Sateenkaariperheen tytär Tampereen valtuuston johtoon (juttukommentit)

 • 1 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 10.1.2013 14:07
Tämä veto tietänee ennennäkemätöntä laskua Pirkanmaan demareille - ja pitkässä juoksussa valtakunnallisestikin, sillä punavihreä maailmanhalauslinja on varsinkin sdp:n nuorisokaartissa erittäin vahvasti edustettu. Pako demareista persuihin luultavasti kiihtyy entisestään, sillä homo- ja transkekkuloinnilla ei puhutella demarien syviä rivejä, jotka pohjimmiltaan koostuvat ns. rasvanahkaduunareista. On siinä metallimies ja siivooja ihmeissään, kun joskus duunarien puolueenakin tunnettu puolue mittelöi esim. vihreiden ja vasemmistoliiton kanssa siitä, kuka on aidosti homomyönteisin ja rasisminvastaisin.
 • 2 / 32
 • hankalaihminen
 • 10.1.2013 15:50
Minä tunnen paljon demareita (itse olen pahamaineinen vasemmistovihreä), kaikki he pitävät yhdenvertaisuuskysymyksiä tärkeinä. Ja metallimies tai siivooja voi myös kuulua seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön, itselläni on pitkä työkokemus jälkimmäisestä.

Toivon kaikkea hyvää Marinille. Hyvä että hän pitää näitä(kin) asioita esillä ja puhuu avoimesti taustastaan.
 • 3 / 32
 • Public eye
 • 10.1.2013 15:50
Tai sitten sen metallimiehen ja siivoojan ajatusmaailma on lähempänä tosielämää ja nykyaikaa kuin nimimerkin E_a_h.
Lisäksi heillä saattavat asiat toisessa tärkeysjärjestyksessä kuin yhden asian vastustamiseen keskittyvillä menneisyyteen takertujilla :D
 • 4 / 32
 • Homopallero
 • Homopallero
 • 10.1.2013 17:49
Myös homoseksuaalien ja transsukupuolisten joukossa on duunareita. Miksi demarien tulisi unohtaa heidän oikeutensa vain siksi koska pari, luultavasti vanhaa pierua, homo- ja transfobista luopiota ottaa nokkiinsa ja loikkaavat homofobipuolueeseen, missä erilaisista ihmisistä ei tarvitse kuulla eikä nähdä?

Onnittelut Sanna Marinille. Nimityksesi mahtaa olla iso juttu, sillä se sai Ei_avioliittoja_homoille -homovihaajakaappihomotrollin laskemaan alleen jälleen kerran pakokauhusta.
 • 5 / 32
 • Havainnoija
 • 11.1.2013 11:28
Myönteinen uutinen Suomesta pitkästä aikaa. Onnitteluni Sanna Marinille näin etukäteen, sillä valinta näyttää melko varmalta. Demarit kannattavat Marinia yksimielisesti, kokoomuslaisilla tuskin on mitään vastaan, vasemmistolle ja vihreillä Marin on tietenkin mieluinen ehdokas.
Lähinnä kiinnostaa perussuomalaisten, kristillisten ja keskustalaisten suhtautuminen. Pitääkin pysyä kuulolla.
---
”Tämä veto tietänee ennennäkemätöntä laskua Pirkanmaan demareille”

Tuskinpa vaan. Perussuomalaisten pölhöpopulismiin ihastuneet ovat jo lähteneet SDP:stä.

”punavihreä maailmanhalauslinja on varsinkin sdp:n nuorisokaartissa erittäin vahvasti edustettu”

Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta kannatetaan koko kaartissa, sillä SDP:n puoluekokous päätti vuonna 2010 ajaa tasa-arvoista avioliittolakia.
Puolueohjelmassa sanotaan lyhyesti:
Avioliittolaki
Kannatamme avioliittolain muuttamista sukupuolineutraaliksi.
 • 6 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 11.1.2013 11:33
"Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta kannatetaan koko kaartissa, sillä SDP:n puoluekokous päätti vuonna 2010 ajaa tasa-arvoista avioliittolakia.
Puolueohjelmassa sanotaan lyhyesti:
Avioliittolaki
Kannatamme avioliittolain muuttamista sukupuolineutraaliksi."

