hän loukkaa puheillaan muita ihmisiä ja vielä yllyttää muita samaan.

Patologisena kiusaajana häntä ei saa rajoittaa, paheksua alatyylisestä kirjoittelusta ja nimittelystä. Se on vain hänen oikeuksiensa rajoittamista.
  • 7 / 12
  • Havainnoija
  • 1.12.2014 21:22
Muutos 2011:n eduskuntaryhmä vaatii neuvoa-antavaa kansanäänestystä "homoliitoista" tai jotain.
http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/alueuutiset/vh-lahti/26118-homoavioli-itto-kansanaane-stykseen

Eduskuntaryhmän ainoa kansanedustaja James Hirvisaari osoittaa aggressiivisuutensa: "Olisin antanut homojen elää rauhassa omaa elämäänsä parisuhteissaan. Mutta nyt suhtaudun vihamielisesti, koska he varastivat minulta pyhän."
https://twitter.com/jameshirvisaari
---
Hirvisaaren sanomisilla ei ole tietenkään mitään merkitystä. Vaikuttaa seonneen lopullisesti.
Itkupotkuraivareiltahan nuo reaktiot näyttävät.

Seuraan kiinnostuneena, kuinka kauan lakia vastustaneet ja tässä äänestyksessä hävinneet jaksavat kiukutella.
Olen myös seurannut, siis vai seurannut. En kommentoi, koska se on useimmiten täysin turhaa.Olen ajatellut, että jospa se pahamieli ja ahdistus siitä aikaa myöten taittuu.

Näistä yllyttäjistä ja panettelijoista en pidä, Soinin ja myös Räsäsen olen laskenut niihin. Kansanedustajan on mielestäni oltava erityisen tarkka miten mistäkin puhuu.

Erilaiset uskonnolliset lahkot ja hyvin fundamentalistiset kristityt vaikuttavat menneet ihan sekaisin, jotkut hyvin lohduttomastikin. Sitten on joukko änäs älymystöä, jotka maalailevat näennäisen fiksulla ajattelullaan tuhokuvitelmia ja yhteiskunnan rappiotarinoita. Ahdistus ja pelko ovat miltei samankaltaista kuin uskonnollisilla fanaatikoilla.

Kyllä meidän pieni vähemmistö vaikuttaisi niiden juttujen perusteella pystyvän vallan ihmeellisiin tekoihin, heh, kas kun ei ilmastonmuutoskin ole myös meidän syytämme.
On jotenkin "freudilainen" tuo vaatimus.. Well, if it ain't stiff it ain't worth a fuck.