Obaman mukaan homoseksuaalisuus ei ole valinta (juttukommentit)

  • 2 / 3
  • JesseJones
  • 16.10.2010 20:55
"Homojärjestöt ovat kritisoineet Obaman hallintoa viime aikoina siitä, että avoimesti homojen kiellon palvella asevoimissa poistaminen etenee verkkaan."

Siis Obama on puhunut mukavia homoille, mutta se oli republikaanien homojärjestö, joka halvautti DADT:n oikeusjutullaan. Obaman hallinto suunnittelee hyökkäämistä tuota oikeusjuttua vastaan, taitaneeko hyökkäyksestä tulla mitään. Jos Obaman hallinto häviäisi oikeusjutun niin peli olisi selvä.

Tässä voi käydä niin, että DADT lahoaa pystyyn byrokraattien käsittelyssä jonkinlaiseen limbotilaan: DADTa ei kumota, mutta sitä ei saa käyttääkään. Sopisi oikein hyvin jenkkien perinteiseen oikeusjärjestelmään, joka on ajat sitten hajonnut käsiin.
  • 3 / 3
  • JesseJones
  • 21.10.2010 14:46
Aamulehti toteaa, että Obaman hallinto onnistui työntämään homot takaisin kaappiin valittamalla aiemmasta tuomiosta:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/oikeus-tyonsi-homot-takaisin-kaappiin-usan-armeijassa/194590

Obamaa ei kiinnosta homojen oikeudet muuten kuin poliittisena aseena, jolla voi lyödä republikaaneja päähän nykyään. Tämän takia hän haluaa kiistan kongressiin. Obama tekee siis työtään poliitikkona. Mitä hitaammin kiista sovitaan, sitä kauemmin sitä voi käyttää poliittisena työkaluna vaalikarjan pyörittämiseen.

Siis mitä enemmän demokratiassa äänestäjillä on ongelmia, sitä paremmin poliitikot voivat äänestäjiä pyörittää. Näin siis poliitikkojen intressissä ei aina olekaan äänestäjien ongelmien ratkominen vaan niistä hyötyminen. Ongelmiksi kelpaavat todelliset ja keksityt.