"Sama. Kunhan ei miun selkään hyppöö..." (juttukommentit)

Huvittuneena aina joskus mietin tuota homoja kohtaan tunnettua pelkoa, joka tässä ilmeni modossa "kunhan ei miun selkään hyppöö". Miksihän nämä homo-ongelmaiset niin kovasti olettavat, että homot suurin joukoin olisivat selkään hyppimässä tai edes flirttaamassa?

Onneksi nämä entiseen aikaan kuuluvat hahmot ovat mielipidevaikuttajina jäämässä entistä ahtaammalle.
Minäkin luin jutun liki huvittuneena. Oiva esimerkki vanhakantaisesta ajattelusta, joka miespolvien vaipuessa unholaan katoaa hiljaksiin sekin.
  • 3 / 24
  • aikansakutakin
  • 2.3.2014 10:23
Yleinen mielikuva homojen seksielämästä ilmeisesti lähtee takaa -ajatuksista. Tämä on myös hankalaa niille, jotka eivät kyseistä lajia harrasta. Kuitenkin laji tulee itsestäänselvyytenä tai oletuksena tuttujen ja heterotyökavereitten puheissa, paljon nuoremmilta ikäluokilta kuin jutun Laakkonen.
  • 4 / 24
  • Ex-asiakas?
  • 2.3.2014 10:45
Muakin ärsyttää puhuminen Autotalo Laakkosesta. Autotalo boikottiin!
Olin joskus vaihtamassa autoa. Kyselin alaa tuntevilta, mihin suuntaan kannattaisi hankintaprojekti suunnata. Sain ohjeita, että kierrä kaukaa [Autotalo] Laakkonen.

Päädyin lopulta Kajaaniin, yritykseen, jolla ei pääkaupunkiseudulla ole lainkaan liikettä. Kaupanteosta voisi antaa arvosanan 10+ ja hintakin oli pääkaupunkiseudun hintoja selvästi edullisempi. Sieltä aloitan seuraavan autoni hankintaprojektin.
  • 6 / 24
  • Onneksi on vaihtoehtoja
  • 2.3.2014 13:47
Sama. Kunhan ei miun autoon koske. Sain jonkin aikaa sitten niin laadutonta huoltopalvelua että vien autoni jatkossa muualle.
  • 7 / 24
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 2.3.2014 16:33
Joko tyypillä on aika hitonmoiset luulot omasta miellyttävyydestään tai sitten hänellä itsellään on tapana heittäytyä naisten päälle tuosta noin vaan.
Minusta tuon ikäiselle miehelle ihan "liberaali mielipide".

Toteaa, että asiasta tulisi olla hiljaa - mutta niin Suomessa on suhtauduttu kutakuinkin ihan kaikkiin muihinkin asioihin. Ja hiljaisuus voi myös olla hiljaista hyväksyntää (Onhan niitä aina ollut). Lisäksi heppu vielä sanoo, ettei uimarin kaapista tulo häntä hetkauta. Selkään hyppäämis -kommentin ymmärrän kyllä enemmänkin niin, että asia on ok, kunhan se ei häntä henkilökohtaisesti koske.

Kun ottaa huomioon, miten mies puhuu vaimostaan tai vaimoistaan, eivät nämä kommentit ole sen kummosempia.
  • 9 / 24
  • Riquman1990
  • 2.3.2014 17:22
Ihan hyvii mielipiteitähän sillä oli, mitä tulee kehitysapuun ja valtion menojen leikkaamiseen. Ja presidentti Halosestakin mä oon sen kanssa samaa mieltä.
Tuo "selkään hyppöömisen" kieli- ja mielikuva lienee peräisin agraariympäristöstä. Lehmälaumassa kiima-aikana lehmillä on tapana simuloida astumista hyppäämällä takaapäin toisen selkään aivan kuin sonni tekisi samassa tilanteessa. Nykyään lehmät taitavat harvoin kokea hedelmöitymistä luomumenetelmällä, kun siittiöitä sisään sujauttamaan kutsutaan sonnin sijaan seminologi.
Ei kai nyt ketään tavallista ihmistä homot häiritsekään, kunhan ei "kenenkään selkään hyppää"? ;D Homoliitot on asia erikseen.
Laakkonenhan puhui "vaimoista" ja muustkain aika samalla tavalla kuin puhuu varmaankin kuka tahansa sheikki tuolla Lähi-Idässäkin.

Laakkosen maailmassa on vuosikymmenten varrella paljon muuttunut ja mies asioita muuttanut ... mutta yllättäen hän onkin niitä jotka peräävät että asioitten pitäisi olla kuin silloin ennen "aina kuulemma oli". Onhan se vekkulin ristiriitainen ajatusleikki.

Harmi kun toimittaja ei hoksannut kysyä Laakkoselta että pitäähän ukkojen jättää Lesbot rauhaan kans, etteivät sillä silmällä luonnottomasti heistä ajattele ja heitä hätyyttele.

