Aslan väittää ´homoaktivistien´ yrittävän soluttautua heidän eheytysryhmiinsä (juttukommentit)

  • 2 / 22
  • Ossi Halme
  • 7.2.2012 18:38
Hipoo paranoiaa (F60.0), kun alkaa näkemään salaliittoja ympärillään.

Olen tieteeen näkökulmasta yhtä pätevä tekemään em. diagnoosin, kuin mitä nämä puoskaroinnit ovat. En ollenkaan yllättyisi, jos "seulontahaastatteluista" tipahtaa tapaukset, joihin ei yliluonnollispohjainen aivopesu toimi.

Selvyyden vuoksi pitää sanoa, että jokainen on vapaa uskomaan tai olla uskomatta mihin haluaa. Raja kulkee siinä, jos omilla toimillaan alkaa aiheuttamaan vahinkoa muille.
On mahtanut olla katkera paikka Ari Puontille ja muulle hänen joukolleen seurata viime viikot Pekka Haaviston ja Antonio Floresin saamaa suosiota ja mittavaa julkisuutta. Myös noiden kahden miehen parisuhdekin on tuonut julkisuudessa homoille paljon lisää kannatusta. Tuo kaikki on varmasti Aslanille myrkkyä.

Kantani on se, että Aslan ei ole koskaan toiminut homojen hyvinvoinnin puolesta, vaan raivatakseen vain lisää jalansijaa amerikkalaisten ääriliikkeiden agendalle Suomessa. En ole tarkistanut asiaa, mutta arvelen amerikkalaisen mallin mukaan "eheytykseen" hakeutuvien olevan myös Aslanissa rahastuksen kohteina. Tähän toivottavasti Ari Puonti tarkentaa. Tiedän hänen lukevan kiinnostuksella tätä(kin) keskusteluamme. Ainakin noin vuosi sitten paljastui, että nk. sielunhoitoterapeutit ilmoittivat hintansa yrityksistään muuttaa homoja heteroiksi.

Perustelen väitettäni Aslanin homokielteisyydestä esimerkillä. Parisuhdelain säätämisen aikoihin Aslan kantoi pyytämättä lakivaliokunnalle paksun paperinipun, jossa perusteltiin sitä, ettei homoille pidä antaa missään tapauksessa oikeutta rekisteröidä parisuhteitaan. En ole jaksanut kaivaa arkistoistani tuota paperia tarkistaakseni millä argumenteilla homojen oikeuksia silloin torjuttiin. Arvelen yhden väitteen olleen mahdollisesti heteroavioliiton aseman horjuttaminen ja sen seurauksena yhteiskunnallisten haittojen lisääntymisen. Väite, jota he eivät koskaan ole kunnollisin faktoin osoittaneet todeksi.

Sitä vastoin useita kertoja on osoitettu, että parisuhde, niin hetero- kuin homosuhde on suhteessa eläville erittäin myönteinen asia ja sitä se on myös yhteiskunnalle, jossa tuo pari elää, sekä tietenkin heidän lapsilleen.

Mitään tällaista Aslan ei sallisi. Heidän mielestään homo on luuseri ja sellaisena he haluavat homon pitää, voidakseen rahastaa kuten nuo sielunhoitoterapeutit.

Kommenttia muokattu: 07.02.2012 klo 21:32
En tuota aiemmin tiennyt, mutta jos Aslan todella rahastaa "eheytyksillään" edes kurssin hinnan, on kyseessä selvä huijaus ja siten poliisille ilmoitettava.
Tuohan on mielenkiintoinen kirjoitus. Salaliittoteoriaa "kauneimmillaan".

