Latvialaiset USAn antihomoliikkeessä (juttukommentit)

  • 2 / 18
  • vaeltaja2006
  • 14.10.2007 23:33
Latviassa homovihaa johtaa New Generation -lahko


Latviassa Janis Smits on parlamentin sosiaaliasioiden ja ihmisoikeuksien komitean puheenjohtaja. Kun hänet valittiin virkaan noin vuosi sitten, asia herätti hieman kansainvälistä huomiota: homofobi tekemässä ihmisoikeustyötä. Viime viikolla Latviassa kävi Euroopan neuvoston ihmisoikeusasioiden raportoija Andreas Gross. Hän kutsui paikallisen parlamentin ihmisoikeusryhmän lounaalle, mutta jätti kutsumatta Janis Smitsin. Smits on yhteistyössä New Generation -uskonlahkon ja sen venäläisen johtajan Aleksei Ledjajevin kanssa. New Generation -lahkolla on päämaja Riiassa, ja he olivat aktiivisia viime kesän no-pride-mielenosoituksissa.


Amerikassa on Watchmen

Ledjajev on hyvää pataa amerikkalaisen Scott Livelyn kanssa. Lively on kirjoittanut homoista kirjan Pink Swastika, jossa yritetään selittää kansallissosialismin ja homouden yhteys. Toinenkin amerikkalainen on kuvioissa mukana: entinen NFL-urheilija, nykyisin pappi Ken Hutcherson. Hän on amerikkalaisen homovastaisen järjestön Watchmenin johtohahmo. Tämä järjestö pyrkii yhteenottoihin homojen kanssa ja homojen pieksemiseen. Amerikassa puhutaan, että intialaissyntyisen Satender Singhin murhan takana on Watchmen. Ken Hutcherson kävi maaliskuussa Riiassa opettamassa, miten parhaiten torjutaan homovaara. Paikalle oli kutsuttu Latvian tärkeimpien kirkkkojen johto ja tietenkin Janis Smits, ihmisoikeusryhmän vetäjä. Hutcherson valitti, että homojen kanssa on oltava hyvin varovainen, sillä heillä on silmät ja korvat kaikkialla. Seuraavana päivänä netissä voitiin lukea tarkka kuvaus tilaisuudesta.


Janis Smits oli loukkaantunut

Lehdistö huomasi, että Janis Smits ei saanut kutsua Euroopan neuvoston päivälliselle. Hän vaati ja sitten hänet kutsuttiin. Euroopan neuvoston Andreas Gross kävi keskustelun Janis Smitsin kanssa ja valitti, että Latviassa on väkisin yritetty estää homojen ja lesbojen rauhanomaisia mielenosoituksia. Jamis Smitsin mielestä Latvia kuuluu pohjoiseen alueeseen, jossa ei ole tapana julkisesti esitellä seksuaalisuutta. Koko homokysymys on ulkomailta tuotu, ja se yritetään ujuttaa latvialaiseen yhteiskuntaan. Lehdistölle Janis Smits kertoi tilaisuudesta ja puhui "Pederastien Pridestä". Janis Smitsin homovihamielisyys tunnetaan ennestään. Hän toimi aktiivisesti esim. vuonna 2006 homojen ja lesbojen prideä vastaan.


Watchmennin homovastainen konferenssi alkaa perjantaina


Janis Smits ja Aleksei Ledjajev ovat matkustamassa Amerikkaan Seattlen lähelle Lynnwoodin kongressikeskukseen, missä on kolmipäiväinen watchmen-konferenssi. Tilaisuuteen odotetaan 700 osanottajaa. Heistä iso osa lienee Itä-Euroopasta tulleita emigrantteja. Monet heistä kuuluvat New Generation -kirkkoihin Massachusettsissa, Pennsylvaniassa, Kaliforniassa ja Seattlessa. Kongressikeskuksessa ei lainkaan tiedetty, millaisesta konferenssista on kysymys.

Watchmennin koko nimi on Watchmen on the Walls ja heillä on oma nettisívusto:
watchmenonthewalls.com
Taustalla on venäläissyntyinen pappi Sergey Prikhodko Seattlen New Generation -kirkosta.

