Vatikaani voimistaa ääntään homoavioliittoja ja homoja vastaan (juttukommentit)

  • 1 / 22
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 24.12.2012 11:25
Tässä vaiheessa olisi hyvä tunnustaa tappio - homojen poissulkemisesta ollaan pääsemässä yli, niin kuin monista muistakin uskontojen lietsoman taikauskon haitallisista sivuvaikutuksista.

Katolinen kirkko on koko historiansa ajan pyrkinyt asettumaan ihmisten yläpuolelle määräilemään sen sijaan että pyrkisi saamaan aikaan hyvää uskonnolla. Ikään kuin katolilaisuus - tai edes kristinusko - ei olisikaan pyörtänyt kantaansa lukuisiin muihinkin tasa-arvokysymyksiin? Orjuus ja naisten alistaminenkin perusteltiin aikanaan raamatullisella pakolla niin kuin homojen syrjintä ja synnillistäminen vielä toistaiseksi.

Jos Raamattua viitsittäisiin tulkita johdonmukaisesti myös homojen kohdalla huomattaisiin ettei siinä puhuta homoudesta mitään - eikä sitä tuomita synniksi. Esim. miehen kanssa makaaminen kuin naisen kanssa viittaa vapaan ihmisen alistamisen tuomitsemiseen. Raamatussa naiset olivat omaisuutta ja miehet oikeita ajattelevia ihmisiä. Ei homoudesta tiedetty kirjan kirjoittamisajankohtana mitään edes nimeksi. Silti homoutta väitetään synniksi ja naisvastaisuutta selitellään eri aikakaudella.

Vatikaanin toimista paistaa läpi pohjaton tekopyhyys ja narsismi.
  • 2 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 24.12.2012 11:55
Ei homojen etuoikeuksien vastustamiseen uskontoa tarvita. Suurin osa ihmisistä tajuaa luonnostaan sen, että mies ja mies tai nainen ja nainen ne vain eivät ole luonnollisia pareja. Kuten eivät ole vaikka kaksi plus-napaista tai kaksi miinus-napaista paristoissa; eivät vain ole tarkoitettu yhteen.
Kaikkien Rakkaus voittaa, niinhän se profeetta jeesuskin kait halusi.

Maailma ei ole niin käpertynyt ja yksioikoinen, kuin sen höpönhöpön raamattu-kirjasen kirjoittajat ovat ajatelleet.
Tässä esim 10 miestä, jotka syntyivät alunperin naisina (transsukupuolisina).
http://aibob.blogspot.fi/2012/01/10-handsome-men-who-were-born-female.html
http://malecelebbio.com/gallery/2012/03/Balian-Buschbaum-12.jpg


islam-kristinuskomusten saatanallisten säkeiden pitäisi kiireen vilkkaa tervehdyttää asenteitaan naisiin ja maailmamme moninaisuuteen. 1-jumalisuus = diktatuuri.

raamatussahan ei kielletä lapsiinsekaantumista, ei kielletä pedofiliaa, ... mutta ei hyväksytä kaikkien aikuisten ihmisten tervehenkistä rakkautta. Samoin raamattu-kirkoissa hyysätään pahan tekemistä, luvataan armahtaa tässä elämässä kaikki pahimmatkin pahan tekemiset, jos vain uskoo siihen höpönhöpön olemattomaan jumalaan, jonka nimissä kiukuspäissään raamatussa tapetaan, vihataan ja tehdään vaikka mitä pahaa lukemattomat kerrat, eikä sillä höpönhöpön jumalalla ole edes rakasta puolisoa.

Britanniassakin kirkkokunnat ja islamistit ovat liittoutuneet kaikkien Rakkautta vastaan, ovat abrahamisella sotajalalla. Mutta niillä ei ole enään henkistä otetta, koska ne ovat unohtaneet sen tosiasian, että ne uskomuksina ovat ihmisten luomia ja siten niiden on henkisesti myös kyettävä kehittymään ihmisten tietoisuuden kasvun myötä.

Kommenttia muokattu: 25.12.2012 klo 00:57
  • 4 / 22
  • Havainnoija
  • 25.12.2012 5:51
Paavi Ratzinger käy entistäkin kovaäänisemmäksi nyt kun on ilmennyt, että harvat enää kuuntelevat.

