Hampurin CSD: Värikkyyden ja moninaisuuden vastakohtana on paljon vihamielisyyttä (juttukommentit)

  • 1 / 6
  • human
  • 2.8.2014 13:29
Hampurissa taitaa kyteä vieläkin kristittyjen natsien homo-vihaideologia.
Hitlerhän oli katolilainen, kuten osa muistakin natsijohtajista ja loput olivat protestantteja.

Saksassa on tankattu raamattua, ihan henkisesti estyneeseen tilaan asti ja Martti Lutherinkin homovihanjulistukset on otettu todesta.
  • 2 / 6
  • Hönötin
  • 2.8.2014 14:41
human. Luitko ollenkaan uutista! Homovihamielisiä ovat nimenomaan TURKKILAISET MUSLIMIT. Eivät kristityt.
Sun kristofobias menee sairaalloiselle puolelle. Enemmän mut hyväksyy ihmisistä maltilliset kristityt, kuin machoateistit. Ymmärrätkö puheillasi loukkaavasi ihmisiå?
Hönötin, eniten meitä hlbt-ihmisiä tässä maailmassamme ovat vainonneet umpi-kristityt - turha sitä on yrittää kaunistella. Noh, valehtelu tosin ei ole kristinuskomuksessa mikään syntikään.

Vihamielisyys homoja kohtaan liittyy abrahamisiin uskomuksiin.

Jos Saksan kristityt hyväksyisivät meidät hlbt-ihmiset, niin meillä olisi siellä yhdenvertaiset ihmisoikeudet - niin ei kuitenkaan ole. Saksassakin sitä eriarvoistamista perustellaan nimenomaan raamatusta kumpuavalla vihalla.

Saksan lähimmäisvihamieliset kristityt eivät tikkua ristiin laittaneet, kun kristityt natsit vainosivat ja joukkosurmasivat maassa vammaisia, romaneja, juutalaisa, homoja. Ja olivatpa nuo joukkosurmaajat kristittyjä.

Toki kristinuskomuksessa on keskeistä syntien tekeminen ja niiden itselleen synnintekijälle armollisesti anteeksi antaminen.

Nykyäänhän umpi-kristityt ovat kärkkäitä leimaamaan, lokeroimaan ja syyttämään muslimeja homovastaisiksi ja umpi-kristityt leikkivät itse muka viatonta.

Saatanalliset säkeet löyvytävä kuitenkin sekä raamatusta että koraanista - ovathan ne samasta luonnottomasta uskomuspuusta veistettyjä. Eikä niistä ole, kiveenkirjoitettuun jämähtäneinä tervehenkistymään kunnolla.

Kommenttia muokattu: 04.08.2014 klo 08:00
  • 4 / 6
  • Hönötin
  • 4.8.2014 8:40
Ketkä pistivät homot gulageille Neuvostoliitossa? Ateistit. Ketkä veivät heidät mielisairaaloihin? Ateistit. Ketkä vainoavat eniten minua? Ateistit ja kiihkouskovaiset. Ketkä tukevat minua eniten? Maltilliset uskovaiset.

Myönnän kiihkouskovaisuudeen vaarallisuuden, mutta näyttää kiihkoateismikin olevan hyvin vaarallista. Selvää kristofobiaa ja olisit valmis tekemään kristityille saman tempun, mitä natsit teki homoille? Hanki lääkkeet tuohon kiihkoosi...
  • 5 / 6
  • human
  • 4.8.2014 18:26
Neuvostoliitto ei ollut ateismia nähnytkään - stalinismi-kommunismihan oli tyypillinen uskonto, ääri-uskonto utopioineen.
Stalininhan kouluttivat ortodoksipapit ja hän lähti vielä pappisseminaariinkin opiskelemaan ... ja loi sitten helvettinsä maan päälle, tuomitsi toisinajattelevat (kuten ääri-uskonnot tyypillisesti tekevät), julisti stalinismi-kommunismia ainoana oikeana paratiisi-utopiana, teki itsestään maanpäällisen, jumalansa edustajan, rakensi uskonnolleen temppeleitä ja niiihin kommunismi-papistonsa kuvia, esitti maailman uskonnollisen mustavalkoisena, harrasti pahoja syntejä ja armahti niistä itseään. Ja kielsi vapaan ajattelun, eli kielsi ateismin - kristillis-ortodoksisuushan sen sijaan oli neukkula-uskonnossa sallittua, mutta nimenomaan ateismi ei.

