Linnanjuhlat suomalaisen tasa-arvoajan huipentuma? (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 2.12.2011 21:31
Presidenttiehdokas Sari Essayah (Kd) oli vieraana tämän illan Pressiklubi-ohjelmassa. Homoteemat toistuivat useampaan kertaan ohjelman aikana. Essayahilta tiedusteltiin heti hänen osuutensa alussa, että saavatko homot tanssia yhdessä linnan itsenäisyyspäivän juhlassa. Presidenttiehdokas oli sitä mieltä, että kyllä se hänelle sopii. Onhan Suomessa vanha traditiokin, jossa härkäparissa tanssitaan, ellei naisia ole paikalla riittävästi taikka on tullut rukkaset tanssiinkutsusta.

Uskontoa ja politiikkaa käsiteltiin keskustelussa monta kertaa. Mielenkiintoinen tieto oli se, että kristillisdemokraattien johdon ovat miehittäneet uskonnollisiin ääriryhmiin kuuluvat henkilöt.

Ohjelma tulee uusintana ja on jo nyt katsottavissa YLE Arenalla.
http://areena.yle.fi/video/1322850976390
  • 2 / 3
  • Hannu, Tre
  • 2.12.2011 22:43
Tämänkertaiset teemat tasa-arvoinen Suomi, yhteistyö ja suvaitsevaisuus ovat jo ehtineet pahoittaa usean moniongelmaisen mielen. Tiettyjen foorumien itku ja parku ulottuu Hesarin lukijakommentteihin saakka.

Kyllähän se on ollut havaittavissa ainakin vuoden verran jos ei kauemmin, että epäsopua ja eriarvoisuutta ajavat ryhmät ovat lisänneet äänenpainoaan ja kannatustaan. Historiasta ei haluta mitään oppia, ja ihmiskunnan keräämä tietokin on kiihkoilijoille yhtä tyhjän kanssa.

Kiitokset Juhanille linkistä. Essayah on hylännyt ajat sitten pohjoismaisen ihmiskäsityksen, johon kuuluu tasa-arvo ja yhdenvertaisuus, sillä hän on äänestänyt meppinä toimiessaan niin naisten kuin homojenkin oikeuksia vastaan, joten harkitsen vielä Pressiklubin katsomista.

Linnanjuhlat voi katsoa suorana netistä. Täytyy kerrankin seurata koko ohjelma. Tuskin meillä enää tulee olemaan presidenttiä, joka on ehdottomasti ja koko sydämestään tasa-arvon kannattaja ja edistäjä.

Hieman teemoista, kutsuvieraista ja menyystä:

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/12/halonen_emannoi_viimeista_kertaa_linnan_juhlia_3077030.html
  • 3 / 3
  • Hannu, Tre
  • 10.12.2011 17:34
Halosen presidenttikausi on puhuttanut kansalaisia. Eniten ovat äänessä olleet tietenkin tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta vastustavien foorumien moniongelmaiset mieshenkilöt, joiden elämän suurin ongelma on se, että kun on niitä maahanmuuttajia, homoja ja ruotsinkielisiä.

Toimittaja Tuomas Enbuske kertoo käsityksensä Halosen kaudesta puheenvuorossaan Uusi Suomi -verkkosivustolla.

Hän kirjoittaa muun muassa:
”Yhdessä asiassa Halonen on onnistunut selkeästi. Se liittyy siihen, mistä häntä on eniten pilkattu, juuri tähän homohommaan. Homojen oikeudet ovat Halosen kaudella parantuneet huomattavasti. En tarkoita nyt pelkästään parisuhdelakia.”
”Moni sanoo, että seksuaalivähemmistöjen oikeudet ovat niin mitätön asia, ettei sillä ole väliä. Mutta kyllä sillä on, jos ja kun yksilö pistetään kaiken lähtökohdaksi. Vaikka jokin asia olisi kokonaisuuden kannalta mitätön, yksilön elämässä sillä on sataprosenttinen vaikutus.”

Presidentin tuulipuvun takki ei kääntynyt:

http://tuomasenbuske.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90731-presidentin-tuulipuvun-takki-ei-kaantynyt