Ruotsin ja Venäjän välillä sanasotaa (juttukommentit)

 • 3 / 11
 • valtsu_Kalliossa
 • 30.7.2013 19:04
Tottahan toki Virallista Venäjää Pridet kiinnostavat aivan niin kuin EAH:ta, joka uskollisesti tuo kantansa esille joka käänteessä.
Ruotsissakin puheet ovat hieman muuta, kuin teot.

Huomaatte varmaan, mikä ero näissä Tukholman matkailusivuston eri kielisissä näkymmissä

ruotsiksi: http://www.visitstockholm.com/sv/
suomeksi: http://www.visitstockholm.com/fi/
englanniksi: http://www.visitstockholm.com/en/
saksaksi: http://www.visitstockholm.com/de/
italiaksi: http://www.visitstockholm.com/it/
ranskaksi: http://www.visitstockholm.com/fr/
espanjaksi http://www.visitstockholm.com/es/

on verrattuna tähän venäjänkieliseen näkymään

http://www.visitstockholm.com/ru/

Eli jos tämän vuoden Tukholman Pridessä keskeisenä teemana on Venäjä, niin miksi visitstockholm-sivuston venäjänkielisessä näkymässä ei HLBT-Tukholmasta ja Tukhoman Pridestä näy yhtään mitään informaatiota, vaikka sivustolla muilla kielillä näkyy? HLBT-osuutta ei ole lainkaan venäjänkielisessä näkymässä.
Miksiköhän noin kumartavat Venäjän homo"propaganda"lakia Tukholmassakin?

Laitoin asiasta jo viime viikolla kyselyä tuonne sivustolle ja myös Tukholman Pridelle ja qx.se:lle, mutta eivät ole vastanneet mitään. Kait sitten vielä diskuteeraavat asiasta ...

Kommenttia muokattu: 30.07.2013 klo 20:40
Kumartavat, koska ovat tähän asti luottaneet siihen, että heidän ja venäläisten välissä on kolmesataatuhatta hampaisiin asti aseistautunutta suomalaista sotilasta.
Nyt, kun meillä supistellaan, Ruotsissa tutistellaan...
 • 7 / 11
 • Riquman1990
 • 31.7.2013 0:46
"...ja hänen mukaansa on haluttu estää, että pieni kansalaisryhmä aggressiivisesti tyrkyttää lapsille näkemyksiä, joita enemmistö venäläisistä ei hyväksy."

Just tästä on kyse. Vähemmistön mielipiteen tuputtamisesta enemmistölle. Onks Venäjällä homous luokiteltu rikokseks tai sairaudeks? Jos ei, niin mitä ne homot oikein itkee?
 • 8 / 11
 • Public eye
 • 31.7.2013 1:19
Mistäs alkaen tiedonvälitys on ollut tuputtamista?
Etenkin jos "tuputtaminen" ei koske mitään, mikä olisi rikollista tai sairasta ja mikä ei vahingoita ketään, mikä tällaisen tiedon levittämisessä sitten olisi niin vaarallista?
Sen sijaan tällä foorumilla näyttää itkevän toistuvasti pari nimimerkkiä, jotka tuputtavat vähemmistön mielipidettä enemmistölle ;)
 • 9 / 11
 • Riquman1990
 • 31.7.2013 2:52
Mikä se "tieto" tässä tapauksessa on?

Mikäs se enemmistö tälläkin palstalla nyt sitten on?
Suosittelen nimimerkille tässä ja monessa muussakin asiassa omaehtoista pohdintaa :) Sillä tavoin moni asia kirkastuu jos on kirkastuakseen.
Huvittavaa tuo ruotsalaisten suhtautuminen homokieltolakiin, kun ao. lain kantaäiti Jelen Mizulina haki Mikko Aholan mukaan oppia ruotsalaisilta feministijärjestöiltä.
http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142460-seksin-ostokieltoaktivisti-homokieltolain-keulahahmona-venajalla

Harvoin on muuten näkynyt minkään lastensuojelujärjestön kannaottoa tuota lakia vastaan. Vai onko joku muka nähnyt, että Unicef tai muut kansainväliset lastensuojelijat vastustavat lakia, koska se vaikeuttaa nuorien homojen elämää.