Nyt nuoren itsemurha Tennesseessä (juttukommentit)

Kun eilisen presidenttiäänistyksen eka kierroksen jälkeen elää erääs maailman rakkaudellisimmas maas siis Suomes on vaikee käsittää esimerkiks jotakin Usan takapajuloita hirvittävine tragedioine. Siis miks varten tommonen itsari? Ei olis enä mahollist täs modernis lämpöläs Suomes. Sori et o juttiloit jos puhuta lännen kielt amerikanskaa. Oon tosi sori et on tommost pykälöintii. Jenkkimulkerot jos viittis pysyy kaukan edistyksen tielt. Kaik ei kait voi muutta Suomenkaa. Mut me tsempata teit. Muuttaka Tennessee! Camoon ei enä itsareit pliis. Siis pikkuse revolution! Remember Finland!
"Kun eilisen presidenttiäänistyksen eka kierroksen jälkeen elää erääs maailman rakkaudellisimmas maas siis Suomes on vaikee käsittää esimerkiks jotakin Usan takapajuloita hirvittävine tragedioine. Siis miks varten tommonen itsari? Ei olis enä mahollist täs modernis lämpöläs Suomes."

Sinulla on vähän turhan ruusuinen kuva Suomen tilanteesta. Varmasti tapahtuu Suomessakin homoseksuaalisuudesta johtuvia itsemurhia useita vuodessa.
  • 4 / 4
  • ei enää itsareita
  • 24.1.2012 9:46
Luulen että joku leikkii tuossa ensimmäisessä kommentissa satiirikkoa. Mutta todellakin homoseksuaalisuus pitäisi saada kuorittua kaikesta traagisuudesta. Niin kauan kuin siihen kytkeytyy jossain päin tragedia ei olla normaalisuudessa. Ainakin Haaviston ja hänen kumppaninsa kohdalla ja näyttäisi toteutuvan normaalisuus. Ihmiset pystyvät katsomaan ohi seksuaalisuuden niihin asioihin, joita Haavisto pitää tärkeänä, joihin ilman muuta sortoa vastaan kamppailu kuuluu. - Heterofundamentalistit odottavat homoilta itsemurhia ja juuri siksi niitä ei pitäisi ikinä tehdä. Toki käsitän miten ahtaalle seksuaalisen suuntautumisen takia voi joutua vihamielisessä yhteisössä. Itsemurhavaarassa oleville homoille pitäisi perustaa kriisinetti, joka voimaannuttaisi ja olisi ilmeeltään toivoa tuova ja valoisa. - Nuori voisi saada esimerkiksi rohkaisua poismuuttoon alueelta, jossa on vihaa. En näe ratkaisuna muuta kuin poismuuton silloin kun on kysymys oman elämän pelastamisesta. Jos Tennesseetä ei pysty muuttamaan niin sieltä on häivyttävä. Ja Suomessakin on alueelliset eronsa. Siitä saa jonkinlaisen käsityksen tarkastelemalla presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen äänimäärien jakautumista. Ja miksi ei sitten toivoa kuin ensimmäisen kommentin satiirikko. Miksi ei ihan räävittömästi nähdä meillä täällä edistyksen ja paremman Suomen mahdollisuutta vaikka sitten Haaviston menestyksestä innostuneena? Miksi pitäisi vihata ja vaimentaa suureksi äitynyttä toivoa?