Kommenttia muokattu: 02.03.2014 klo 22:53
Eipä noita naisii tuntunu pahemmin haittaavan sen äijän puheet. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ne naiset tuntuu olevan fiksumpii ku monet keskustelijat täällä. ;D
Huvittavintahan tässä on, että tuollainen vanha paappa pelkää että joku 25-v komea nuori urheilijamies hyppäis hänen selkään. Pakkoa sanoa: lieköhän toiveajattelua.
No eikös hän siinä em. spekseihin sopivaa uimaria esimerkkinä käyttänyt?
Itseänikin aina huvittaa/mietityttää tämä alistettu/antava asema, johon nämä homofobit itsensä vitsaillessaan asettavat. Kertooko tuo kenties jotakin hetero/homo voimasuhteista, vai onko kyseessä vitsin kautta paljastuva fantasia?
Toisaalta monille homomiehille heteromiehen valloitus/käännyttäminen voi olla myös täyttymys. Ja jos ajatellaan viimeaikaista keskustelua urheilun homomyönteisyydestä, hyväksyntää haetaan enemmän heteromiehiltä kuin vaikkapa homomiehiltä.

Olkaa varovasti niiden saippuoiden kanssa.
Eiköhän luonnollinen postuma vie nämäkin mielipiteet tässä llähivuosina manan majalla ja historian roskatynnyriin. Kekkonen tosiaan. Hohhoijaa. Taitaa pressan olemukseen kuulua ne killuttimet, yläpäällä ei oikein ole käyttöä.
Kateuden kukka se kaunein kukka! Kommenteista paistaa läpi kateus Laakkosen varallisuutta kohtaan. Mikäli köyhä pienviljelijä olisi esitänyt vastaavan kommentin olisi hänen avarakatseisuuttaan ylistetty. Joku olisi myös kertonut aikovansa vastaisuudessa ostaa perunansa S-Marketin sijaan kyseiseltä pienviljelijältä!
Tiedä tuosta kateudesta... Jos varallisuuden keräämisestä ja sitä pönkittävän vallan tavoittelusta tulee ihmisen elämän päätarkoitus - ja tässä tapauksessa lehtijutun perusteella näin on käynyt - ei siinä mielestäni ole mitään kadehtimista.

Yrjö Laakkonen tuntuu arvioivan kaikkea sen mukaan, miten se kartuttaa hänen omaisuuttaan. Ja luonnollisesti hänen dynastiaansa jatkamaan tarvitaan poikia. Ilmeisesti heitäkin pitää olla tarpeeksi monta, että varmistuu mahdollisuus seuloa joukosta se eniten ajattelutavaltaan isäänsä muistuttava. Tytöistä ei ole mitään hyötyä ja vaimoista vain, jos he synnyttävät niitä poikia.

Loppuelämältään Laakkonen tuntui odottavan vain, että eläisi vielä tarpeeksi monta vuotta, jotta hänen omaisuudestaan tarvitsee maksaa perintöveroa mahdollisimman vähän.

Muuten olen sitä mieltä, että moni pohjoiskarjalainen köyhä pienviljelijä kykenee varmasti ajattelemaan paljon avarammin kuin omaisuudensa ja asemansa vankina elävä maakuntasatraappi. Inhimillisessä elämässä kun on suurempiakin arvoja kuin rahassa mitattavat.
  • 22 / 24
  • ERKKI - VAASA
  • 5.3.2014 15:15
Japanilainen sananlasku sanoo asian osuvasti: ”Jos elämä on mennyt rahan vuoksi hukkaan niin hukkaan mennyt elämä ei tee mitään rahalla”.
Kuollessaanhan ei kukaan täältä mitään mukanaan vie!
Hyvä herra/ rouva/ neiti/ muu roskakuski! En itse ajattelisi tuota kateutena. Ajattelisin asian niin, että mainitsemallasi tavalla köyhän pienviljelijän rasistisilla/ fasistisilla mielipiteillä ei olisi niin suurta kantavuutta/ vaikuttavuutta. Yhteisössä ylhäällä olevan mielipiteellä on todennäköisesti suurempi painoarvo kuin alempana olevan mielipiteellä. Näin ollen loukkaava vaikutus esim. HBLjne.-väestöä kohtaan on laajempi. En pysty näkemään, että pakosti tässä olisi kyse kateellisuudesta. Minä esim. henkilökohtaisesti en kadehdi ko. hlöä hänen elämästään enkä edes hänen rahojansa. Elämä minulla on omani ja rahojakin ihan riittävästi. Sen sijaan mielipidevaikutus on huomattava tällaisella hlöllä enemmän kuin köyhällä pienviljelijällä.
Sanoin Karjalaisen tilauksen irti 4.3.14 Yrjö Laakkosen naisia halventavien kommenttien vuoksi (HS 2.3.14). Tämänkin öykkärin olisi hyvä muistaa, että myös me naiset ostamme palveuita, joita hän saa rahaa. Tulen puolestani välttelemään kaikin keinoin ostoksia paikoissa, joissa omistajana on Yrjö Laakkonen.