Heidän tavoitteenaan on Scott Livelyn mukaan estää homoja saamasta lisää oikeuksia amerikkalaisessa yhteiskunnassa. Samoin Ken Hutchersonin tiedetään lehtitietojen mukaan taistelevansa vahvasti homojen oikeuksia vastaan. Kylään tuleva Ledjajev kertoi, että tavoitteena on muuttaa yhteiskunnan lait noudattamaan Jumalan lakeja.


Ovatko he terroristeja?

Amerikkalaiset lehtiin kirjoittavat kolumnistit ovat nyt kuitenkin huomanneet, että maahan on tulossa ulkomaalaisia, joilla on tavoitteena maan lakien muuttaminen. Sellaista yleensä kututaan Amerikassa terrorismiksi. Mutta ei hätää. Ledjajev on ollut 2006 Valkoisessa talossa rukousaamiaisella. Ja tänä vuonna helmikuun 7. päivänä hän oli toisen kerran yhdessä Hutchersonin kanssa Valkoisessa talossa ja tapasi Jan Hainin, jonka johtaman toimiston titteli on: White House Office of Faith-Based and Community Initiatives. Tämän käynnin jälkeen Hutcherson kehui Latviassa, että hän on Valkoisen talon lähettiläs. Valkoinen talo torjui selityksen.

Lähde: http://ukgaynews.org.uk/Archive/07/Oct/1201.htm
Lähteenä myös Ranneliikkeen Latviaa koskevat uutiset.

Viikonlopun kokouksesta paikallisessa lehdessä:
http://www.heraldnet.com/article/20071013/NEWS01/710130053/-1/rssmsnbc
  • 3 / 18
  • vaeltaja2006
  • 15.10.2007 10:22
Kansainvälinen homoviharyhmä Watchmen on the Walls kokoontuu Seattlen lähelle konferenssiin 19.-21.10.2007. Edellinen kokous oli elokuussa Novosibirskissä. Watchmen on the Walls on saanut paljon vaikutusvaltaa Latviassa. Liettuassa, Ukrainassa ja Venäjällä. Voima näkyy siinä vimmassa, jolla vastamielenosoittajat yrittivät häiritä viime kesänä Riian Prideä.


Watchmen on saanut jalansijaa myös USAn länsirannikon slaavilaisten evankelikaalisten maahanmuuttajien keskuudessa. Aikaisemmin alue on ollut hyvin gay-myönteistä. Satender Singhin murhasta syytetään kahta venäjää puhuvaa miestä, Andrey Vusikia, 29, ja Aleksandr Shevchenkoa, 21. Vusik on jo paennut Venäjälle. FBI etsii häntä. Watchmenin johtajat Ledjajev ja Lively ovat kieltäytyneet julkisesti tuomitsemasta murhaa. Scott kertoi murhasta Novosibirskin kokouksen yhteydessä elokuussa tähän tapaan:

"Näin huonoksi on mennyt Amerikassa. Työskentelen venäläisen vähemmistön parissa Sacramentossa. Se on seutua, jossa homoilla on suuri valta. Ja nyt homot ovat alkaneet rangaista kaikkia, jotka asettuvat heitä vastaan poikkiteloin. Muutama viikko sitten yleisessä puistossa Sacramentossa oli ryhmä juovuksissa olevia homoja. Yksi riisui alushousunsa. Puistossa oli myös lapsia. Yksi venäläinen meni nuhtelemaan. Siitä syntyi tappelu ja yksi venäläinen iski homoa (yleisö applodeerasi salissa). Humalainen mies kaatui ja kuoli. Nyt FBI etsii lyöjää syytettynä murhasta. Ja Sacramentossa kaikki venäläiset ovat nyt murhaajia. Tarkoituksena on vaientaa kaikki, jotka puhuvat homoutta vastaan. Tämä on vaarallinen tilanne. Emme halua, että homoja tapetaan, haluamme että he pelastuvat. Amen."