Espanjan avioliittolaki oli varmaankin se kovin pala, jota Ratzinger ei tietenkään pysty koskaan sulattamaan. Sen lisäksi monet muut katolisenemmistöiset maat ja osavaltiot, joissa ei enää suuremmin välitetä paavin pakinoista.
Eurobarometri kertoi, että enää noin 3 % espanjalaisista liittää uskonnon tärkeimpien asioiden joukkoon, mikä on alle puolet eurooppalaisten keskiarvosta, joka on noin 7 %.

Selasin hieman Etelä-Amerikan lehtiä ja niissäkin paavin puhe oli sivuosassa.
Paavin twiittauksetkaan eivät ole innostaneet, sillä niitä seuraa noin 1,3 miljoonaa ihmistä, kun esimerkiksi Justin Bieberillä ja Lady Gagalla on kummallakin noin 30 miljoonaa seuraajaa.

Paavin änkyröintiä ihaillaan eniten Afrikassa, josta nouseekin uusia homovihamielisiä piispoja Vatikaanin hallintoportaaseen tuoden pimeää keskiaikaa hänen pyhyytensä seurapiireihin. Tämä tekee Vatikaanista entistäkin vastenmielisemmän länsimaalaisten silmissä, mikä on tietenkin ilahduttavaa.
---
Ratzinger toistelee fraaseja avioliiton puhtaudesta ja pyhyydestä. Muutama kuva eri sukupuolta olevien häistä:
http://www.gaynz.com/articles/publish/41/article_12722.php

Tässä kirkossa paavia ei varmaankaan tulla näkemään:
http://stmatthews.org.nz/
http://stmatthews.org.nz/nav.php?sid=200

Täytyykin jossain vaiheessa lähettää linkit hänen pyhyydelleen.

Kommenttia muokattu: 25.12.2012 klo 06:09
  • 5 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 25.12.2012 11:27
Minulle on etuoikeus, että aikuiset ihmiset saavat elää niin kuin haluavat. Jos eivät he tee sitä, niin kuin minä katson oikeaksi, on sen oltava luonnotonta.

Itse en elä niin kuin haluaisin. Elämäni on tavattoman tylsää. Kulutan jouluni kertomalla tuntemattomille ihmisille, miten he ovat huonompia, koska en ole aikuistunut tarpeeksi ajatellakseni ettei kaikki olekaan ennalta määrättyä ja yksioikoista. Minua vaivaa kyltymätön tekemisen puute. Mietin kaikki päivät sitä, miten kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia ja miten se on mielestäni väärin.

En siedä erilaisuutta. En oikeasti hyväksy homoutta tai ainakin pidän homoja toisen luokan ihmisinä. Minulle he eivät koskaan ole samanarvoisia sellaisina kuin ovat. Heidän tulisi esittää heteroa niin kuin minun. Kostan muille homoille huonon itsetuntoni trollaamalla täällä Ranneliikkeessä ikuisesti.
  • 6 / 22
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 25.12.2012 11:58
Ihanko jouluna, "Ei-avioliittoja_homoille"? Mikä on uuden vuoden lupauksesi? Seuraavat 365 päivää Ranneliikkeessä häiriköimässä?

Noista vihapuheistasi paistaa läpi suvaitsemattomuus ja äärimmäisen ahdas maailmankatsomus. Yrität vain sanoa, että homoja ei saisi olla. Silti homoutta on olemassa, eikä siitä ole mitään haittaa. Homous ei haittaa kenenkään elämää ja suurin osa yhdessä elävistä homoista tai lesboista sopivat yhteen kuin valettu.

Sinun kaltaisesi ihmisperseet olette surkeudestanne huolimatta suunnattoman suuri haitta. Et pysty hyväksymään että ihmiset ovat erilaisia ja vapaita - vaikka sinusta kaikkien pitää elää samalla tavalla ja lisääntyä ollakseen sinulle "luonnollisia" ja arvokkaita. Siksi tuomitset ja alennat homot, koska emme ole sellaisia kuin sinä haluat. Siksi kirjoittelet täällä edelleen ja vastustat.

Ylennät oman homovihasi jumalaiseen asemaan puhumalla "luonnollisuudesta". Todellisuudessa luonnollista on kaikki se, joka ei haittaa kenenkään yksilön elämää. Lisääntymiskyky tai heteroseksuaalisuus eivät ole kenenkään parisuhteelle lain leima, sillä ne eivät ole riippuvaisia toisistaan.

