Katolinen kirkko: homot syyllisiä pedo-skandaaleihin (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 3.10.2009 8:13
Katolinen kirkko tarvitsee syntipukin. Se vastustaa raivokkaasti kaikkialla maailmassa tasavertaisia yhteiskunnallisia oikeuksia homoille. Eihän viimeisestä mahdollisesta syntipukista voi päästää irti.

Monissa katolisen kirkon vahvassa vaikutuspiirissä olevissa maissa homomiehellä on vain kaksi kunniallista vaihtoehtoa: joko mennä naimisiin naisen kanssa taikka ryhtyä papiksi.

Rahantekokone, jolla on nimenä katolinen kirkko (Vatikaanilla on jopa oma pankki), toimii uskonnonvapauden suojassa sisäänpäin kääntyneenä ja pohjimmiltaan varsin suljettuna yhteisönä. Maalliset lait pidetään tuon yhteisön ulkopuolella silloin kun se uskonnonvapauden tai rippisalaisuuden puitteissa on mahdollista. Kuten olemme nähneet, varsin ikäviä asioita mahdollistuu. Esimerkkinä vaikkapa paljastuneiden pedofiilipappien siirtely uusiin seurakuntiin sen sijaan, että kirkko olisi estänyt heidän toimintansa jatkossa.

Selibaatti on mielestäni täysin perverssi ja epäinhimillinen konsepti. Se olisi ensimmäinen seikka, joka tulisi poistaa. Toki kirkko jäisi sen jälkeen ilman kuolleiden pappien omaisuutta, joka ei sovi mitenkään kirkon taloudelliseen suunnitelmaan.

Turha niputtaa homoja ja pedofiileja samaan nippuun. Ongelmat ovat kirkossa ja yhteiskunnassa paljon syvemmällä.