Ja minähän vain kerron, mitä kaikkea pahaa uskovaiset ja uskonnot ovat tehneet ja tekevät - minä en heitä mihinkään tuomitse, enkä tee heille pahaa, eli en käyttäydy kuten uskovaiset ikävä kyllä tekevät.

Joku on viisaasti sanonut että ajattelun vastakohta on uskominen.

Asiathan ovat parhain päin silloin kun ne ovat aivan uskomattoman hyvin :) (eivätkä ristiriitaisen pahasti)

Ketkä tukevat meitä(kin) parhaiten? Uskonnoista vapaat tervehenkiset ihmiset :)

Kommenttia muokattu: 04.08.2014 klo 18:33
"AIF Petersburg" on päättänyt muistaa homoseksuaalisuuden vainon historiasta Neuvostoliitossa. Tässä artikkelista osa suomennettuna:

"VSFNT:n Rikoslaissa vuodelta 1922 ja 1926 homoseksuaalisuutta ei mainita ... Neuvostoliiton lääkärit ja lakimiehet olivat aluksi hyvin ylpeitä sen edistyksellisestä lainsäädännöstä. Kööpenhaminan "Maailman seksuaalireformien liiton" kongressissa (1928) se oli jopa tulossa esimerkkinä muille maille. Vuonna 1930 Mark Serejskij kirjoitti "Suuressa neuvostolaisessa tietosanakirjassa" että : "Neuvostoliiton lainsäädäntö ei tunne ns. moraalirikoksia. Lainsäädäntömme perustuu yhteiskunnan suojelun periaatteeseen, rangaistaan ​​vain silloin, kun homoseksuaalien kiinnostuksen kohteeksi on tullut alaikäisiä ja ei-täysi-ikäisiä ... "


Rikoslain pykälä numero 121 ("sodomia", lakkautettiin vuonna 1993), ilmestyi rikoslain nojalla erittäin mielenkiintoisissa olosuhteissa. OGPU:n(Valtiollinen poliisi) Varapuheenjohtaja Genrih Jagoda tiedotti olemassaolevista homoseksuaaliyhteisöjen vastavallankumouksellisuudesta ja vakoilusta. Ja hänen muistiossaan Stalinille syksyllä 1933 kirjoitti ryhmien jäsenten pidätyksistä, jotka olivat mukana "verkoston luomiseksi salonkeihin, koteihin, bordelleihin, ryhmät ja muissa järjestäytyneissä ryhmissä pederastit(homot) ovat edelleen muuntamassa näitä yhdistyksiä vakoojasoluiksi."

Joulukuussa 1933 lähettämässään kirjeessä Stalinille Jagoda sanoo: "pederastit (homot) ovat rekrytoineet ja turmelleet täysin terveitä nuoria, sotilaita, merimiehiä ja yksittäisiä korkeakouluopiskelijoita. Lakia jonka mukaan olisi mahdollista jatkaa homoseksuaalien rikosoikeudenkäyntiä, meillä ei ole. Harkitsisi tarpeen antaa asiaa koskevan lain sodomian rikosoikeudellista vastuuta." Ja 7:s maaliskuuta v. 1934 tuli voimaan laki, jonka mukaan homoseksuaalisuus oli rikos kaikissa Neuvostoliiton tasavalloissa. Rangaistus - 5 vuotta. Jos ilmeni väkivaltaa tai on saatavilla todistus yhteydestä alaikäiseen -rangaistus 8 vuotta. Naisia tässä lainsäädännössä jostain syystä ei asetettu syytteeseen.