Tasa-arvolla ja yhdenvertaisuudella ei ole mitään tekemistä homoliittojen kanssa. Sdp:ssäkin on todella monia, jotka vastustavat homoliittoja; esimerkiksi sdp:n eduskuntaryhmästä homoliittoja vastustaa noin joka viides edustaja.
 • 7 / 32
 • Homopallero
 • Homopallero
 • 11.1.2013 13:34
Ei_avioliittoja_homoille - kaappihomo, lakkaa jauhamasta samaa asiaa. Sinä et mahda sille tosiasialle mitään, ettei avioliitto ole mikään heterojen etuoikeus, ja että sukupuolineutraali, tasa-arvoinen avioliittolaki kohtelee kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti ottaen huomioon heidän sukupuolisen suuntauksensa ja sukupuoli-identiteettinsa niin kuin perustuslaki edellyttää - vaikka oletkin suuruudenhullu homovihaaja.

Hanki elämä ja suksi kuuseen täältä trollaamasta, ääliö.

Kommenttia muokattu: 11.01.2013 klo 13:51
Tasa-arvolla ja yhdenvertaisuudella nimenomaan on tekemistä samaa sukupuolta olevien parien avioliitto-oikeuden kanssa. Millä perusteella samaa sukupuolta olevien parien pitäisi jäädä osattomaksi niistä yhteiskunnallisista oikeuksista, mitä eri sukupuolta olevilla pareilla on?

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden mittarina ei voi pitää huutoäänestyksiä tai muitakaan äänestyksiä. Tasa-arvon mittarina on oikeudenmukaisuus ja kaikkien kohteleminen samanarvoisesti ja samanarvoisena.
 • 10 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 11.1.2013 15:22
"tasa-arvoinen avioliittolaki kohtelee kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti ottaen huomioon heidän sukupuolisen suuntauksensa ja sukupuoli-identiteettinsa niin kuin perustuslaki edellyttää"

Missä perustuslaissa puhutaan puhutaan ihmisten sukupuolisesta suuntautumisesta ja sukupuoli-identiteetistä? Kerro toki minullekin, sillä tiedän, että ainakaan Suomen perustuslaissa em. asioista ei puhuta. Lisäksi huomautan, että "tasa-arvoinen" avioliittolaki ei kohtele kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti, sillä ulkopuolelle jäävät esim. moniavioiset, sukuneutraaliliitot (eli insestiliittoja haluavat) ja monet muut.

"Tasa-arvolla ja yhdenvertaisuudella nimenomaan on tekemistä samaa sukupuolta olevien parien avioliitto-oikeuden kanssa. Millä perusteella samaa sukupuolta olevien parien pitäisi jäädä osattomaksi niistä yhteiskunnallisista oikeuksista, mitä eri sukupuolta olevilla pareilla on?"

Jos tälle linjalle lähdetään, niin esimerkiksi se, että alle 18-vuotiaat eivät ole äänioikeutettuja, on tasa-arvon vastaista. Avioliitto on määritelmällisesti miehen ja naisen välinen, ja sitä se on ollut historiallisesti ja sitä se on edelleen kulttuurisesti. Siksi se ei ole tasa-arvo- tai ihmisoikeuskysymys.
Perustuslakimme ei perustu ajatukseen, että asioilla olisi jonkinlainen sukupuoleen perustuva jako, vaan ihmisten pitäisi olla lain edessä yhdenvertaisia ja tasa-arvoisessa asemassa keskenään.

Avioliitolla vahvistetaan kahden keskenään tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen sukulaisuussuhde avioliiton solmivien välille. Nykylainsäädännön mukaan siinä on perustuslain näkökulmastakin tarpeeton rajoitus siitä, että osapuolten pitäisi olla eri sukupuolta.