Novosibirskissä Scott Lively kertoi homojen seksuaalietiikasta. Nyt on käynnissä sota homojen ja perhesuuntautuneen enemmistön välillä. Näin Scott Lively, Pink Swastika -kirjan kirjoittaja (kirjassa hän selittää, että natsit ja homot ovat samaa sakkia):

"Tämä sota on homojen ja kristittyjen välillä. Sitä on jatkunut jo vuosikymmeniä läntisellä pallonpuoliskolla ja Euroopassa. Tällaista sotaa ei ennen ole nähty. Venäjä on siitä säästynyt, koska kommunistinen valtio piti homot loitolla. Se on yksi entisen Neuvostoliiton hyviä saavutuksia. Muualla länsimaissa seksuaalinen vallankumous on muuttanut kansojen kulttuuria. Sen vallankumouksen ideana on, että seksuaalikäyttäytymisessä ei ole mitään rajoja. Näin Saatana tuhoaa sivilisaatiomme.

USAssa homojen poliittinen liike suunnitteli strategian kristittyjä vastaan. He opettavat seksuaalista vapautta ja ensimmäisenä kohteena ovat heterot. Alkoi pornoteollsiuus, aborttiteollisuus ja suuret avioeromäärät. Tässä on tulos siitä ajattelutavasta. He kieltävät uskon Jumalaan ja luomiseen. He tavoittelevat kulttuurien muutosta.

Nyt homoliike yrittää voittaa USAssa. Euroopassa voitto on jo tullut. Läntinen sivilisaatio romahtaa. Watchmen on the Walls taistelee tätä kehitystä vastaan."

Näin siis Scott Lively elokuussa Novosibirskissä.

Yhteys Valkosieen taloon on kiinnostava. Musta pappi Ken Hutcherson kävi maaliskuussa Riiassa opettamassa piispoja ja sanoi olevansa Valkoisen talon lähettämänä. Seattle Stranger -lehti soitti Valkoiseen taloon ja kysyi asiaa. Sieltä sanottiin, ettei Valkoinen talo ole antanut mitään valtuutusta. Hutcherson itse sanoi olevansa "Special Envoy for Adoptions, Family Values, Religious Freedom, and Medical Relief".

http://www.boxturtlebulletin.com/2007/10/14/885


Olen ottanut tätä asiaa näin vahvasti esiin, koska meitä suomalaisia oli iso joukko Latvian Pridellä kesällä 2007 ja näimme omin silmin vahvan homovihan.
Kiitos, vaeltaja2006!

Ihmisvastainen toiminta kauhistuttaa - erityisesti murhan/tapon vähättely - toivottavasti tekijät saadaan edesvastuuseen.
Anti-gay-liikkeen voimana on ihmisten ajattelemattomuus heille esitettyjen väitteiden suhteen.
> "Tämä sota on homojen ja kristittyjen välillä."

Ihmettelen todella, miten jotkut vielä väittävät kristinuskoa rakkauden uskonnoksi.
"Ihmettelen todella, miten jotkut vielä väittävät kristinuskoa rakkauden uskonnoksi."

Jukka!

Sanoma ei ole sama kuin sen toteuttajiksi tekeytyvät.
Jumala on rakkaus. Me ihmiset teemme pahojamme - silloinkin kun väitämme tunnustavamme Hänet. Vain armo pelastaa - katuvan.
Siis eivätkö nuo ole kristittyjä? Heidän mielestään varmasti jokainen "kristitty" joka on homo tai homojen puolella ei ole oikea kristitty.

Kristinuskolle pitäisi luoda jokin sertifikaatti :-)
  • 8 / 18
  • Public eye
  • 17.10.2007 11:21
Kaikelle pitäisi luoda sertifikaatti!
Niin kaiken maailman paavit ja kardinaalit, evankeliset kiihkoilijat ynnä muut eivät pääsisi pilaamaan koko kristinuskon mainetta, muslimiterroristit tai homoja pahoinpitelevät Euroopan työttömät ja kouluttamattomat marokkolaiset eivät pääsisi pilaamaan islamin mainetta, pikkupoikia kaukoidässä hyväksi käyttävät homosedät ja lesbosarjamurhaajat eivät pääsisi pilaamaan kaikkien homoseksuaalien mainetta jne.
  • 9 / 18
  • Public eye
  • 17.10.2007 11:45
...tai voitaisiin kokeilla toista vaihtoehtoa: yritetään nähdä metsä puilta, niin vaikealta kuin se joskus tuntuukin, ja käytetään kriittistä ajattelua omassa suhtautumisessa ihmisryhmiin, edustivatpa he sitten mitä sukupuolta, ihonväriä, kieliryhmää, etnistä syntyperää, uskonnollista tai poliittista vakaumusta tahansa.

