Vantaan Sanomat: Kaupunginhallitus myönsi Joosua Missiolle pyydetyt tukirahat (juttukommentit)

 • 1 / 13
 • avustustyö kunniaan
 • 12.2.2012 22:14
Tärkeää on auttaa kaikkia pulassa olevia eikä auttamista saa tuomita vaikka joidenkin uskonnollisuutta ei hyväksyisikään..se on yhteiskunnan etu, narkkarit, linnakundit jne..muuttuu..
Voisi luulla, että tuloksen 15-0 jälkeen ei olisi enää mitään uudelleenkäsiteltävää.
Jotenkin tämä Joosua Mission toiminta aiheuttaa minulle mielikuvan ja tunteen epärehellisyydestä ja kieroudesta. Taivasbonuksia ollaan hankkimassa "kurjia lähimmäisiä" avittamalla ja sitä toimintaa julkisesti mainostamalla. Toisaalla ollaan tuomitsemassa samaan aikaan ihmisiä, jotka eivät ole sopivia heidän aatteensa kehyksiin. Kaukana tuntuu tuon ryhmän lähimmäisenrakkaus olevan Jeesuksen opeista.
 • 4 / 13
 • ei rahaa psykolahkoille
 • 13.2.2012 10:25
Oma kokemukseni aktioryhmästä on Pridesta 2000-luvun puolivälissä. Iskuryhmä huusi kauden reunoilta aggressiivishenkisten plakaattien tehostamana jumalantuomiota hlbti-ihmisille. Myöhemmin käännyttäjät, jotka eivät ole puhuteltavissa mihinkään vuorovaikutukseen, tulivat äänekkäästi paasaamaan ja osoittelemaan juhlakansaa. Järkkärit joutuivat ohjaamaan hyvin hyökkäyshenkisesti esiintyneet joosualaiset pois juhlapaikalta. Kaivupuiston rantaan oli pysäköity liikkeen iskuryhmän bussi, jonka ovelta kommandot jakoivat hlbti-ihmisiä arvostelevia traktaattejansa.

Homofobian, herätysuskonnollisen käännyttämisen, kiihkeän päällikön johtaman tiiviin yhteisöllisyyden ja syrjäytyneiden, moniongelmaisten jäsenten yhdistelmä ei tunnu hyvältä - ei hlbti-ihmisille, eikä päihde- ja moniongelmaiselle kohderyhmälle.

Miten tällaista toimintaa on ylipäätään koska tuettu julkisin varoin?
Onko joku toiminta folklorehahmo Jeesuksen opetusten mukaista tai ei, on epäoleellista. Keskeistä on, että syrjintää etc puoltavat toimijat eivät saa julkista verorahatukea. Tämän uutisen mukaan tukea syrjinnän rahoittamiseen kuitenkin yritetään kokoomuksen toimin järjestää.
Tämä Timo Valtosen poppoo on ollut mukana parisuhdelaki mielenosoituksissa, kun ensimmäisiä pareja rekisteröitiin olivat nämä häriköimässä maistraatin ulkopuolella, häiriköineet pride-kulkueita, ym. ym.

Pikkasen ot:na: just telkussa on satuhäät jossa vankilassa uskoon tullut kundi on menossa naimisiin ja hänen bestmaniksi tulee kansanedustaja Mika Niikko. Hän jo kosiskelee tätä kundia perussuomalaisen ehdokkaaksi ettei vaan tule sukupuolineutraalia avioliittoa, myös paria haastateltiin ja raamattuun vedottiin ettei vaan saa ko. lakia tulla... siis mitä ihmettä tuo aihe kuuluu tähän ohjelmaan?? eli katsokaa nut homot, tätä ette te saa..?
Ohuen ohuena lankana on että Niikko ja Valtonen on frendejä ja Valtonen oli Niikon kampanjassa mukana..

Joskus aikanaa kirjoittelin nettmissionin keskustelupalstalla ja kun tämä pride hässäkkä oli huulilla, kävin keskustelua Valtosen kanssa ja sanoin soittavani hänelle; soitin mutta paskahousu ei uskaltanut vastata puhelimeen..
Toi Niikko on kanssa suomen turhin kansanedustaja, hänellä on vain yksi päämäärä: seksuaalivähemmistöjen oikeudet alas!
 • 10 / 13
 • ERKKI - VAASA
 • 14.2.2012 2:05
On hyvä että Vantaalla on tehty selvä päätös olla syytämättä veronmaksajien rahoja moiseen toimintaan, jossa taustana ei ole mikään vilpitön halu auttaa "lähimmäisiä" vaan todellisena vaikuttimena vain ahneus ja omanvoitonpyynti.

Tämänkaltaisilla uskovaisilla on aina tarve esiintyä erilaisissa naamioissa joissa keskeisenä sijalla on milloin minkin nimikkeen varjolla tapahtuva "auttaminen", vaikka tosiasiassa tarkoitus on vain aivopestä näitä "autettavia" ja kasvattaa heistä sitten kuuliaisia lampaita ja ennen kaikkea uskollisia kymmenyksien maksajia milloin millekin lahkokunnalle jotta niitten johtajat saavat elostella hienoilla luksusmersuillaan ja kelohonkahuviloillaan. Siinä on Jeesuksen saarnaama yksinkertaisuus ja vaatimattomuus kaukana ja sijalla puhdas ulkokultaisuus!

Helluntailaisuus on ihan samanlainen bisneslahko kuin kaikki muutkin, vertaa esimerkiksi kokouksissa kerättävät "kokouksien kustannukset", muka vapaaehtoiset??? tukimaksut, kirjamyynti , kahvilat yms. Todellisuudessa siellä ei saa ilmaiseksi mitään.
 • 11 / 13
 • Hämmästynyt
 • 15.2.2012 17:17
Mitä ihmettä, tukirahat myönnettiin sittenkin? Onko jossain sellaista tahoa, jolle asiasta voisi tehdä valituksen/vetoomuksen päätöksen kumoamiseksi? Ei tuollaiselle porukalle tarvitse jakaa muuta kuin risuja ja hiiliä.
Seurakuntalainen-julkaisu kertoo ( https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/nelja-suomalaista-on-pidatetty-malesiassa-epailtyna-kristillisen-materiaalin-jakamisesta/ ) Malesian poliisi tiistaina pidättämistä neljästä suomalaisesta. Pidätettyjen epäillään aiheuttaneen epäharmoniaa, hajaannusta tai vihamielisiä tunteita, jakamalla uskonnollista (kristinusko) materiaalia. Malesia on vahvasti islamilainen maa. Vankeustuomio voi olla useamman vuoden mittainen. Epäillyiltä takavarikoitiin 47 kynää, kaksi matkalaukkua ja 336 lehtistä, jotka sisältävät Raamatusta tekstejä. Seurakuntalaisen mukaan yksi epäillyistä on Joosua Mission toiminnanjohtaja Timo Valtonen, joka on toiminut myös perussuomalaisten kansanedustajan Mika Niikon vaalipäällikkönä.
Ehkä nyt tuli sitten stoppi Timo Valtosen harjoittamalle kiusaamiselle esimerkiksi homoja kohtaan.