Uuden eduskunnan avioliittokantojen puntit tasan (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • SaintJudy
  • 20.4.2011 10:55
Räppäävä perus-kansanedustaja ja toimittaja, Maria Tolppanen puolustaa homojen oikeuksia - joskin "sukupuolineutraali avo- tai avioliitto ei mene jakeluun". Homoilla ja lesboilla kun Tolppasen mielestä on sukupuoli. Word!


"En ymmärrä sanaa sukupuolineutraali. Naiset ovat feminiinejä ja miehet ovat maskuliineja. Sen lisäksi maailmassa syntyy neutreja. He ovat lapsia, joilla synyessään on kumpikin sukupuoli tai ei lainkaan ulkoisesti tunnistettavaa sukupuolta. Heidän kohdallaan asia hoidetaan vauvaleikkauksella, joka saattaa joskus muuten mennä väärinpäin."

Lähde; Tolppisen blogi
  • 2 / 4
  • Aboriginaalihavainnoija
  • 20.4.2011 15:59
Eräs läheiseni ilmaisi asian seuraavasti:

1. Jotkut eivät tiedä eivätkä vaivaudu ottamaan asioista selvää.

2. Jotkut eivät tiedä, mutta vaivautuvat ottamaan asioista selvää.

3. Jotkut eivät tiedä eivätkä vaivaudu ottamaan asioista selvää, mutta heillä on pakonomainen tarve julistaa tietämättömyytensä koko maailmalle.

Nyt kun näyttää siltä, että useat uusista kansanedustajista kuuluvat kolmoskategoriaan, pieni valistus olisi varmaan paikallaan.
Kolmaskymmenes Älä äänestä homofobiaa eduskuntaan -kampanjaa tukenut ehdokas nousi eduskuntaan, kun Kokoomuksen Lasse Männistö kiilasi tarkistuslaskennassa ohi saman puolueen Laura Rädyn.
Perussuomalaiset eivät lähde hallitukseen. Onkohan se sitten Kokoomus + SDP + RKP + Vihreät... Tuolla on enemmistö, mutta hyvin niukka sellainen. Vasemmistoliitto tuskin lähtee mukaan, Keskusta ei varmastikaan suostu Kokoomuksen ja SDP:n apupuolueeksi. KD? Heillehän voisi antaa erivapauden äänestää ei sukupuolineutraalille avioliitolle... toki KD on ilmoittanut toimivansa sitä vastaan, että sukupuolineutraali avioliitto tulisi hallitusohjelmaan.