Kommenttia muokattu: 25.12.2012 klo 13:39
  • 7 / 22
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 25.12.2012 12:37
Englannissa katolisessa kirkossa on lyöty pöytään natsikortti. Se on yleensä merkki omien perustelujen loppumisesta ja häviön myöntämisestä.

Englannissa tasavertaiseen avioliittoon tähtäävä lakiehdotus etenee lainsäädäntöelimissä. Enemmistö briteistä on lain kannalla. Katoliselle kirkolle on jäänyt enää tehtäväksi rutista ja marmattaa asiassa.

Onhan se oikeastaan aika noloa nostaa joulun keskiöön poliittinen taistelu. Sekä paavi, että piispat katsovat ilmeisesti saavansa suurimman mahdollisen kuulijakunnan puhumalla aiheesta kirkon yhtenä merkittävänä juhlana.

Pidän itse tuollaista tyylittömänä ja raukkamaisuutena.
Nimimerkin "Ei_avioliittoja_homoille" tuntemus sähköopista näyttää olevan jokseenkin yhtä alhaisella tasolla kuin muukin yleissivistyksensä. Paristot voi kytkeä sekä sarjaan että rinnan. Plussa miinuksen perään taikka plussat rinnakkain ja miinukset rinnakkain.
  • 9 / 22
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 25.12.2012 13:39
Minusta tuntuu siltä, ettei "Ei_avioliittoja_homoille" ole tarpeeksi itsenäinen persoona kestääkseen tätä inhimillistä vapautta. Hän on heikkotahtoinen ja käpertyy tuohon kahlitsevaan käsitykseen että ihmiset ovat täällä vain lisääntyäkseen ja eläkseen tietyssä muotissa.

Luultavasti hän potee syyllisyyttä, kun ei keksi elämälleen muuta tarkoitusta, mistä syystä hän trollailee täällä. On se surullista, kun ihminen ei uskalla elää ja katkeroituu toisille, jotka ovat rohkeampia. Homoudessa ei ole mitään väärää vaikka kuinka haluaisi. Voisin jopa tuntea sääliä, mutta kun koko trolli on niin täynnä vahingoniloa ja suvaitsemattomutta, ettei hän ansaitse sitä. :(
  • 10 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 25.12.2012 16:36
Sanottakoon nyt ensin, että tuo toinen viesti ei ole minun kirjoittamani, vaan jonkun, joka on trollatakseen käyttänyt minun nimimerkkiäni.

"Ylennät oman homovihasi jumalaiseen asemaan puhumalla "luonnollisuudesta". Todellisuudessa luonnollista on kaikki se, joka ei haittaa kenenkään yksilön elämää."

Ensimmäiseksi: en minä homoja vihaa, vaan vastustan heidän etuoikeuksiaan. Toiseksi: aika ihmeellinen käsitys luonnollisuudesta sinulla. Jokainen homostelkoot minun puolestani niin paljon kuin lystää, mutta kun homot eivät luonnollisin keinoin voi lapsia saada, niin sitten on turha vaatia niitä missään adoptiossakaan.

Ja smo:lle: tietämykseni sähköopista ei tosiaankaan ole paras mahdollinen, mutta jokainen varmaan ymmärsi esimerkkini pointin.
Eah: Minä ymmärrän esimerkkisi siten, että yrität kaikin keinoin, ehkä epätoivoisestikin etsiä jotain jolla perustella nykyistä samaa sukupuolta olevia pareja syrjivää avioliittolainsäädäntöä. Mutta kestävää perustelua tällaiselle eriarvoistavalle kohtelulle ei vain ole, vaikka kuinka yrittäisit muka-nokkelasti esittää ontuvia vertailuja kuviteltuun luonnottomuuden ja luonnollisuuden eroon tukeutuen.