Kannattaa muuten vilkaista tuon kaverin sivuston etusivua. Sieltä näkee millaisten asioiden kanssa hän askartelee.
  • 7 / 22
  • ERKKI - VAASA
  • 7.2.2012 23:54
Ei tällaisia Aripuonteja todellisuudessa elähdytä mikään “lähimmäisenrakkaus” vaan ainoastaan rakkaus rahaan, valtaan ja yhteiskunnankin tuella tapahtuvaan toisten ihmisten hyväksikäyttämiseen. Totesihan jo 1500 - luvulla muuan anekauppamunkki: “Kun raha kirstussa kilahtaa, niin sielu kiirastulesta taivaaseen vilahtaa”. Nykyään vain aneet kusetetaan pääasiassa yhteiskunnalta eli meiltä veronmaksajilta!
Olisiko joku tämän palstan lukija niin ystävällinen ja kertoisi minulle tahon jossa "uskonpömpötyksiltä" saa jotain ilmaiseksi? Itse en ole sellaiseen tahoon koskaan törmännyt!
Antaako Aslan jonkin takuulupauksen eheytyshoitonsa "onnistumisesta" sen maksua vastaan? Ainakin pitäisi antaa - ja sillähän voisi vaikkapa 1 000 päinen kurssille hakeutuva "akuuttihoitoa" tarvitseva joukko saattaa Aslanin talousvaikeuksiin, kun onnistumisprosentti olisi varmasti 0 % ja voisi vaatia korvausta "epäonnistuneesta" hoidosta.

Kommenttia muokattu: 08.02.2012 klo 02:27
Lähetin alla olevan kommentin, joka olisi kyllä pitänyt jäsentää paremmin, Kotimaa24:n uutiseen. Nyt huomasin, että se on muutenkin aivan liian vaikeaselkoinen Aslanin porukalle ja muille tosiuskovaisille.
Lähetän sen kuitenkin myös Seurakuntalainen-lehteen, jos se julkaisee Aslania koskevan jutun.
---

Aslan ry:n Ari Puontin ja Pirkko Alarannan huoli on ymmärrettävä.

Aslan ry:n pääjärjestö Exodus International on nimittäin konkurssin partaalla. Exodus on siis eri puolilla maailmaa toimivien niin kutsuttujen eheytysjärjestöjen kuten Aslanin kattojärjestö ja päätoimija. Exodus Internationalin agenda perustuu vääristeltyihin ja valheellisiin tietoihin, joita he kutsuvat tieteellisiksi tutkimustuloksiksi, vaikka kyseiset raportit on todettu täysin epätieteellisiksi, harhaanjohtaviksi ja psyykeä vahingoittaviksi.
Exoduksen toiminta perustuu siihen ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia halveksivaan käsitykseen, että homoseksuaalisuus on synti ja sairaus.

Suomessa toimiva Exoduksen harhaoppeja kauppaava Aslan ry hankkii toimintansa pyörittämiseen tarvittavia varoja mm. myymällä näitä mukatieteeseen perustuvia julkaisuja ja järjestämällä eheytysterapiaa, jonka oikeampi nimitys on puoskarointi.

Länsimaalaisten yleistieto on lisääntynyt, ja jokainen sivistynyt ja normaalilla kaupunkilaisjärjellä varustettu tietää, että Exoduksen ja Aslanin levittämä eheytysoppi on vahingollista ja hengenvaarallista huuhaata, joka ei perustu ihmiskunnan keräämään tietoon vaan tiettyjen yksilöiden keräämään luuloon.

Exodus Internationalin Australian osaston (Gay Cure Ministries) johtaja on eronnut, ja johtaa nyt homojen oikeuksien puolesta toimivaa järjestöä. Samoin on käynyt Etelä-Amerikassa ja useissa Yhdysvaltain järjestöissä. Exodus Internationalin puoskaroinnilla hankkimien kartanoiden arvo on pudonnut murto-osaan, ja nyt niitä yritetään myydä konkurssin estämiseksi.

Yhdysvalloissa ja muualla länsimaailmassa tapahtunut sivistyksen ja tietoisuuden lisääntyminen ovat luonnollisesti ajaneet myös Aslan ry:n ahtaalle. Epätoivosta kertoi jo syksyinen Aslanin purkaus. Suomen tautiluokituksesta ollaan nimittäin poistamassa termiä ”itseä haittaava seksuaalinen suuntautuminen”, sillä määritelmää voidaan käyttää pakkoheterouden ylläpitämiseksi eli esimerkiksi homoseksuaalien ihmisarvoa halveksivaan ja vahingolliseen eheytyspuoskarointiin.
Aslanin toiminta on perustunut tähän. Mikäli virke poistetaan, Aslanin toiminta vaikeutuu huomattavasti tai loppuu kokonaan.
Aslanin johtohenkilöiden tämänkertainenkin vuodatus johtuu samasta syystä: puoskaroinnista saatavat tulot vähenevät tietoisuuden lisääntyessä.

