Liberia: Naiset politiikkaan - homot selliin (juttukommentit)

Mrs Sirleaf näyttää olevan tyypillinen afrikkalaisjohtaja. En sitten tiedä, mistä idioottimaisuus johtuu. Saastunut juomavesi, perhaps.

Eteläisessä Afrikassa sijaitsevaa Botswanaa uhkaa pian nälänhätä. Hallitus päätti kuitenkin hoitaa tärkeimmät asiat ensin, ja määräsi lesboudesta 6 vuoden vankilarangaistuksen. Tasa-arvon nimissä, sillä homomiehiä kyseinen laki on koskenut jo pitkään.
Sillä lailla.
  • 2 / 2
  • human
  • 21.2.2012 1:14
Tuo idioottimaisuushan johtuu vain ja ainoastaan tuollakin omaksutusta fundamentalistisesta kristinuskosta ja viime aikoina pitkinpoikin tuolla amerikkalaisten fundamentalisti-lähetysliikkeiden harjoittamasta toiminnasta. Toki samoin ja samasta syystähän on käynyt myös viime vuosina itäisessä Euroopassa ja Balkanilla.

Onpas ikävää, melkein jo arvostin noita kahta liberialaista Nobelin rauhanpalkinnon saajaa. Itse rauhanliikkeen takanahan siellä ei ollut yksin tämä presidentti, vaan muitakin naisia ja erityisesti toisena Nobel-palkittu Leymah Gboween.

Tämä Ellen Johnson-Sirleaf on opiskellut Yhdysvalloissa, joten fundamentalistiset opit ovat ilmeisesti sielläkin juurtuneet pääkoppaansa.