Skotlannin katolisen kirkon johto on menettänyt malttinsa tasa-arvoisen avioliittolain valmistelujen vuoksi (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Hannu, Tre
  • 27.10.2011 1:26
Piti oikein ottaa selvää. Kyseinen Paisleyn piispa Tartaglia on näköjään ihan J. Ratzingerin (nykyinen paavi) nimittämä. Eipä ihme, sillä Tartaglia on vastustanut kiihkeästi jo vuosia sitten niin avioerolakia, aborttilakia ja suorastaan fanaattisesti Britannian parisuhdelakia ja sukupuolenvaihdosleikkauksia. Viime vuonna hän kirjoitti Britannian pääministerille David Cameronille, että katolinen kirkko ei hyväksy homopareja nyt, ei tulevaisuudessa eikä koskaan, vaikka Britannian hallitus säätäisi minkälaisia lakeja ja asetuksia tahansa.
Että sellainen tapaus.
  • 2 / 2
  • Havainnoija
  • 8.7.2012 21:13
Skotlannin katolisen kirkon johtaja, kardinaali O´Brien ei nyt tykkää ollenkaan.
Hän julistaa sodan homoavioliittoja vastaan, mikäli Skotlannin pääministeri Alex Salmond tuo lakiesityksen hyväksyttäväksi. Näillä näkymin se nimittäin tuodaan äänestykseen ja hyväksytään vajaan kahden viikon päästä.

O´Brien on aiemmin rinnastanut tasa-arvoisen avioliittolain hyväksymisen orjuuden laillistamiseen, yleismaailmallisesti hyväksyttyjen ihmisoikeuksien groteskiin kumoamiseen yms.

O´Brienin laatima paimenkirje tullaan ylöslukemaan suureen ääneen 500 katolisessa kirkossa. Katoliset joutuvat myös kaivamaan kuvetta, sillä tarkoituksena on kerätä 100 000 puntaa kampanjointiin pahojen homojen avioliittoaikeita vastaan.

Kardinaali O´Brien joutuu ilmeisesti virallisesti julistamaan sodan alkaneeksi, sillä skoteista vain 19 % vastustaa homoparien avioliittoja.

http://gaystarnews.com/article/cardinal-keith-o%E2%80%99brien-declares-war-gay-marriage080712

Kommenttia muokattu: 08.07.2012 klo 23:32