Venäjä läksyttää Euroopan unionia ihmisoikeustilanteesta ja homoelämäntavan tuputtamisesta (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 19.1.2014 10:57
Venäjä puolestaan kiistää seksuaalivähemmistöihin kuuluvien lasten olemassaolon ja kieltää kertomasta heille, että on olemassa aikuisia ihmisiä, jotka ovat samanlaisia kuin he ja ovat onnellisia ja menestyksekkäitä.

Toisin sanoen taas annetaan ymmärtää, että homoseksuaalisuus on heteroseksuaalisuutta houkuttelevampi "vaihtoehto" kun sen "propagoiminen" pitää kieltää. Muuten kaikista lapsista tulisi homoja sillä heteroseksuaalisuudenhan on pakko olla oikeasti aivan hirveää kun heteroiksi ei millään tahdota kasvaa siitä huolimatta että se on niin luonnollista, joka tässä yhteydessä tarkoittaa siis Putinin hallinnon mielestä moraalisesti oikeaa.

Veikkaanpa, että taustalla ilmassa leijailee pierunhajun lailla tavoite lisätä väkiluvun kasvua aivopesemällä kaikki kansalaiset siitoseläimiksi - ikään kuin se ei pitemmällä aikavälillä tuottaisi muuta kuin lisää ongelmia.

On aivan sairasta tehdä ihmisten syntyperäisestä ominaisuudesta jokin pervo moraalinen ja poliittinen kysymys.

Venäjän oma ihmisoikeustilanne on surkeassa kunnossa, eikä sen johto ole koskaan kestänyt mitään arvostelua.

Kommenttia muokattu: 19.01.2014 klo 11:32
  • 2 / 4
  • ERKKI - VAASA
  • 19.1.2014 10:59
Heikoin ihmisoikeustilanne Euroopassa on erityisesti niissä maissa jotka toisen maailmansodan jälkeen joutuivat silloisen Neuvostoliiton etupiiriin eivätkä kommunismin kaatumisen jälkeenkään ole kunnolla pystyneet vapautumaan ”neuvostopainolastista”. Esimerkiksi sopivat vaikkapa Unkari ja Romania. Unkarissa HLBT - väen elämäntilanne ei ole kadehdittava. Romaniassa ja Unkarissa romanit ovat avoimen sorron kohteina.
Hurskastelulta tuntuu tuo Venäjän kritiikki Suomen saamelaisten ihmisoikeuksista. Eivätpä Kuolan saamelaisetkaan ole pysyneet pitämään yllä perinteistä elämäntapaansa niin entisen Neuvostoliiton kuin Venäjänkään aikana. Osa heidän ikiaikaisista nautintamaistaan on ryövätty kaivosteollisuuden, osa taas Venäjän armeijalaitoksen käyttöön.
  • 3 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 19.1.2014 13:10
Tulihan se sieltä, vaikkakin odottamaani aikaisemmin. Nimittäin Venäjän vastareaktio sinne kohdistettuun painostukseen.

Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen Venäjä ei ollut enää luettavissa suurvaltojen joukkoon. Putin & co haluavat kiihkeästi paluuta itseään määrittelevien suurvaltojen joukkoon.

Vastareaktio tuli siis jo ennen Sotsin kisoja. Se on merkki, että Venäjä on kokenut heihin kohdistetut moitteet sietämättömiksi. Reaktio on myös raju. Se on ikään kuin lyönti avokämmenellä päin EU:n pläsiä.

Venäjä haluaa näyttää maailmalle, ettei se siedä minkäänlaista asioihinsa puuttumista. Juuri nyt vaarana on se, että näyttämisen halussaan he voivat jopa edetä lakialoitteen kanssa, jonka perusteella samaa sukupuolta olevilta pareilta otettaisiin pois heidän omat lapsensa. En usko lain läpimenoon. Niin epäinhimmillinen se olisi. Se johtaisi lapsellisten homoperheiden maastapakoon. Se olisi Venäjälle ja tietenkin homoperheille äärimmäisen vakava asia.

Kommenttia muokattu: 19.01.2014 klo 13:12
Juhanin mainitsema lainsäädäntöhanke oli tapetilla jo syksyllä: Venäjällä uusi lakialoite: homoilta kiellettäisiin oikeus vanhemmuuteen ( http://ranneliike.net/teema/venajalla-uusi-lakialoite-homoilta-kiellettaisiin-oikeus-vanhemmuuteen?aid=10252 ), mutta vedettiin silloin pois. Nyt sen arvellaan tulevan uudelleen käsittelyyn: WATCH: Will Russia Take Kids From Gay Parents After Olympics? ( http://www.advocate.com/news/world-news/2014/01/16/watch-will-russia-take-kids-gay-parents-after-olympics ).