Kuka saa ensi huhtikuun vaaleissa konservatiivien äänet (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Hannu, Tre
  • 15.10.2010 10:07
Onhan se hyvin huolestuttavaa, että niinkin moni aikoo äänestää perussuomalaisia. Kun kuuntelee Halla-ahon, Saarakkalan, Soinin ja muiden nokkamiesten kommentteja homoista, vihreistä, ruotsin kielestä ja maahanmuuttajista, ei voi olla miettimättä, mistä sellainen halveksunta ja viha muita kohtaan kumpuaa. Yhteisten asioiden ajaminen ei voi onnistua perussuomalaisideologialla.

Perussuomalaisten rivijäsenten kirjoitelmat eri lehtien yleisönosastoilla kertovat suorastaan sairaalloisesta ahdasmielisyydestä ja halveksunnasta muita kohtaan. Erikoista on myös se, että he eivät ole vaivautuneet opettelemaan edes äidinkielensä alkeita.

Melkoisen järkytyksen koin pari viikkoa sitten, kun eräs homokaverini, joka elää parisuhteessa ja jota olen pitänyt tähän saakka ihan fiksuna, kertoi kannattavansa perussuomalaisia. Apua!
  • 2 / 4
  • Public eye
  • 15.10.2010 10:54
Paljon riippuu siitä, onnistuuko Perussuomalaiset saamaan listoilleen itsestään riittävän "fiksun" kuvan antavia ehdokkaita, joita vanhoihin puolueisiin pettynyt mutta kuitenkin jossain määrin järjissään oleva äänestäjä ilkeää äänestää.

On helppo vastata gallupissa kannattavansa sitä ja sitä puoluetta, mutta totuuden hetki koittaa kun on löydettävä se konkreettinen ehdokas. Kaikilla ei ole mahdollisuutta äänestää Soinia.
  • 3 / 4
  • Vieno
  • 15.10.2010 14:58
"Kaikilla ei ole mahdollisuutta äänestää Soinia."

Toisaalta olisi kyllä sangen toivottavaa, että ainakin Uudenmaan vaalipiirin ulkopuolella mahdollisimman moni perussuomalaisten kannattaja nimenomaan äänestäisi Soinia, eikä kyseisessä vaalipiirissä ehdolla olevia persuja. ;)
  • 4 / 4
  • JesseJones
  • 16.10.2010 20:45
"mistä sellainen halveksunta ja viha muita kohtaan kumpuaa"

56% persujen kannattajista on huolestunut toimeentulostaan.

"Erikoista on myös se, että he eivät ole vaivautuneet opettelemaan edes äidinkielensä alkeita."

Eikä ole. Erikoista on, että omasta mielestään sivistyneistöä olevat ovat pihalla siitä, miten yhteiskunta toimii. Persut ovat keskimääristä huonommin koulutettuja ja olojen heikentyessä kokevat sen ensimmäisenä nahoissaan.

"Melkoisen järkytyksen koin pari viikkoa sitten, kun eräs homokaverini, joka elää parisuhteessa ja jota olen pitänyt tähän saakka ihan fiksuna, kertoi kannattavansa perussuomalaisia."

Homot äänestivät Hitleriäkin, ennen kuin se lopetti äänestykset ja lähetteli homoja polttouuniin. Olavi J. Paavolainenkin oli kovin kiinnostunut natsien univormuista.

"Paljon riippuu siitä, onnistuuko Perussuomalaiset saamaan listoilleen itsestään riittävän "fiksun" kuvan antavia ehdokkaita, joita vanhoihin puolueisiin pettynyt mutta kuitenkin jossain määrin järjissään oleva äänestäjä ilkeää äänestää. "

Opportunistit loikkivat muista puolueista persuihin. Niitä persuja, jotka loikkivat kunnallisvaalien jälkeen muihin puoleisiin, ilmeisesti nyt vituttaa.

Politiikassahan on näitä tyyppejä, joilla on jo kolmas puolue menossa. Jussi Halla-ahohan on ex-demari, mutta loikannut sieltä, kun herrahissit olivat jo täynnä.

Mitä puoluekenttään tulee niin se on siirtynyt oikealle. Vasemmistoliitto on nykyään oikeammalla kuin 1970-luvun kokoomus.

Johtuen eräistä talouden makrotekijöistä koko läntisen maailman talous näyttää olevan matkalla päin helvettiä hitaasti, mutta varmasti, kuten se on tehnyt jo 40 vuotta. Suomessa ollaan vahvasti sitouduttu tuohon yhteiseen matkaan.