Koska homoseksuaalisuus on normaalin ja terveen seksuaalisuuden yksi muoto, homoseksuaalia ei voi eikä missään nimessä saa yrittää puoskaroida heteroksi. Se on todettu vahingolliseksi: jotkut ovat sairastuneet puoskaroinnista loppuiäkseen tai tehneet itsemurhan.
Mikäli homo kokee homouden häiritseväksi, häntä autetaan hyväksymään itsensä ja homoutensa, jolloin hän eheytyy terveen itsetunnon omaavaksi yksilöksi.

Aslan ry:n ja muiden vastaavien toiminta on ihmisyydenvastaista ja ihmisarvoa halveksivaa, ja sen ainoa päämäärä on kerätä rahaa puoskarointia harjoittavien pankkitileille. Aslan ry:n yksilöitä ja yhteiskuntaa vahingoittavaan ja myrkyttävään toimintaan on puututtava lainsäädännön keinoin.
---
Kuvassa Aslan ry:n amerikkalaisen kotipesän Exodus Internationalin konkurssin estämiseksi myyntiin tulevaa omaisuutta:
http://www.exgaywatch.com/wp/2011/11/exclusive-secret-conference-held-to-save-exodus-international/

Exodus Internationalin Australian yksikön entinen johtaja, joka nykyään toimii homojen ihmisarvon ja oikeuksien puolesta, kertoo Exoduksen puoskaroinnin perustuvan sairaalloiseen käsitykseen, että homous on synti, että se on paholaisesta johtuva häiriötila jne.:
http://www.brisbanetimes.com.au/queensland/inside-the-gay-cure-ministries-20111027-1mltf.html

Brasilian homonparannuspuoskarointiklinikan johtajan järkyttävä kertomus:
http://thinkprogress.org/lgbt/2011/11/03/360334/brazil-ex-gay-comes-out/?mobile=nc

Ecuadorissa on toiminut noin 300 kiihkouskovaisten ylläpitämää puoskarointiklinikkaa, joihin on suljettu epäinhimillisiin oloihin tuhansia lesboja. Paenneet kertovat järkyttävistä kokemuksista. Ihmisoikeusjärjestöt, joiden toimintaan itsekin osallistun, ovat saaneet Ecuadorin hallituksen toimimaan: virkavalta ratsaa parhaillaan klinikoita ja vapauttaa sinne teljetyt. Kaikki kidutusklinikat suljetaan mahdollisimman pian:
http://www.ourworldtoday.com.au/news/article/torture-clinics-close

Ihmisarvon ja ihmisoikeuksien puolesta toimiminen vaatii oikeamielisten henkilöiden yhteistyötä. Lähetimme ihmisoikeusjärjestön kautta yli 100 000 vetoomusta Ecuadorin johdolle ennen kuin se ryhtyi toimenpiteisiin.
  • 10 / 22
  • decoctor Sokal
  • 8.2.2012 9:38
Conspiracy-teoriat eivät ole harvinaisia psykokulteissa tai muissa suljetuissa yhteisöissä.

human: >"Antaako Aslan jonkin takuulupauksen eheytyshoitonsa "onnistumisesta" sen maksua vastaan?"

- Jos kurssista maksaa, on toiminta kuluttajalain alaista: valitus kuluttajavirastoon. Jos toiminnassa on mukana terveydenhuollon ammattilaisia, astuvat peliin ammattihenkilö- ja potilaslait ja Valviraa pitää vaatia toimenpiteisiin; huuhaavedätyksiä rajoittavia puoskarilpykäliähän Suomessa ei vielä ole.
  • 11 / 22
  • Vapaa ateenalainen
  • 8.2.2012 11:57
Jos homous on muutettavissa heteroudeksi, niin SETA voisi järjestää eheyttämistä toisinpäin, eli lopeta heterous ja ala homoksi.

