Yhdysvalloissa toimivien suuryritysten sateenkaarimyönteisyys mitattu - Nokia menestyi (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • human
  • 13.1.2013 0:35
Nokian muutokseen lienee Elopilla asiansa, sillä hänhän tuli Microsoftilta, joka on pitkään ollut tuon HRC:n rankkauksissa kärkikaartia ja sen merkittävimpiä tukijoita.

MS:llä on huomioitu työterveyshuollossa jopa trans-ihmisten erityistarpeet ja Microsoft tuki pääjohtajansa ja hallituksensa puheenjohtajan (siis Ballmer ja Gates) henkilökohtaisesti lahjoittamilla mittavilla summilla (2 x 100 000$) Washingtonin osavaltiossa (jossa MS:n päämaja Redmond on) tasa-arvoisen avioliiton kampanjaa viime vuoden lopulla Usa:n presidentinvaalien yhteydessä pidetyssä äänestyksessä ... ja kuten tiedämme, hyvin tuloksin.

MS tukee myös HRC:tä rahallisesti sen ylimmällä, platina-tasolla, mikä tarkoittaa laite- ja ohjelmistolahjoitusten lisäksi muutakin tukea. Sen työntekijät voivat osallistua vapaaehtoistyöhön HLBT-järjestöissä ja MS maksaa siitä lisäksi 50$ tuntipalkkion.

Myös Applehan on tukenut kaliforniassa tasa-arvotyötä, vastusti prop 8:aa, vaikkakaan ei HRC:tä rahallisesti. Samoin Google tukee HRC:tä.

Ihan tuollaista Nokia tuskin tekee, mutta hyvä että senkin asenteet ovat petraantuneet.

Tsemppiä vaan, tätänykyään, mobiilialan vähemmistöön kuuluvalle Nokiallemme!

Kommenttia muokattu: 13.01.2013 klo 00:43