Erilaiset moniliittoratkaisut ovat lähtökohtaisesti osapuoltensa omia asioita. Nythän sellaisia tietysti on ilman lainsäädäntöä. Moniliittoja on kuitenkin kovasti erilaisia; en ole törmännyt sellaisiin, jossa kaikki osapuolet muodostavat keskenään liiton, jonka jokaisen osapuolen suhde muihin on täsmälleen yhtä voimakas. Sen sijaan olen törmännyt suhteisiin, joissa eri ihmisten välillä on eri vahvuisia siteitä. Avioliiton idea on kumminkin osapuolten täysi yhdenvertaisuus. Moniliittoihin sopisi ehkä paremmin jokin keskinäinen sopimus-, vakuutus- ja testamenttijärjestely.

Insesti-höpinän voin kuitata kysymällä, että miksi lähisukulaisten välille pitäisi sopia avioliiton muodossa sukulaisuussuhde, kun sukulaisuussuhde on olemassa jo erikseen sopimattakin.

Se, miten jokin asia on "määritelmällisesti" nyt, ei ole mikään peruste ajatella, että niin pitäisi olla aina ja ikuisesti. Myös täysi-ikäisyyden raja (ja äänioikeuden ikäraja) on aikojen saatossa muuttunut. Raja on ollut 18 vuodessa verraten lyhyen aikaa.

Jonkin olemiselle jotenkin tarvitaan kriittisen tarkastelun kestävä perustelu.

Myös orjia on historiallisesti joissain kulttuureissa ollut ihan sopivaa omistaa. Mikään ns. sivistynyt yhteiskunta ei kuitenkaan nykyisin hyväksy toisen ihmisen omistamista. Koska asia on ymmärretty tasa-arvo- ja ihmisoikeuskysymykseksi.

Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeuden puuttuminen ei ehkä ole fataaliudessaan samaa luokkaa kuin orjuus, mutta yhtä kaikki, molemmat historiallisina ja kulttuurillisina kysymyksinä ovat nimenomaan tasa-arvo- tai ihmisoikeuskysymyksiä.
Ei_avioliittoja_homofobi, idiootti, survo päähäsi:

- Suomen perustuslaki kieltää syrjinnän sukupuolisen suuntauksen perusteella. Piste, sinä et sitä kumoa. Syrjiminen sukupuolisen suuntauksen perusteella KIELLETÄÄN jo periaatteessa kohdassa "tai minkään muun henkilöön liittyvän syyn perusteella" ja vielä erikseen yhdenvertaisuus- ja rikoslaissa, homofobisaasta.

- Tasa-arvoinen avioliittolaki on tasa-arvoinen, koska kaikki aikuiset ihmiset voivat sen nojalla solmia avioliiton yhden kumppanin kanssa, sukupuolesta riippumatta niin kuin perustuslaki edellyttää. Moniavioliitot ja insestiset avioliitot eivät perustu ihmisten piirteisiin, vaan elämäntapoihin ja valintoihin. Siispä ne eivät näin ollen perustu vaatimukseen tasa-arvosta samalla tavalla kuin edellytys kohdella sukupuolisia suuntauksia yhdenvertaisesti. Tasa-arvoinen avioliittolaki ei lisää valinnanvapautta, vaan avaa avioliiton kaikille ihmisille.

- Sinä ET MÄÄRÄÄ, mitä avioliitto on. Avioliitto ei ole määritelmällisesti miehen ja naisen välinen. Esimerkiksi samaa sukupuolta olevien välisiä avioliittoja on ollut olemassa aina. Ihmisoikeuksien julistus ei määrittele avioliittoa muuten kuin että aikuisten miesten ja naisten on voitava solmia sellainen. Se ei anna eväitä varata sitä heteropareille.

Tiedän, että olet ääliö, homovihaaja ja kaappihomo, mutta ketään ei kiinnosta se että riskaat. Painu helvettiin.
 • 13 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 11.1.2013 16:27
"Insesti-höpinän voin kuitata kysymällä, että miksi lähisukulaisten välille pitäisi sopia avioliiton muodossa sukulaisuussuhde, kun sukulaisuussuhde on olemassa jo erikseen sopimattakin."