Sarjaan kytketyistä paristoista saadaan enemmän jännitettä kuin rinnan kytketyistä paristoista, mutta rinnan kytketyistä saadaan vastaavasti suurempi virta.
  • 12 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 25.12.2012 17:22
"Eah: Minä ymmärrän esimerkkisi siten, että yrität kaikin keinoin, ehkä epätoivoisestikin etsiä jotain jolla perustella nykyistä samaa sukupuolta olevia pareja syrjivää avioliittolainsäädäntöä. "

Kuinka niin? Mielestäni vertailukohtien ottaminen luonnosta ja luonnontieteistä on ihan validia. Kaksi saman napaista magneettia ei vedä toisiaan puoleensa, vaan tarvitaan kaksi eri napaista magneettia. Luonnossa jälkeläisten synnyttäminen ei onnistu kahdelta samaa sukupuolta olevalta, vaan tarvitaan kaksi eri sukupuolta olevaa.
En siis rinnasta homostelua ja magneettien napojen puoleensa vetävyyttä, vaan vertasin vain näitä kahta asiaa, sillä niissä on samanlaisia piirteitä.

" Mutta kestävää perustelua tällaiselle eriarvoistavalle kohtelulle ei vain ole, vaikka kuinka yrittäisit muka-nokkelasti esittää ontuvia vertailuja kuviteltuun luonnottomuuden ja luonnollisuuden eroon tukeutuen."

Mutta tehän ette ole pystyneet edes kumoamaan minun argumenttejani esim. luonnottomuudesta tai vaikka sisarusavioliitoista. Kommenttini kuitataan vaan jollain "homoviha"-väitteillä, ja jätetään vasta-argumentointi sikseen.

Lisäksi vielä Homopallerolle sen verran, että lopetappas sen trollailu minun nimimerkilläni täällä, jos se olet sinä.
Kaikissa magneeteissa on kaksi napaa, "pohjoinen" ja "etelä". Kyllä ne puoleensa toisiaan vetävät, viimeistään kun toisen kääntää. Sekosit taas omaan näppäryyteesi.

Homoseksuaalisuutta esiintyy luonnossa ja sen taustat ovat luonnolliset, joten se on luonnollista. Se, tuleeko jälkeläisiä vai ei, on aivan toissijainen asia. Eivät kaikki heteroparitkaan saa jälkeläisiä keskenään. Luonnossa on myös aivan erilaisia lisääntymismekanismeja kuin ihmisillä.

Avioliitto on sopimus sukulaisuussuhteen luomisesta. Sisarukset ovat jo syntyjään sukulaisia. Miksi sisarusten välille ylipäänsä tarvittaisiin sopimusta sukulaisuussuhteen luomisesta?
  • 14 / 22
  • puppeliassi
  • 25.12.2012 19:15
Vaikka en kyseistä totuutta kirjoittanutkaan niin kannattaa rekisteröityä ja laittaa oma osoite niin homogestapo tietää mistä hakee sut heh

mutta uutiseen. Paavi pitää utopiana sitä että ihmiset olisivat tasa-arvoisia, mikä onkin, mutta sitähän Se natsi pelkääkin. Itse kutsun paavia pedofiilien führeriksi. Täytyisi varmaan mennä twitteriin ja haukkua Se ääliö kunnolla heh.
  • 15 / 22
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 25.12.2012 20:58
Ei_avioliitoja_homoille, kenties joku toinen on kyllästynyt sinun trollailuusi. Älä vedä minua tähän mukaan. Henkilökohtaisesti en kyllä näe kommenteissasi mitään eroa. Viesti on ihan sama ja tyyppi niiden takana yhtä typerä ja itseään täynnä oleva homofobi.

Lisääntyminen ja seksuaalinen suuntaus ovat kaksi eri asiaa: sekä heterot että homot ja lesbot voivat lisääntyä. Se, että katsot heteroparin olevan ainoastaan sopiva vanhemmiksi ei ole perusteltua vain siksi koska he voivat lisääntyä keskenään. Eivät he tee lähtökohtaisesti mitään homo- tai lesboparia paremmin. Sitä paitsi et ole edes johdonmukainen, koska vanhempien keskinäinen lisääntymiskyky ei estä sinua hyväksymästä lisääntymiskyvyttömien heteroparien adoptio-oikeutta. Ongelmasi on suhtautumisessasi samaa sukupuolta oleviin pareihin. Et halua pitää homosuhteita samanarvoisina kuin heterosuhteita, muttet silti pysty vakuuttavasti valehtelemaan etteivät näissä parisuhteissa elävistä löydy päteviä vanhempia. Näin ollen kannatat heteroille homoihin ja lesboihin nähden etuoikeutettua asemaa, koska suhtaudut jälkimmäisiin alentavasti. Kuitenkin kutsut homoadoptiota "etuoikeudeksi", vaikket sitä väitettä osaa perustella. Olet tekopyhä.

