Perussuomalaiset pääsivät jälleen ulkomaiseen mediaan (juttukommentit)

 • 1 / 17
 • Homopallero
 • 13.4.2012 17:46
Natsit tekivät ihmisistä saippuaa ja lampunvarjostimia. Luulisi, että länsimaisen sivistysvaltion hemmoteltu lellikakarakin ymmärtäisi olla häpäisemättä holokaustissa teurastettujen muistoa tekemällä heidän läpikäymästään helvetistä pilaa ehdottelemalla jotain halvatun hihamerkkejä. Mutta kyseessä olikin perussuomalainen "yksityistapaus".
 • 2 / 17
 • Blueriver
 • 13.4.2012 19:48
On se hyvä että teidän ammattiloukkaantujien elämäänkin tulee jostain sisältöä, niin ei ole niin tylsää. Miten olisi vaikka liikunta harrastukseksi poistamaan turhaa ahdistuneisuutta? Kai kävit(te) sytyttämässä kynttilän Saksan suurlähetystön eteen holokaustin uhrien muistolle kun heitä näin julmasti loukattiin?
Holokaustissa kuolleiden muistoa häpäisee se, että näitä hihamerkkejä on käytössä jo, ei tietystikään arkivaatteissa, vaan digitaalisessa hihassa julkisissa rekistereissä. Tällä tavoin hihamerkitty ryhmä Suomessa ovat transsukupuoliset.
Ihmettelen tästä asiasta loukkaantujia, Eronen ei ole edes perussuomalaisten jäsen. Eikö olemassa olevaa totuutta saa lausua ääneen?

Soininvaara oli valmis tekemään DNA-rekisterin ulkomaalaisista. Tuija Braxin aikanaa tuli tämä transsukupuolisten hihamerkki. Eronen vain puhuu hihamerkeistä, Vihreät ovat toteuttaneet ne!
 • 4 / 17
 • Homopallero
 • 13.4.2012 20:14
Blueriver älä häiritse minua, kun olen loukkaantumassa. Huolehdi pikemminkin siitä, että sinulla on pakonomainen tarve mielistellä kaikkia sovinisteja ja kampittaa niiitä, jotka vastustavat sovinismia. Käyn kyllä aina silloin tällöin myös salilla liikkumassa kun jaksan/viitsin (olenhan pallero), mutta kiitos ehdotuksesta. Se osoittaa, että välität. :3
 • 5 / 17
 • Rokkihomo
 • 13.4.2012 20:59
"Sappi on kellanruskea, tahmea ja kitkeränmakuinen ruoansulatukseen liittyvä neste.
Kolesteroli osallistuu sappisuolojen valmistukseen, mutta liiallisena se voi aiheuttaa sappikiviä.
Sappiväriaineet ovat elimistön kuona-aineita, jotka aiheuttavat sapen ja ulosteiden värin."
Perussuomalaiset ovat nyt yli vuoden verran lianneet Suomi-kuvaa maailmalla.

Suurin muutos aiempaan Suomea koskevaan kirjoitteluun oli änkyröinnin ohella ulkomaisen median laaja raportointi viime kevään 2011 eduskuntavaaleista ja perussuomalaisten jatkuvista häpeällisistä toilauksista vaalien jälkeen. Perussuomalaisista kirjoitetaan maailman lehdistössä rasistisena ja homovihamielisenä puolueena, mitä se mielestäni todellakin on.

Suomalaisia on pidetty tähän saakka oikeamielisinä ja suvaitsevaisina, mutta perussuomalaiset ovat onnistuneet pilaamaan Suomi-kuvaa tehokkaasti.

Tässä saksalaislehdessä kerrotaan perussuomalaisten rasismista ja kiihotuksesta homoja vastaan. Vastaavia juttuja löytyy eri maiden lehdistä, jos nyt joku välttämättä haluaa lukea:

http://www.welt.de/print/die_welt/politik/article13890059/Sind-die-Wahren-Finnen-zu-hart-fuer-Finnland.html

Kaikki perussuomalaisten rasistiset ja homovihamieliset lausunnot ovat levinneet Australiaa myöten.

Suomen hyvä maine ulkomailla tahriintui viime vuonna, arvioivat ulkomailla asuvat suomalaiset HS:n ulkopolitiikkakyselyssä.
Suomesta on levinnyt kuva suvaitsemattomana ja jopa rasistisena maana. Useiden ulkosuomalaisten mielestä mielikuvaan ovat vaikuttaneet perussuomalaisten suosio ja ulkomaalaisvastaisena pidetyt kommentit, jotka on pantu merkille monissa maissa.

http://www.hs.fi/kotimaa/Ulkosuomalaiset+Rasismimaine+pilaa+Suomi-kuvaa/a1305554423622

"Suomen ulkomaalaisvastaisuus on saanut yllättävän paljon huomiota Halla-ahojen ja persujen myötä. Tämä antaa junttimaisen ja sisäänpäin kääntyneen vaikutelman eikä ole hyväksi Suomen imagolle maailmassa, jossa kansainvälinen yhteistyö on normi lähes kaikilla menestyvillä aloilla.”

Tuuli Ranta, Alankomaat
 • 7 / 17
 • Ossi Halme
 • 13.4.2012 21:17
Satiirina tämä olisi pitänyt vetää reippaasti överiksi. Esim. olisi voitu vetää mukaan aivan absurdeja ihmisryhmiä eikä pääosin niitä, jotka kirjaimellisesti menivät savuna ilmaan kaksi sukupolvea sitten. Jos aihe on aidosti ongelmaksi koettu linja (ulkomaalaisilta vaikuttavilta kysellään henkkareita), niin se olisi pitänyt tuoda selvemmin esille. Ja aina voi heittää juuri jonkin hihamerkkijutun sivulausessa, kieli poskessa.