Miksi jätät asian pelkästään sukulaisuussuhteeseen? Taustalla on myös paljon muita asioita, kuten perintöoikeus, mutta sen lisäksi vielä esim. adoptio-oikeus ja muut juridiset oikeudet, jotka avioliittoon kuuluvien ihmisten välille kuuluu.

"Se, miten jokin asia on "määritelmällisesti" nyt, ei ole mikään peruste ajatella, että niin pitäisi olla aina ja ikuisesti. Myös täysi-ikäisyyden raja (ja äänioikeuden ikäraja) on aikojen saatossa muuttunut. Raja on ollut 18 vuodessa verraten lyhyen aikaa."

Joo on, mutta tasa-arvo-argumenttia voi siltikin käyttää. Jos homoille on sallittava keskinäinen avioliitto-oikeus, jotta täysi "tasa-arvo" toteutuisi, niin aivan hyvin voidaan käyttää samaa argumenttia, notta tasa-arvon täydelliseen toteutumiseen äänioikeus on sallittava kaiken ikäisille.
Millä tavoin tasa-arvoisen avioliiton toteutuminen estäisi vaatimukset ääinoikeusikärajan laskemisesta?

Kaikkiin lakeihin on lupa alkaa vaatia muutoksia kunhan osaa perustella vaatimuksensa.
Sukulaisilla on jo perintöoikeus sekä erinäisiä muitakin oikeuksia, mitä ei-sukulaisilla lähtökohtaisesti ei ole. Olen kyllä sitä mieltä, että sisarukset ja sisarten lapset pitäisi laittaa alempaan perintöveroluokkaan.

Äänioikeus on kuitenkin luonteeltaan varsin selkeästi erilainen kysymys kuin kahden aikuisen vapaasta tahdostaan keskenään solmima avioliitto. Äänioikeusikää on rajoitettu vähän samoin perustein kuin ajokortin saamisen ikärajaa. Äänioikeuden ja ajo-oikeuden ikäraja on kaikille sama ja ajan kuluminen korjaa asian.
Äänestysikärajan laskussa ei ole mitään samaa tasa-arvoisen avioliiton kanssa. Tänään syntynyt vauva ei tekisi äänioikeudella yhtikäs mitään, päin vastoin: äänestysikärajan lasku johtaisi väärinkäytöksiin.

Sen sijaan avioliiton avaaminen homoseksuaalisille parisuhteille ja sukupuolivähemmistöille nostaa kaikki ihmiset samalle viivalle: kaikki voivat solmia avioliiton yhden, rakastamansa ihmisen kanssa: tasa-arvoa, kaikki voivat nauttia samasta oikeudesta - myös ne moniavioiset ja insestin harrastajat, sillä ihminen ei voi olla syntyjään "moniavioinen" tai "insestinen". Jos joku haluaa lisätä valinnanvapautta, niin siitä vaan.

Miten Ei_avioliittoja_homoille voi olla noin tyhmä??? Kai siitä on joku tutkimuskin miten konservatismi ja homofobia jne. ovat yhteydessä älylliseen vajavaisuuteen ja tunnekylmyyteen. Muistaakseni kyseessä oli amerikkalainen yliopisto...
 • 17 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 11.1.2013 17:44
"Äänestysikärajan laskussa ei ole mitään samaa tasa-arvoisen avioliiton kanssa. Tänään syntynyt vauva ei tekisi äänioikeudella yhtikäs mitään, päin vastoin: äänestysikärajan lasku johtaisi väärinkäytöksiin."

Ei niillä ole paljoakaan yhteistä, mutta halusin vain verrata tuota tasa-arvoargumenttia toiseen hieman samankaltaiseen "ongemaan".