Puhut "luonnollisuudesta", koska yrität tehdä heteroudesta jotenkin pyhää ja homoutta parempaa. Todellisuudessa sen määritelmä ei ole noin suppea ja selkeä. Mikään homoudessa ei ole luonnon lakien vastaista. Se ei haittaa ihmisen elämää.

Ja vai ei olla heittoja torjuttu? Jokikinen on torjuttu, jolloin Ei_avioliittoja_homoille-trolli poistuu "keskustelusta" kunnes ilmestyy jonnekin toisaalle trollaamaan jankkaamalla samat asiat yhä uudelleen. Eihän tämä trolli ole yhtäkään kertaa onnistunut argumentoimaan ketään pussiin. Yleensä, jos hän vastaa, hän vastaa vain johonkin pieneen yksityiskohtaan josta yrittää saivarrella jotain. Loputtomat tappiot vain yksinkertaisesti kielletään, koska ei suostuta hyväksymään että on väärässä ja suvaitsematon - niin kuin tässäkin keskustelussa on käynyt.

Tämän takia koko trollille pitäisi antaa porttikielto. Se ei ole täällä keskustelemassa, vaan häiriköimässä ja kirjoittamassa homofobista paskaa. Joka kerta se on jäänyt sanattomaksi.

Kommenttia muokattu: 25.12.2012 klo 21:50
  • 16 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 25.12.2012 21:27
En käy täällä trollaamassa, vaan kertomassa mielipiteeni asioista. Ranneliike on ihan hyvä sivusto siitä syystä, että saa tietoa esim. siitä, ollaanko jossain hyväksymässä homoille (etu)oikeuksia tms.

Homopallero vastustaa sananvapautta ja kannattaa yhden totuuden linjaa. Homopalleron mielestä esim. kaikki homoadoptiota vastustavat ovat homofobeja. Homopalleron mielestä hyviä ihmisiä ovat vain ne, jotka kannattavat homojen etuoikeuksia. Homopalleron profiilissa harrastuksissa oleva "suvaitseminen (paitsi ei suvaitsemattomuuden)" -maininta kertoo paljon ko. henkilön tekopyhyydestä.
  • 17 / 22
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 25.12.2012 21:54
Ja trollin Ei_avioliittoja_homoille ylläoleva epätoivon purkaus puolestaan kertoo kolossaalisesta narsismista ja täydellisestä käytöstapojen puutteesta ja kyvyttömyydestä ymmärtää satiiria, vähän niin kuin oman egonsa ja todellisuuden välistä eroa. :)

Sananvapautta, ei valehtelua, vääristelyä ja vihapuheita. Sanotaan näin, että homoadoption vastustaja ei välttämättä ole homo-ongelmainen, jos muuttaa kantaansa. Syyt vastustaa homoadoptiota eivät kumpua järkisyistä, vaan negatiivisesta asenteesta homoseksuaalisuutta kohtaan ja usein myös silkasta tietämättömyydestä ja harhaluuloista. Ei_avioliittoja_homoille on homofobinen ja haluaa siksi torjua täällä kommenteissaan kaiken mitä homoille perustellusti vaaditaan tasa-arvoisina ihmisinä. Hänestä emme kelpaa omana itsenämme menemään naimisiin niin kuin haluamme ja mahdollisuuksien mukaan adoptoida lapsia. Minusta sellaista ei ole tarpeen toitottaa ikuisesti.

Sinusta tekee homofobisen, Ei_avioliittoja_homoille, kohtuuttomat ja vilpilliset mielipiteesi. Sinä tiedät, ettei homoavioliitto ole keneltäkään pois ja että oikeat asiantuntijat ovat kanssasi päin vastaisella kannalla homoadoptiosta. Et myöskään ilmiselvästi tunne homoja kohtaan mitään hyväksyntää tai edes suvaitsevuutta, koska tuputat mielipiteitäsi täällä. Sinä tiedät, että täällä valtaosa on päinvastaista mieltä ja voivat hyvinkin ärsyyntyä ja loukkaantua torjuvasta kielenkäytöstäsi. Mielipiteissäsi et siedä homoja edes sen vertaa, että antaisit meidän tarpeillemme ja tavoitteillemme mitään tunnustusta. Kiistät sen kaiken ja samalla kiistät oikeutemme olla kanssasi eri mieltä. Et anna meille tilaa. Se tekee sinusta homofobin.

