Soini "kardinaalilaumoineen" ja ne muut perussuomalaiset (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Geschwitz
  • 16.3.2014 18:06
Jos Soini on kunnon katolilainen ja noudattaa katolista seksuaalimoraalia, hanen pitaisi vastustaa kaikkea ei-lisaantymiseen tahtaavaa seksia myos avioliitossa. Avioliiton ulkopuoliset suhteet, seksi ennen avioliittoa, masturbaatio, ehkaisy, uusi aviolitto avioeron jalkeen jne ovat katolilaisilta kielletty, joten odotellaanpa milloin Soini ottaa ne poliittiselle agendalleen.
  • 2 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 17.3.2014 9:15
Leikola ja Lähde -ohjelma oli tosi kiinnostava. Lähteen Vatikaani-vertaus on tarkka ja osuva. Minä näen perussuomalaisten toiminnan jossain määrin nykyisen Venäjän politiikan mallin mukaisena. Väitetään toimittavan puoluehojelman mukaan, mutta jostakin syystä "tsaari" Timo saa tulkita ohjelmaa mielensä mukaan. Esimerkkinä vaikka tämä mahdollinen tasa-arvoinen avioliittolakiäänestys. Kaikkien on äänestettävä, kuten hän sanoo.

Juuri nyt kiinnostaisi tietää, mitä siellä puolueohjelmassa alkujaan sanottiin vaikkapa heidän mainostamastaan edustajien itsenäisestä päätäntävallasta eduskuntaäänestyksissä. Nythän sitten puolueohjelman uuden tulkinnan mukaan sitä ei sallita.

Kiinnostava kommentti radio-ohjelmassa oli myös se, että Soini menee vaaleihin sammutetuin lyhdyin. Hän ei siis kerro ennen vaaleja, minkä äärioikeistolaispoppoon joukkoon he aikovat vaalien jälkeen lyöttäytyä. Tuollainen on pahimman luokan pimittämistä.

Jari Lindström totesi, että eduskuntavaaleissa he saivat nukkuvat äänestäjät liikkeelle. Nyt pelkona on, että EU-vaaleissa he eivät enää onnistukaan näitä herättelemään. EU ja Kreikka jne. on nukkuville aivan liian kaukainen asia.

Kiinnostavaa, että millä teemoilla he kansalaisia koettavat herätellä.
  • 3 / 4
  • ERKKI - VAASA
  • 17.3.2014 12:21
Aikani kuluksi kävin eilen täkäläisen, Perussuomalaisen kansanedustajan ja loppujen lopuksi pitkän ”takkumaisen” jälkeen myöskin eurovaaliehdokkaaksikin päässeen Maria Tolppasen kampanjatilaisuudessa eräässä vaasalaisessa kahviossa.
Olen kyseisen kansanedustajan / eurovaaliehdokkaan kanssa käynyt taannoin keskustelua tasa-arvoisesta avioliittolista. Arvatenkin tämän keskustelun muistaen ei tuo ”täti” tuntunut ollenkaan ilahtuneelta minut nähdessään. Totta kai olisin nytkin mielelläni käynyt keskustelua koskien tasa-arvoista avioliittolakin mutta kun hyvin tiedän että Timo Soinin tiukasti masinoimalla ryhmäkurilla kyseisen lafkan kansanedustajat eivät saa äänestää kuin kyseistä lakia vastaan niin jätinpähän tämän asian sikseen.
Poliittisesti sitoutumattomana henkilönä olen käynyt muun muassa Vihreitten, RKP:n ja SDP:n arkipäivinä pidetyissä eurovaalitilaisuuksissa ja minut on yllättänyt niitten poikkeuksetta suuri osanottajamäärä. Puolentoista kuukautta sitten kävin sunnuntai-iltana pidetyssä Perussuomalaisten eurovaalitilaisuudessa. Siellä olivat saapuvilla kyseisen puolueen kaksi jo aikaa eläkeiän ylittänyttä ”professori- ehdokasta” ja tuolloin omasta eurovaaliehdokkuudestaan vielä epävarma Maria Tolppanen joka siellä esiintyikin vain ”kansanedustajana”. Tuolloin paikalla oli väkeä sentään jonkin verran. Olin siksi aidosti hämmästynyt että kauniista sunnuntaipäivästä huolimatta ei rouva Tolppasen eurovaalitilaisuudessa nyt ollut saapuvilla kuin 4 - 5 henkilöä ja nekin ulkonäöltään hyvin tuntemiani täkäläisiä Perussuomalaisten aktiiveja.
Jos näin jatkuu niin ei Perussuomalaisille tule mitään ”eurovaalijytkyä” vaan korkeintaan jonkinlainen ”eurovaalitussahdus” ainakin näin Vaasan näkökulmasta.
  • 4 / 4
  • Jorma Hentilä
  • 18.3.2014 0:53
"Kaikki, mitä te tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Tässä on laki ja profeetat." (Matt 7:12)

Kovin ovat kaukana Timo Soinin opetukset "Kultaisesta säännöstä", tästä Jeesuksen vuorisaarnassaan esittämästä opetuksesta. Ja Soinin ylin kirkollinen esivaltakin, paavi Fransiskus, on liikkumassa tyystin eri suuntaan kuin Soini.

Tunkkaista taantumuksellisuutta, sitä Soini edustaa arvokysymyksissä, ja siihen suuntaan hän väkeään vie.