Mutta esitänpäs kuitenkin näihin kahteen asiaan liittyen erään näkökulman. Äänioikeuden antaminen vauvalle on hyödytöntä, koska vauva ei - luonnollisesti - pysty itse äänestämään. Miksi te ette tähän asiaan keksi jotain ratkaisua, että vauva pystyisikin äänestämään? Jokin luonnoton ratkaisu varmasti löytyisi, kuten adoptio löytyy ratkaisuksi siihen, että homot eivät voi luonnollisesti saada lapsia. Ymmärsittekö pointtini?

Minua häiritsee suuresti se, että seta-porukat haluavat tehdä kaikesta luonnollisesta "luonnotonta" ja luonnottomasta "luonnollista".
Elät siinä harhakäsityksessä, että homot yrittävät jotenkin matkia heteroita perustaessaan perheitä:

Homoadoption perusteluihin ei kuulu se, että homojen "on pakko" saada lapsia, koska heterotkin saavat. Pointti on se, ettei ole mitään syytä sulkea homo- ja lesbopareja adoptio-oikeuden ulkopuolelle, sillä vanhempien sukupuolella ja sukupuolisella suuntauksella ei ole tutkitusti laadullista vaikutusta lapseen.

Kyse ei ole mistään "luonnollisuudesta". "Luonto" ei ole keksinyt heteroydinperhettä. Ja mitä tulee siihen, kenen pitäisi saada kasvattaa lapsia, minusta on parempi, että ne jotka haluavat ja kykenevät toimivat vanhempina sen sijaan että vaadittaisiin lisääntymiskykyä kumppanin kanssa. Tätä mieltä ovat myös asiantuntijatahot.

Ja muuten, kas kummaa. Ei_avioliittoja_homoille ei jälleen kerran osannutkaan kumota aikaisempia vasta-argumenttejani. Ei se mitään, en minäkään osaisi.

Kyllä se on surkuhupaisaa huomata miten Ei_avioliittoja_homoille aloittaa aina aggressiivisesti valehtelemalla jotain naurettavan helposti kumottavaa, ja kun hänelle huomautetaan siitä ja ulkoavaruuteen asti paistavasta homofobiastaan ja tekopyhyydestään, hän alkaakin puhua mielipide-eroista ja syyttää toisia suvaitsemattomuudesta. Voi, voi pikku homofobi.

Esimerkki:

EAH: Avioliitto on aina ollut miehen ja naisen välinen, homppelit!
HOMOPALLERO: Ai jaa, mitenkäs sitten historiasta ja nykyajasta löytyy lukuisia esimerkkejä samaa sukupuolta olevien välisestä avioliitoista?
EAH: ...
SMO: Kyllä se on ihanaa, kun on päivässä rutiineja.
HOMOPALLERO: Voisit jo blokata tuon trollin.
SMO: Homopallero, minulla on ylikehittynyt paskasuodatin.
EAH: Homopallerolla ei näemmä ole muuta tekemistä kuin syyttää eri mieltä olevia homofobeiksi. En minä ole homofobi, minusta homostelijoiden ei vain pitäisi näkyä eikä kuulua ja avioliitto ja perhe ovat muuten vain heteroille, koska minä vastustan etuoikeuksia.
HOMOPALLERO: Siirryimme faktoista mielipidekysymyksiin...

Kommenttia muokattu: 11.01.2013 klo 18:06
 • 19 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 11.1.2013 18:14
"vanhempien sukupuolella ja sukupuolisella suuntauksella ei ole tutkitusti laadullista vaikutusta lapseen"

Tästä ei ole edelleenkään kovin kattavia tutkimuksia. Homot kyllä osaavat käyttää setalaisen Tytti Solantauksen propagandaraportteja homoadoption tukemisen puolesta, mutta tosiasiassa Solantauksen tutkimukset ovat erittäin puuttellisia ja ammattitaidottomia.

"Kyse ei ole mistään "luonnollisuudesta". "Luonto" ei ole keksinyt heteroydinperhettä."

Luonto on keskinyt sen, että lisääntymiseen tarvitaan kaksi eri sukupuolta. Koska jokaisella yksilöllä on biologiset vanhemmat, jotka ovat kaikissa tapauksissa mies ja nainen, niin näen, että adoptioperheenkin pitäisi pohjautua tällaiseen biologiseen perhemalliin.

