Veropakolaisuus tuomitaan, mutta ihmisoikeusmuuttajien olosuhteet hyväksytään (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • ERKKI - VAASA
  • 10.4.2014 13:07
Jotensakin tulee väistämättä mieleen että Suomessa asenneilmapiiri on alkanut muuttua entistä enemmän itäeurooppalaiseksi. Olen jo aiemmin kysynyt onko Suomi enää länsimaa? Nykyisin kun tuntuu että Suomi lähestyy monissakin suhteissa Itä-Euroopan maita eikä vähiten tasa-arvokysymyksissä jo vain siitäkin syystä että ahdasmielinen uskonnollisuuskin varsin Venäjän tapaan saa sijaa politiikassa yhä enemmän!
  • 2 / 4
  • puppeliassi
  • 10.4.2014 13:50
Niin no veropakolainen on moraaliton ja kiertää veroja ahneuksissaan kun taas joku joka lähtee siksi että kokee syrjintää,pelkoa ja väkivaltaa saa empatiani, tosin jos on homo niin kannattaisi mielummin muuttaa helsinki, turku, tampere, koska siellä on ihan eri meininki kuin pienellä paikkakunnalla oli ruotsissa tai suomessa.
  • 3 / 4
  • human
  • 10.4.2014 17:05
Kepu-lesta Sipilä nyt osoittaa kaksinaismoralismiaan räikeimmillään. Hänhän on mm. pyörittänyt 2001 asti firmaa, joka on koko ajan muka tehnyt tappiollista tulosta, mutta samalla jakanut 7,7 miljoonan osinkoja.

Kauppalehti uutisoi Sipilän perheklaani"verosuunnittelusta" äskettäin
http://www.kauppalehti.fi/etusivu/sipila+verosuunnitteli+lapsistaan+vauraita/201404669396
http://www.kauppalehti.fi/etusivu/sipila+en+omista+enaa+edes+puhelinosaketta/201404669423

Lisäksi, jo aiemmin Juha Sipilähän on ollut Pohjois-Pohjanmaalla merkittävä omistaja ja jopa perustaja mm. Solitra Oy:ssä, sittemmin ADC Solitrassa ja aika nopealla aikataulullahan koko liiketoiminta myytiin tuolloin yhdysvaltalaisperäiselle ADC:lle.

Sipilä oli myös osallisena Pohjois-Pohjanmaalla jyllänneeseen ilmiöön, jossa mm. myös Jorma Terenjeff ja Veikko Lesonen käärivät sittemmin miljoonia, rahastettuaan ensin kuntia mm. rahoitusyhtiöidensä kautta. Yhtiön nimi oli Teknoventure Oy.

Ruukin (nyk. Siikajoen) Yrityspuistoon ko. henkilöiden ja yritysten toimesta perustettujen yritysten osalta tuloksena oli jokseenkin täydellinen mahalasku ja yksikään heidän aloittamistaan yrityksistä ei enää toimi siellä. Kunta/kuntia rahastettiin puhki - kuten ehkä samalla myös työntekijätkin. Ja rahaa kertyy lesta-liikemiehelle, synnintuskitta.

Terentjeff ja Lesonen puuhaavat nykyisinkin liikemiehinä ja ovat varoissaan edelleen. Sipilä on aika nopeasti päässyt talousshoppailujensa hyväveliverkostoissa miltei pääministeriasemaa tavoittelemaan, vaikkei pumppu kestä edes opposition paineissa - ja osoittelemaan sormellaan Wahlroosia; toista kansakunnan toheloa, "rutiköyhää" ammatti-valittajaa :P

Kommenttia muokattu: 10.04.2014 klo 17:10
  • 4 / 4
  • Turun Sälli
  • 12.4.2014 1:25
Nimimerkki Puppeliassi,

Esitit tuossa ylläolevassa puheenvuorossasi, että ”Jos on homo niin kannattaisi mielummin muuttaa helsinki, turku, tampere”.

Miksi? Millä perusteella nämä mainitsemasi kolme paikkakuntaa ovat mielestäsi velvollisia ottamaan vastaan kaikkien muiden paikkakuntien sekä kylien degeneroituneimman aineksen josta nämä muut paikat haluavat eroon siksi, että tämä aines ei ole sopeutunut sosio-kulttuuris-biologisiin normeihin niissäkään?

Mitä kaatopaikkoja Helsinki, Turku ja Tampere ovat Sinun käsityksesi mukaan?

Täytyykö ”isompien kaupunkien” (Suomen mittapuun mukaan) aina olla Sodoman ja Gomorran tyylisiä suurimman mahdollisen irstailun törkypesiä jotta ne kelpaisivat Sinulle?

Minä en ainakaan halua enää yhtään lisää homoja ja lesboja ja transsuja näille paikkakunnille, niitä on täällä jo ennestäänkin ihan liikaa. Joka päivä keskusta-alueella kävelee vastaan näitä ihmeellisiä pyllypoikapariskuntia ja rivoja lesbokaksikoita, jotka kuljeskelevat jalkakäytävillä toisiaan kädestä kiinni pitäen. How ”beautiful”! Siihen ei totu ikinä, yök. Ja sitten on olemassa vielä nämä minihameiset ja verkkosukkaiset molonlirputtelijat sekä ruumiinsa tärvääjät, jotka ovat lyöneet yleensäkin koko elämän (valitettavasti myös muiden kuin omansa: omaiset, veronmaksajat, terveydenhuoltohenkilöstö ym.) lekkeripeliksi.

Kyllä se kikkeli on tarkoitettu menemään pimppiin kaupungissakin.

Älkää siis Puppeliassi ja muut puhuko minun ja muiden näillä paikkakunnilla asuvien puolesta älkääkä asetelko sanoja suihimme. Minä ainakin haluaisin lähettää nämä kyyhkyläiset täältä niin pitkälle kuin pippeli kasvaa.