Ja sanattomaksihan sitä jäätiin jälleen kerran... quelle surprise.

Kommenttia muokattu: 25.12.2012 klo 23:42
Joissakin brittipappien ja -piispojen jouluyön saarnoissa me homot olemme olleet ykkössijalla ja Jeesus on jätetty toiseksi.

Westminsterin arkkipiispa Vincent Nichols, joka on Englannin ja Walesin katolisen kirkon päämies, on hyökännyt saarnassaan ja haastattelussa hallituksen avioliittolakisuunnitelmaa vastaan, koska se on Nicholsin mielestä epädemokraattinen ja turmiollinen, jopa ihan katastrofi.

Nichols väitti muun muassa, että hallituksella ei ole valtuuksia toteuttaa tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä. Hän veti myös esiin George Orwell -kortin sekä väitti, että uutta avioliittolakia vastustettiin 7-1 ja muuta vastaavaa.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-20840531

Sekä anglikaanisen että katolisen kirkon piispat ovat saattaneet itsensä naurunalaisiksi järjettömillä mielipiteillään. Hyvänä seikkana ellei suorastaan erinomaisena voidaan pitää sitä, että kaikille käy selväksi, kuinka sivistymättömiä kirkonmiehet ovat.

Kommenttia muokattu: 26.12.2012 klo 01:27
Paavin ja muiden katolisten kirkonmiesten päänkivistykset eivät hellitä hetkeen.

Illinois, jossa katolisuus on suurin uskonto,
http://www.bestplaces.net/religion/state/illinois

aikoo toteuttaa tasa-arvon.
Uudella avioliittolailla, jonka alullepanijat ovat osavaltion demokraattiedustajia, on mahdollisuus tulla hyväksytyksi ensi kuun alussa. Uutisissa muistutetaan kuitenkin, että edustajainhuoneella on paljon ratkaisemattomia asioita ennen uuden istuntokauden alkua, joten keskustelua aiheuttavaa avioliittolakia ei kenties ehditä käsitellä ennen istuntokauden loppua, joka on 9. tammikuuta.

Katolinen kirkko tietenkin vastustaa uutta avioliittolakia, mutta 250 muiden uskontokuntien pappia kertoi yhteisessä julkilausumassaan tukevansa tasa-arvoisen avioliittolain toteuttamista.

http://www.chicagotribune.com/news/local/ct-met-clergy-endorse-gay-marraige-20121224,0,1644250.story
Useat hollantilaiset haluavat erota Ratzinger & Co:n firmasta.

Paavin homovastaiset ja solvaavat puheet viime kuukausien varrella ovat ärsyttäneet hollantilaisia. Tällä hetkellä kymmenettuhannet harkitsevat eroavansa kokonaan sekä uskosta että kirkosta ja eroamisen helpottamiseksi on perustettu sivustoja.

Yleisinfoa
http://ontdopen.nl/

Tarkempia ohjeita ja joitakin tilastotietoja. Eroaminen katolisesta kultista on tehty hankalaksi ja monimutkaiseksi:
http://dry.sailingissues.com/uitschrijven-kerk.html

***
Hollantilaisten avioliitoista en löytänyt ajantasaisia tilastoja, mutta kolmisen vuotta sitten noin 30 000 homoa ja lesboa eli avioliitossa samaa sukupuolta olevan kanssa.
FEMEN, ukrainalainen naisasialiike, joka on tunnettu mielenosoituksista yläosattomissa, osoitti mieltään tänään Paavin viikottaisessa siunaustilaisuudessa Pietarinaukiolla. Ryhmän jäsenet huusivat Paavin puheen aikana "Homofobic - Shut up!" - iskulauseita. Mielenilmaisu oli reaktio Paavin viikontakaiseen lausuntoon, jonka mukaan "Gay Marriage is A Threat To 'Future Of Humanity". Protesti äityi väkivaltaiseksi kun mielenosottajat joutuivat aukiolla kerääntyneen väkijoukon vihan kohteeksi.

http://femen.org/en/news/id/201#post-content