-----------------------------

Nyt menen kuitenkin nukkumaan, sillä olen valvonut jo yli 30 tuntia putkeen. Jatkan kuitenkin uutisten kommentointia täällä jatkossakin, pidittepä siitä tai ette.
"Hanki elämä ja suksi kuuseen täältä trollaamasta, ääliö."

Mitäs vastaat noille trolleille, arvon Homopallero?

Sun on aika tottuu niihin nettikeskusteluissa. Mistä me tiedetään, oot säkin joku Setan palkkaama nettitrolli tai muu yhtä tärähtäny?

Hankkisit sä vaan elämän...
"Tästä ei ole edelleenkään kovin kattavia tutkimuksia. Homot kyllä osaavat käyttää setalaisen Tytti Solantauksen propagandaraportteja homoadoption tukemisen puolesta, mutta tosiasiassa Solantauksen tutkimukset ovat erittäin puuttellisia ja ammattitaidottomia."

Hohhoijaa, ja sinäkö sen muka arvioit, homofobi. Älä naurata. Maailmassa on lukemattomia muitakin asiantuntijoita kuin Tytti Solantaus. Suomessa homoadoption kannalla ovat mm. THL, Lastensuojelun keskusliitto ja Mannerheimin lastensuojeluliitto. Amerikassa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa sitä tukevat mm. johtavat psykologien liitot, joiden tutkimusaineisto ulottuu vuosikymmenien päähän. Tutkimuksesta ei tee ammattitaidotonta se, ettei se vahvista Ei_avioliittoja_homoille - kaappitrollin homofobiaa.

"Luonto on keskinyt sen, että lisääntymiseen tarvitaan kaksi eri sukupuolta. Koska jokaisella yksilöllä on biologiset vanhemmat, jotka ovat kaikissa tapauksissa mies ja nainen, niin näen, että adoptioperheenkin pitäisi pohjautua tällaiseen biologiseen perhemalliin."

Edelleenkään, adoptioon ei liity se, miten ihmiset lisääntyvät. Kyky toimia vanhempana ei korreloi minkään heteroseksin kanssa mitenkään. Aivan naurettavaa yrittää yhdistellä sitä jotenkin adoptio-oikeuteen vain peitelläkseen omaa homovastaisuuttaan.

Jatka vain toki trollaamista, sitä nopeammin hankit elämän tässä välissä - ellei sinua blokata, homovihaaja. Mikään ei muutu, et silti ole oikeassa, etkä osaa edes valehdella vakuuttavasti saati vaikuttaa jotenkin älykkäältä.

Ja Riquman, menes muualle risteilemään sen homoinhosi ja kroonisen molotuksesi välille. Se on niin epäviehättävää... :(

Kommenttia muokattu: 11.01.2013 klo 20:01
 • 22 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 12.1.2013 8:45
"Älä naurata. Maailmassa on lukemattomia muitakin asiantuntijoita kuin Tytti Solantaus. Suomessa homoadoption kannalla ovat mm. THL, Lastensuojelun keskusliitto ja Mannerheimin lastensuojeluliitto."

MLL ei ole ottanut kantaa homoparien ulkoiseen adoptio-oikeuteen. Muutama vuosi sitten MLL otti todella varovaisen myönteisen kannan sisäiseen adoptio-oikeuteen, mutta vuosi tätä aiemmin MLL oli vastustanut sisäistä adoptiota. THL:n kantaa asiaan en puolestaan ole nähnyt missään, vaikka asiaa olenkin koittanut etsiä. Eihän sitä tiedä, mikä tulevaisuudessa tulee olemaan erilaisten järjestöjen kanta asiaan, kun todellinen tutkimustieto asiasta lisääntyy.

"Edelleenkään, adoptioon ei liity se, miten ihmiset lisääntyvät. Kyky toimia vanhempana ei korreloi minkään heteroseksin kanssa mitenkään. Aivan naurettavaa yrittää yhdistellä sitä jotenkin adoptio-oikeuteen vain peitelläkseen omaa homovastaisuuttaan."

