Seta palkitsi Kaikki muuttuu paremmaksi -kampanjan (juttukommentit)

Hyvä, että viime vuoden vitsin jälkeen meni tämä palkinto taas johonkin sellaiseen osoitteeseen, joka sen ansaitseekin.
  • 2 / 2
  • Onnellinen mies
  • 17.7.2011 14:06
Kaikki muuttuu paremmaksi kampanjatiimiin kuuluville, sekä Setalle lähetän KIITOKSET kaikesta mielestäni, sielustani ja sydämestäni. Te kaikki teette upeaa ja suurenmoista työtä niin nuorten kuin jo varttuneempienkin miestä rakastavien miesten ja naista rakastavien naisten hyväksi.

Ennenkaikkea nuoret tarvitsevat tietoa, uskoa ja toivoa paremmasta, oikeudenmukaisemmasta ja ihmisyyttä arvostavammasta maailmasta, sekä luottamuksen vahvistumista sen toteutumiseen ei ainoastaan joskus tulevaisuudessa, vaan heidän elinaikanaan ja mahdollisimman joutuisasti. Ihmisarvoiseen elämään tässä yhteiskunnassa ja maailmassa on jokaisella oikeus syntymänsä perusteella ilman, että sitä tarvitsee keneltäkään ja miltään taholta anella ja rukoilla.

Itse olen päivä päivältä ilahtuneempi ja onnellisempikin niistä monista ihmisyydessään ja ihmisarvoissaan upeista miehistä ja naisista, jotka työskentelevät niin Setan kuin myös politiikan ja tiedotusvälineiden parissa näiden asioiden ajantasalle saattamiseksi. Ja ennenkaikkea iloitsen siitä, että tuon työn tuloksena mahdollisimman monen nuoren itsetunto ja itsensä arvostaminen vankistuu ja voimistuu, sillä se merkitsee myös arvokkaampia ja vakaampia ihmissuhteita ja onnellisempaa elämää. Ilo nuoren kasvoilla ja sydämessä on kiitoksen ja kunnioituksen osoitus Elämälle. Sitä tässä yhteiskunnassa tarvitaan kuten tässä maailmassakin.