Poliitikoilla näyttää olevan tuo sama harhakäsitys, johtunee siitä, että he vaihtelevat puolueita mielialan mukaan ja vielä enemmän kääntelevät takkejaan toisten mielialojen mukaan.
Kun tätä Aslanin ulostuloa olen pohtinut ja siitä keskustellut, lopputulema on varsin selkeästi se, mihin johtopäätökseen SMO päätyi heti kommentissaan: "Eiköhän tässä nyt Puonti yritä keräillä säälipisteitä." On siis vain kysymys Aslanin epätoivoisesta julkisuustempusta.

Unohdetaan Aslan ja keskitytään siihen mitä hyvää Haavisto puolisoineen on tehnyt homojen julkisuuskuvalle. Yli miljoona ääntä on aika selkeä viesti kannatuksesta. Nyt siis myönteisesti katsomaan eteenpäin vaikkapa tasa-arvoisen avioliittolain aikaansaamiseksi.
Ahtaalle joutuessaan psykokultit voivat väliaikaisesti tiivistyä, mutta myös alkaatoimia irrationaalisesti. Salaliittopelot voivat ensin tiivistää niiden rivejä mutta myöhemmin eristyminen johtaa niiden kuihtumiseen. Eheytyspuosk... suhteen on kuitenkin syytä muistaa alakulttuurien sitkeys: Yhteydet terveydenhuollon ammattilaisiin ja kirkon rakenteisiin pitävät ilmiötä yllä. Sielunhoitoterapisteja koulutetaan aktiivisesti, myös julkisyhteisöjen varoilla.
Aslan ei anna periksi. Seurakuntalainen-lehdessä haastateltu puheenjohtaja Pirkko Alaranta kertoo, että Aslan "etsii kasvua vaikeutuneessa toimintaympäristössä". Homoja syytellään ja Aslanin käsityksen mukaan "vähintäänkin suuri osa heteroseksuaalisuudesta poikkeavista seksuaalisista taipumuksista johtuu ihmisen tunne-elämän vaurioitumisesta".

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/2192/aslan_ry_etsii_kasvua_vaikeutuneessa_toimintaymparistossa

Aslanin yhteystiedot löytyvät puoskarijärjestön verkkosivuilta.
Tässä on sellainen asia, ettei se perustu lääketieteeseen, vaan on mutu tasolla.

Pitäisi rehellisesti sanoa, ettei se että nussii naista merkitse muuttumista. Voi ihminen pakotettuna tehdä mitä vain: keskitysleirissä homot pakotettiin naisten kanssa sänkyyn, kun etisttiin homomiehiä, jotta heitä voitiin sitten listiä.

Sitäpaitsi kuka pakottaa muuttumaan? Ei Jumala sano, että jokaisen taivaaseen päätyvän tulisi olla hetero. Tässä on oma lisäys johonkin sellaiseen, jota ei yksinkertaisesti tarvita ja vain ihmisten kontrollointia ja yhdenmukaistamista.

Selvää amerikkalaista Raamattuvyöhykkeen vaikutusta.

Sitäpaitsi moni heteropari elää ilman seksiä. Ei seksi ole sääntö.

Kommenttia muokattu: 08.02.2012 klo 22:08
Pitäisikin puhua enemmän tällaisten pikku helluntaisryhmien suvaitsemattomuudesta erilaisuudelle ja heikosta erilaisuuden sietokyvystä, joka sekin tulee jenkeistä, missä jokainen etninen ryhmä haluttaisiin sulauttaa amerikkalaiseksi. Kansalliset, etniset ja muut eroavaisuudet halutaan hävittää ja seurauksena on mitä: konservatiiviset arvot! Kyse on ennenkaikkea republikaanien propagandasta, joka palvelee riistoa ja materialismia. Kaikenlainen vasemmistolaisuuteen viittaava on perkeleestä.
Tässä kaikessa on taustalla tietynlainen konservatiivinen politiikka ja kyse on pitemmällä tähtäimellä ihmisarvosta ja ihmisnäkemyksestä.