Eihän kukaan noin ole väittänytkään. Täydellinen olkiukko. Homot varmasti voivat olla hyviä vanhempia, eihän kukaan sitä ole kiistänyt. Adoptiokysymyksessä on kyse aivan muista asioista.
Kuules homofobi, älä puoskaroi kykeneväsi mitenkään arvioimaan milloin homoadoptiota on tutkittu tarpeeksi, jotta sitä voidaan suositella.

Mannerheimin lastensuojeluliitto otti kantaa ulkoisen adoptio-oikeuden puolesta viimeksi kun adoptiolain uudistuksesta puhuttiin. Sinulla ei ole minkäänlaista pätevyyttä ja tietämystä koko aihepiiristä, mikä näkyy muka-nokkelien roskapostiesi näennäisargumentoinnin pinnallisuudessa ja epäloogisuudessa. Olet vain yksi homofobinen vihaaja, joka ei suostu hyväksymään erilaisia perheitä ja vielä yrittää sepittää jotain olematonta pohjaa asiattomuudelleen.

Et voi kumota olemassaolevaa tutkimusaineistoa vain tokaisemalla, ettei se ole "todellista" tai että se on "ammattitaidotonta". Et osaa edes perustella noita väittämiä, kuten huomaa. Tosielämässä sinut naurettaisiin penkin alle.

Yksi piste kuitenkin siitä, että olet kerrankin vilpitön, vaikka ylennätkin taas oman näkemyksesi turvattomuudentunteessa viralliseen asemaan, vaikkei se pidä paikkaansa:

Tuollaiselle heteroseksistiselle homovihaajalle ideologiset heteroydinperheet tosiaan jyräävät lapsen edun edelle. Onneksi adoptiossa tai perhelainsäädännössä ylipäätänsä ei ole kyse siitä että kaikkien perheiden tulisi olla samanlaisia, vaan kaikenlaisten perheiden oikeuksien ja aseman turvaamisesta ja yhdenvertaisuudesta. Surullista, että joku ääliö luulee ihmisen lisääntymismekanismin tarkoittavan jotain syvällisempää, vaikka se ei ole koskaan tarkoittanut eikä tule sitä koskaan tekemäänkään.

Tulevaisuudessa homo- ja lesboparit saavat myös ulkoisen adoptio-oikeuden, koska sille ovat perusteet ja näyttö olleet olemassa jo vuosikymmeniä. Kaikki tämä kaltaisistasi homovihaajista huolimatta. Voit sitten jatkaa sitä tasa-arvon haukkumista surkean elämäsi loppuun asti. Ei sinusta kukaan enää silloin välitä. Olet vain kylähullu ja nettitrolli. Ota neuvosta vaarin, äläkä taistele tuulimyllyjä vastaan.

Kommenttia muokattu: 12.01.2013 klo 15:00
 • 24 / 32
 • Ei_avioliittoja_homoille
 • 12.1.2013 14:39
"Mannerheimin lastensuojeluliitto otti kantaa ulkoisen adoptio-oikeuden puolesta viimeksi kun adoptiolain uudistuksesta puhuttiin."

Ei ole kyllä ottanut. Jos väität tällaista, niin olisi parempi olla lähde väitteellesi.

"Sinulla ei ole minkäänlaista pätevyyttä ja tietämystä koko aihepiiristä, mikä näkyy muka-nokkelien roskapostiesi näennäisargumentoinnin pinnallisuudessa ja epäloogisuudessa."

Kovaa puhetta henkilöltä, jonka jokainen viesti on täynnä ad hominemia ja olkiukkoilua.

