Suomen Kuvalehti otti esille presidentti Niinistön ihmisoikeuslinjan (juttukommentit)

  • 1 / 9
  • human
  • 15.3.2013 14:32
"Vieraillessaan Moskovassa presidentti Niinistö sanoi seksuaalivähemmistöjä koskevan lainsäädännön olevan Venäjän sisäinen asia, koska duumassahan lait säädetään."

Niinistölle ei _oikein_ tunnu pälkähtävän päähänsä, että lähinaapuri Venäjän tilanne vaikuttaa myös konkreettisesti suomalaisiin, esim. kun suomalainen naispari tai miespari kävisi lomailemassa Pietarissa ja haluaa pitää sielläkin ihan normaalisti toisiaan kädestä kiinni, halata tai antaa toisilleen suukon, julkisesti. -Ssepä voi olla heille siellä sakotettavaa, jopa vaarallista.

Sama ongelma tulee vastaan suomalaisille myös Saharan eteläpuolisessa lähetyssaarnatussa Afrikassa, monessa muussakin maassa, mukaanlukien arabimaista ne äärimielisimmät.

Venäjään verrattuna Suomessakinhan on kristinuskontojen harrastusta, sekä myös luonnostaan seksuaalivähemmistöjä, joista Suomessakaan viimeksimainitut eivät ole se ongelmien aiheuttaja.

Mutta Niinistön Venäjän vienninedistämis-käynneistähän meille mieleen on jäänyt se, että Sauli pelaa jääkiekkoa samassa joukkueessa Putinin kanssa, heille yhteisiä vastustajia vastaan, ihan kuin taannoin Keisarillisen autonomisessa Suomessa ikään. Ja siitäkin huolimatta, ettei Suiomessa kait valmisteta luistimia, jääkiekkomailoja, eikä peliasuja - ja että suomalaiset haluavat aina voittaa Venäjän, jääkiekossakin, eikä voiton jakaminenkaan suomalaismieliä tyydytä. Sauli liikkui siis hyvin heikoilla jäilllä Putinin kanssa, puuhatessaan sillai miesten kesken.

Kommenttia muokattu: 15.03.2013 klo 14:40
  • 2 / 9
  • Pete
  • 15.3.2013 20:58
Putinhan ilmoitti, että talvisodassa oli kyse "rajantarkistuksesta".
Voi Vittu!!!!!!!
Rajat kiinni. Nyt. Suomessa asuvien venäläisten perusteellinen syynäys ja tarvittaessa karkottaminen. Ehkä Johan Bäckman voisi mennä siinä sivussa.

Ihan oikeasti. Vituttaa!!!

P.S. Ei perussuomalainen.
  • 3 / 9
  • Xx_Val_xX
  • 15.3.2013 21:31
Niin ja kokoomuksen veljespuolueen republikaanien puolella on nähtävissä lisääntyvää hyväksyntää seksuaalivähemmistöjä kohtaan.
Puhumattakaan venäläisten rahanpesusta Kyproksella. Suomihan on kohta ihan oikeasti lirissä, KRP ei lähtenyt tutkimaan rahaliikennettä moldovasta Suomen kautta venäjälle kun siihen muka ei ollut aihetta. Kohta loppu nimittäin taiteilu tässä välissä ja valittava se lopullinen puoli. Joko länsi tai itä, ei voi pussata enää kumpaakin suuntaan!
  • 4 / 9
  • Xx_Val_xX
  • 15.3.2013 21:57
Tää ei ehkä suoranaisesti kuulu, mutta!

Iran, Vatikaani ja Venäjä jumittivat naisten oikeuksien julistuksen

Naisiin kohdistuvan väkivallan kieltävä julistus on joutunut vastatuuleen YK:ssa.
Iranin, Vatikaanin ja Venäjän johtama oppositio vastustaa julistusta, koska siinä puhutaan myös muun muassa homojen oikeuksista ja seksuaaliterveydestä.

Julistusta käsittelevän kokouksen piti päättyä perjantaina, mutta osanottajat voivat pidentää määräaikaa viikonloppuun.

Pohjoismaiden johtama ryhmä vaatii julistusta, jossa asetetaan tiukat naisiin kohdistuvan väkivallan kieltävät maailmanlaajuiset säännöt. Ryhmä ei myöskään hyväksy lievennyksiä mainintoihin, joiden mukaan uskonto, tavat tai perinteet eivät oikeuta maita laistamaan velvollisuudestaan väkivallan kitkemisessä.

