Oliko Coloradon ampuja homo? (juttukommentit)

  • 2 / 3
  • Jukka
  • 15.12.2007 16:48
martin kirjoitti:

> "Laupias Herra, armahda!"

Anteeksi, mutta tämä menee maallikon ohi. Kenet pitäisi armahtaa?

En ihan oikeasti ymmärrä: tuo tappaja, hänen äitinsä, nuo saarnaajat, Vaeltaja, sinut, minut (lukijana), Ted Haggard, nuo tapetut, Denveriläinen paikallisradio, homofobiset kirkkot, uskonto, viestinvälittäjä (netti), bi-seksuaalit, homoparannusohjelmat, kostonhaluinen jumala?


En todellakaan vittuile tms. En vain ymmärrä tuollaista raamatullista kieltä. Minulle se on kutakuinkin sama kuin joku täällä lukisi jotain hindulaisia lausahduksia.

Toivonkin, että tällaiset asiat selitettäisiin vähän paremmin.

Ylläpito voi tietenkin taas kommentoida minun uskontovastaista (?) viestiäni, mutta otan riskin, sillä tämä voidaan nähdä myös kommenttina henkilöltä, jolla vain on liki puuttuva kosketuspinta ja kokemus kristinuskosta ja tuomista riemuista.
  • 3 / 3
  • JohnnyFinland
  • 15.12.2007 17:31
Matthew Murrayn ampui Jeanne Assam, joka toimi New Life Church -kirkon vapaaehtoisena vartijana. Assam kertoi, että Jumala auttoi häntä ampumaan Matthew Murrayn. "Jumala oli kanssani. En ajatellut hetkeäkään pakenevani. Jumala ohjasi minua ja suojasi minua. Tuntui siltä, että tilanteessa olivat minä, pyssymies ja Jumala." [1]

Eräs bloggaaja kommentoi Matthew Murrayn tapausta näin: "Iranissa homomiehet sentään teloitetaan nopeasti. Yhdysvalloissa me mieluummin ajamme homot lapsemme hitaasti hulluiksi niin että heistä kasvaa hirviöitä." [2]

[1] http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,22909300-663,00.html
[2] http://rjr10036.typepad.com/proceed_at_your_own_risk/2007/12/hell-hath-no-fu.html