"Tulevaisuudessa homo- ja lesboparit saavat myös ulkoisen adoptio-oikeuden, koska sille ovat perusteet ja näyttö olleet olemassa jo vuosikymmeniä. "

Sen aikaa näyttää. Todellista näyttöä tarvitaan kuitenkin vielä paljon lisää, ja jos tuo todellinen näyttö osoittaa sen, että homoadoptio on lapsen edun vastaista, niin homoadoptio ei mene ikinä läpi. Tosin vaikka tulisi tutkimustietoa, että homoadoptio on lapsen edun vastaista, niin punavihreät puolueet tuskin luopuisivat homoadoption ajamisesta, sillä punavihreille puolueille homojen etu on tärkeämpää kuin lasten etu.
Homofobi,

Olet täysin vapaa menemään itse liiton sivuille ja etsimään sieltä kannanoton, jossa todetaan selvästi, että rekisteröidyssä parisuhteessa olevien on perusteltua voida adoptoida yhdessä. Ajankohta on muistaakseni vuoden 2011 alkupuolelta.

Se, että esität maltillista ei peittele asiattomuuttasi. Kaikki, mitä minä olen sanonut perustuu tutkittuun tietoon ja todellisuuteen, johon sinä et ole osannut kertaakaan vastata. Miksi olla kutsumatta valehtelevaa homofobia sellaiseksi kuin hän on? Vai haluatko erityiskohtelua hyvästä käytöksestä?

Et ansaitse sitä.

Viimeisen kerran. Se, ettei olemassaoleva näyttö vakuuta sinua on täysin merkityksetöntä. Olet täysi nolla. Adoptiolaki tulee muuttumaan muutaman vuoden päästä. Hyväksy se.
MLL:n lausunto, johon Homopallero viitannee, on julkaistu 25.2.2011.

EDIT: ja tuossa edellisessä on se linkkikin :)

Kommenttia muokattu: 12.01.2013 klo 17:41
Ja kuinka ollakaan, Ei_avioliittoja_homoille on jälleen kerran poistunut keskustelusta surkeana häviäjänä ja ilmestyy varmaan johonkin toiseen keskusteluun taas trollaamaan samoilla valheilla, kenties ihan oikeasti kuvitellen että kaikki jotka näitä lukevat olisivat unohtaneet ettei hän osaa yhtään argumentoida.

Voisin tuulettaa, mutta suoraan sanottuna on yksitoikkoista olla oikeassa miljoonannen kerran samassa asiassa.

Tässä huomaat smo, että kyseessä on trolli. Ei_avioliittoja_homoille vaan jauhaa samaa paskaa uudestaan ja uudestaan, ihan vain jotta saisi tämän sivuston täyteen homofobista törkyä. Hän ei osaa seistä valheidensa takana, niin kuin tuosta ylhäältä voi lukea.

Yksi kerrallaan Ei_avioliittoja_homoille -trollilta loppuu sanomiset aiheesta kuin aiheesta ja lopulta hän poistuu keskustelusta ja aloittaa myöhemmin alusta. Etkö muka huomaa?
Saas nähdä onko Sanna Marin Suomen seuraava pääministeri. Varapuheenjohtaja Marin pärjäsi hyvin tuuraajana puheenjohtaja Antti Rinteen sairausloman aikana alkuvuodesta. Tämä huomio riippumatta suhtautumisesta SDP:hen.
Jos SDP:llä on järkeä päässään se valitsee Sanna Marinin seuraavaksi pääministeriksi. Antti Lindtman on ihan OK eduskuntaryhmän puheenjohtajana, mutta jo tuo soutaminen ja huopaaminen ministeripaikkojen hyväksymisestä tai hylkäämisestä "perhesyistä" ei lupaa mitään hyvää.
Sanna Marin edustaisi uutta aikaa ja kelpaisi kohentamaan suomikuvaa ja hänellä olisi mahdollisuudet saada SDP:n kannatuksen alamäkin kääntymään - tosin saattaisi kyllä karkottaa osan rasvanahkaduunareista (jos heitä siellä vielä jäljellä on) persuihin. Kannattajakunnan ikärakenne kaipaa kipeästi tervehdyttämistä, ja Marinin ollessa pääministeri ja puolueen julkisuudessa näkyvin hahmo se saattaisi hyvinkin onnistua.