SETA ry:n suurin synti on sen vasemmistoväritteisyys!

A.Puontikin kulkee koko elämänsä lainahöyhenissä, mutta yrittää viimeiseen asti pitää kiinni joistakin gay-vaikutteista, mikä näkyy noissa camokuvioisissa housuissa. Taustalla voi kuvitella Village peoplen laulun MACHO MACHO Man....so sad.

Kommenttia muokattu: 08.02.2012 klo 22:20

Kommenttia muokattu: 08.02.2012 klo 22:26
Tuo myyttinen Setan "vasemmistoväritteisyys" pulpahtelee esiin aina silloin tällöin. Voisiko joku ystävällinen sielu selittää minulle, mitä se tarkoittaa? Miten se tulee ilmi, missä se näkyy ja ketkä siihen ovat syypäitä?

Vai onko se vain ulkopuolisten korvien välissä, siinä että yhteiskunnallisia uudistuksia ajavien ihmisten on pakko olla vasemmistolaisia, kun oikeistolaisten tehtävä on säilyttää kaikki vanha?

En tunne Setaa tai sen viime vuosien vaikuttajia muuten kuin mitä olen julkisuudessa nähnyt. Minulle on kuitenkin jäänyt käsitys, että siellä pyörii aika paljon esimerkiksi kokoomustaustaista porukkaa, joka on joko hakemassa yhteiskunnallista katu-uskottavuutta tai sitten jopa aidosti haluaa ajaa vähemmistöjen asiaa. Mutta johonkinhan tuon vasemmistolaisuuskäsityksen täytyy perustua, joten odotan kiinnostuneena tarkempaa analyysiä niiltä, jotka tuota vasemmistolaisuutta näkevät (ja kammoksuvat).
Vasemmistoväritteisyys tulee siitä, kun siellä ovat vaikuttaneet vaikka Tarja Halonen, Kersti Juva ja Jorma Hentilä, jotka ovat olleet myös koko ajan julkisuuden henkilöitä.
Tarja Halonen piipahti Setassa hetken kolmisenkymmentä vuotta sitten, eivätkä Kersti Juva ja Jorma Hentiläkään ole kaiketi enää 1980-luvon jälkeen olleet Setan päättävissä elimissä.
Kauan tuntuvat vanhat synnit painavan...
Pirkko A-parka voisi pitää huolen omista asioistaan, ja jättää miettimättä mistä homous ja homojen mahdolliset ongelmat johtuu. Huh, joskus sitä kiittää onneansa, että on syntynyt Suomen kaltaiseen maahan. USAssa voi saada potkut, jos mies puhuu työpaikallaan *miehestään* puolisona. Tämä loukkaa (uskovaisia) työkavereita. Täällä sentään laki suojaa. On muuten vaikea kuvitella, että joku "homoaktivisti" maksaisi satoja euroja siitä, että pääsee soluttautumaan Aslaniin "valheellisin perustein", mitä ne valheelliset perusteet sitten ovatkaan. Kalliita ovat nimittäin Aslanin kurssit, ei se mitään hyväntekeväisyyttä ole! Ja tietääkseni kys. ryhmien vetäjät eivät ole edes mitään terveydenhoidon/psykologian ammattilaisia, vaan ihan tavisuskovaisia ja kristillisdemokraatteja.
miksi vasemmistolaisuus vedetään mukaan tähän keskusteluun? Kepu ja kokoomusko on homojen oikeuksien edistäjinä profiloituneita, vai?! No okei, Rainer... olikohan Hiltunen sukunimi; entinen Setan puheenjohtaja oli kokoomuslainen...
Rox2010, ehkä on hyvä pitää mielessä, että todellisuudessa ei ole yhtä Amerikkaa, vaan monta erilaista. Raamattuvyöhykkeellä noin voi tapahtua, kuten kerrot. Jossakin San Franciscossa tai New Yorkissa tilanne on aivan toisenlainen. Joissakin paikoissa he ovat jopa meitä pohjoismaalaisia edistyksellisempiä.

Olen sanonut, että mitä enemmän olen oppinut Amerikasta, sitä vähemmän tajuan tietäväni siitä maasta.