Julistusta vastustavat maat kavahtavat muun muassa viittauksia raiskaukseen avioliitossa sekä aborttioikeuteen.
  • 5 / 9
  • ERKKI - VAASA
  • 15.3.2013 23:03
Venäjä on YK:N turvallisuusneuvostossa yhdessä Kiinan kanssa toistuvasti tyrmännyt Länsimaitten ajamat tiukemmat voimatoimet Syyriassa valtaapitävää Al Assdain junttaa kohtaan. Tuo toiminta jonka yhtenä pontimena saattaa olla Venäjän eräänlaisen ”Välimerentukikohdan” varjeleminen on maksanut jo 70.000 ihmisen hengen. Dosentti Bäckman on niitä harvoja suomalaisia jotka ovat julkisuudessa puolustelleet Venäjän tukea Syyrian nykyhallinnolle eli Al Assadin juntalle joka on hallinnut Syyriaa jo vuodesta 1963 - lähtien. On varmaa että kun valta Syyriassa vaihtuu niin venäläisiä ei siellä kovinkaan suopein silmin katsella ja heille tulee pikainen lähtö tuosta tukikohdastaan.
Venäjän edustajia tavatessaan Sauli Niinistö taatusti ei sanallakaan puutu tähän Syyriassa tapahtuvaan ihmisoikeuksien räikeään polkemiseen vaan asiasta vaikenemalla hän piiloutuu kätevästi EU:n leveän selän taakse ja toteaa että suomalaisten kannalta ei ole hyvä puuttua Venäjän tukeen Al Assdin omaa kansaansa teurastavalle nykyhallinnolle vaan se on venäläisten oma asia.
Putinin lausunto talvisodan ”tarkoituksesta” oli tyypillinen neuvostojohtajan mielipide. Sen olisi yhtä hyvin voinut lausua N. S. Hrutshev tai L. I. Brezhnev. Se heijastelee tasan tarkkaan neuvostonäkemystä. Saattaa olla että Suomi saa naapurikseen uuden Neuvostoliiton jota vain kutsutaan Venäjäksi!
  • 6 / 9
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 16.3.2013 0:23
"Iran, Vatikaani ja Venäjä jumittivat naisten oikeuksien julistuksen

Naisiin kohdistuvan väkivallan kieltävä julistus on joutunut vastatuuleen YK:ssa.
Iranin, Vatikaanin ja Venäjän johtama oppositio vastustaa julistusta, koska siinä puhutaan myös muun muassa homojen oikeuksista ja seksuaaliterveydestä."

Se onkin mielenkiintoista, että julistusta mainostetaan naisiin kohdistuvan väkivallan kieltävänä julistuksena, mutta silti siinä puhutaan jotain homoista?

Edellä olevien seikkojen perusteella on hyvä, että ko. maat viivästyttävät julistusta.
  • 7 / 9
  • Public eye
  • 16.3.2013 0:41
Se sama vanha vainoo... siis Venäjä siellä on ollut koko ajan, sitä kutsuttiin vain välillä hetken aikaa Neuvostoliitoksi.
  • 8 / 9
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 16.3.2013 11:55
EAH osoittaa taas yleissivistyksen puutettaan. Totta kai naisiin kohdistuvassa väkivallassa on luonnollisesti osa-alueena myös seksuaalivähemmistöihin kuuluviin kohdistuva sellainen. EAH:n mielestä on tietysti oikein, että ihmisiä hakataan ja heidän kasvoilleen heitetään vaikka happoa, jos he eivät suostu esittämään heteroita. Syyn hän vierittää aina uhrille, koska halveksii ei-heteroseksuaalista suuntausta. Jos on oma itsensä, silloin luopuu EAH:n mielestä täydestä ihmisarvostaan. Ennenkin on EAH tänne kirjoitellut miten on ymmärrettävää hakata transvestiitti kadulla, jos ei erilaisuus satu miellyttämään.

Vatikaani, Venäjä ja muslimimaat vastustivat myös julistuksessa mainintaa naisten oikeudesta jälkiehkäisyyn raiskauksenkin jälkeen, avioliitossa tapahtuvaa raiskausta ja oikeutta saada hoitoa sukupuolitauteihin. Ilmeisesti EAH:n mielestä nämäkin ovat "etuoikeuksia".
  • 9 / 9
  • Kauneuspilkku
  • 17.3.2013 9:41
Mitä merkitystä on julistuksilla, jotka eivät velvoita mihinkään? Ja velvoitteetkin voi aina rikkoa. Voihan sitä kaikenlaista julistusta laatia, mutta sitten pitäisi olla keinoja puuttua rikkeisiin ja onko niitä niin kauan kuin valtioilla on suvereniteetti? Pakotteet eivät näytä purevan kovin hyvin, sotilaalliset väliintulot ovat myös aina suuri riski johonkin vielä pahempaan, erityisesti siviileille.

Tietenkään Niinistö ei halua puuttua Venäjän tilanteeseen. On eri asia lausua kotimaassa jotain kaunista suvaitsevaisuudesta kuin seistä sanojensa takana ulkomailla.