Satiiritulkintaa on käsittääkseni vaikeuttanut se, että kyseinen kirjoittaja on ennekin aika tavalla pörseltänyt julkisissa kommenteissaan.

Itse en vetänyt herneitä nenään, kun meteli nousi. Kyseessä oli poliittinen virhearvio, josta näki heti alkumetreiltä, että tästä tulee metakka.
 • 8 / 17
 • Homopallero
 • 13.4.2012 22:30
Tuskinpa Vihreät ovat yksin vastuussa kaikista vielä olemassaolevista epäkohdista seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen suhteen. Puolue on näkyvästi ajanut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia, mutta on sen verran pieni, että sen vaikutusvalta on hallituksissa ollut rajallinen. Perussuomalaisten puolestaan sietäisi pysyä oppositiossa, jos heidän ideologiansa perustuu vain ja ainoastaan erilaisuuden stigmatisointiin.
 • 9 / 17
 • Blueriver
 • 13.4.2012 23:38
"Itse en vetänyt herneitä nenään"

Ah! Kuinka suvaitsevaista! Bileet!

"Kyseessä oli poliittinen virhearvio, josta näki heti alkumetreiltä, että tästä tulee metakka."

= Vedin sittenkin.

---


Keppiperseisiä toimittajia on parempi tuikata juuri sinne mihin pitää, koska seuraukset ovat tiedossa. He eivät ole varustetut normaalin ihmisen ajattelumallilla esim. satiirin suhteen, ainakaan silloin, kun satiiri pitäisi tulkittaman siksi, mitä se on. Eri asia on,kuka oikeasti kestää näiden femakkoviherlyhyttukkaisten vihan seuraukset. Ei ainakaan tällainen normaali homopallero. Siksi en uskaltanut toimittajaksi ruveta.
"Siksi en uskaltanut toimittajaksi ruveta" - varmaan ihan hyvä niin.
Kansanedustajaksi voisi olla nostetta? Ensin kunnallisvaaleihin nyt syksyllä ja sitten parin vuoden päästä...?
Suomen maineen tahraamiseenhan nämä SS-miehet ja -naiset (sisulaiset) ynnä muut äärioikeistolaiset juuri pyrkivätkin. Näin he yrittävät viestittää ulkomaille, ettei tänne ole kenelläkään asiaa. Persut ovat tyytyväisiä kun saamme olla täällä ihan keskenämme, jalostamassa sisäsiittoisuudestamme juontuvia, eksoottisia perinnöllisiä sairauksiamme. Ja niitähän meillä piisaa.
Mussun mussun.

Massamediasta kukaan muu kuin sinä ei ole puhunutkaan.
Mutta: tämä on yksi MONISTA älämölöistä, joita riittää.

Ja asiasta kuin asiasta: Yksi yhden näkökulman linkki harvoin riittää pohjaksi minkään jutun "oikeeksi" vastaukseksi.
Oli se sitten suomalaisten tai vaikka tuota anonyymiä professoria kovasti kiinnostavien hottentottien tai baskien geeniperimä.

Kommenttia muokattu: 14.04.2012 klo 13:25
Muillakin kansallisuuksilla on vastaavii tautiperimii, joten eiköhän nekin oo ihan yhtä "sisäsiittosta" porukkaa ku suomalaisetkin.
Kiitos Poris kommentistasi.

Nykyään ranneliikettä lukiessani kaipaan menneiden vuosien keskustelua, joissa tuotiin esille erilaisia näkökulmia. Niissä vaadittiin perusteluita muiden kannanotiolle ja esitettiin niitä omille. Oletan että Poris oli silloin aktiivinen toisella nimimerkillä. Nykyään ranneliikkeen uutistn kommenteissa ja keskusteluissa esitetyt eriävät mielipiteet ovat pääasiassa räksytystä. Onneksi uutisten määrä on kasvanut ja päivityksiä tulee päivittäin, joten sivusta on kehittynyt oikea suomenkielinen uutissivusto.

Tässä ajassa olisi kiva kuulla enemmän keskustelua Poriksen mainitsemista digitaalisista hihamerkeistä. Suomessa mennään monesti teknologia edellä ja unohdetaan ajatella asioiden seurauksia. Rohkeus tasa-arvon tekemiseen puuttuu ja rekistereihin luodaan erilliset nimet erilaisille liitoille sekä rajoittavat merkinnät sukupuolesta.

Jos Eronen olisi tuonut kirjoituksessaan esille jotain uutta tai esittänyt todellista ratkaisua ulkomaalaisvalvonnalle tai kritisoinut sen tarpeellisuutta asia olisi hihamerkit voinut toimia aiheeseen liitettynä hyvänä muistutuksena synkästä historiasta. Nyt kirjoitus oli ainoastaan mauton tapa ehdottaa natsi-saksan hihamerkkien käyttöä poliisin suorittamassa ulkomaalaisvalvonnassa.
Joku kirjoitti:

"Nykyään ranneliikkeen uutistn kommenteissa ja keskusteluissa esitetyt eriävät mielipiteet ovat pääasiassa räksytystä."

Jos ne niin kovasti herkkää mieltä pahoittavat, kannattaa varmaan olla lukematta ja keskittyä pelkästään iltapäivälehtien viihdeuutisiin.