Jos yrittäisi miettiä, mikä ihmisryhmä on läpeensä paha, mieleen tuleevat lähinnä vaikkapa uusnatsit tai rikollisliigat. Silti voin uskoa, että heidänkin joukostaan saattaa löytyä yksilöitä, joka aivan aidosti uskovat tekevänsä hyvää ja oikein ja ajavansa jotain ylevää päämäärää yleiseksi hyväksi. Olihan monen lapsuusajan sankari Robin Hood myös rikollisliigan johtaja...
  • 10 / 18
  • vaeltaja2006
  • 20.10.2007 11:08
Watchmen-järjestön kokous alkoi eilen illalla eli tänä aamuna Suomen aikaa. Eilen oli lehdistötilaisuus ja siinä järjestön nokkamies Scott Lively valitteli, että heistä on luotu lehdistössä pahoja ja aggressiivisia. The Southern Poverty Law Center, järjestö, joka seuraa vihaa lietsovia liikkeitä, on kuvannut Watchmeneja väkivaltaan kannustavana. Scott Lively torjui ajatuksen väkivallasta.
http://heraldnet.com/article/20071019/NEWS01/71019019

Paikalliset tv-uutiset
http://www.king5.com/sharedcontent/video/makeASX.php?title=www.king5.com/ki_101907watchmen5.wmv&adurl=adcontent/King5/King5R1cuIO408604C.wmv

Mielenosoituksia odotetaan lauantaiksi ja sunnuntaiksi.
  • 12 / 18
  • vaeltaja2006
  • 22.10.2007 19:45
Watchmen on the Walls -kokous osittain epäonnistui. Kokoukseen odotettiin n. 700 osallistujaa. Paikalla oli vain n. 100 ihmistä, saman verran kuin mielenosoittajia kongressikeskuksen ulkopuolella.
  • 13 / 18
  • vaeltaja2006
  • 28.10.2007 9:25
Millaista väkeä oli Watchmennien kokouksessa Lynnwoodsin konferenssikeskuksessa? Seattlesilainen The Stranger -lehti kuvaa tapahtumaa.

Paikalla on satoja venäjää puhuvia kristillisiä konservatiiveja ja emigrantteja. Monet ovat vielä hyvin nuoria. Pojilla on tiukat farkut ja nahkatakit, tytöillä verkkosukat ja korkeakorkoiset nahkasaappaat. On myös nuorten vanhempia ja isovanhempia. Etupenkissä istuu tiukkailmeisiä miehiä raamatut kädessä. He eivät ole venäjää puhuvia emigrantteja. He ovat järjestön amerikkalaisia johtajia. Tulkki kääntää puheet venäjäksi.

Yksi johtajista on Scott Lively, mies, joka kirjoitti kirjan homoista natsi-ideologian ydinryhmänä. Homot ovat hänen mukaansa juutalaisten joukkomurhan takana. Scott Lively itse on tuomittu 1991 väkivaltaisuudesta naisvalokuvaajaa kohtaan. Hän veti naisen tukasta ulos kirkostaan.

Toinen johtaja on musta mies, Ken Hutcherton, pastori. Hän on saanut kuuluisuutta taistelussaan homojen oikeuksia vastaan Washingtonin osavaltiossa. Hän on hyökännyt myös Microsoftia vastaan, kun tämä firma antoi ylimääräisiä oikeuksia homojen puolisoille. Järjestäjät yrittävät estää kuvaamista ja he sanovat, että tilaisuus on saatavissa myöhemmin videonauhoina. Lehdistö on suhtautunut heihin vihamielisesti, he sanovat.

Seuraavana aamuna on mielenosoittajia konferenssikeskuksen edessä. Plakaateissa lukee mm. "Menkää takaisin Venäjälle". Väkeä kokouksessa on nyt paljon vähemmän. Ehkä vastamielenositus karkotti heitä. Joku puhuja ihmettelee konferenssin samaa huonoa julkisuutta ja vertaa sitä kommunistisen Neuvostoliiton propagandaan. Monet venäläiset emigrantit ovat tulleet Amerikkaan, kun he pakenivat ateistista Neuvostoliittoa.

Tässä on kuitenkin ristiriita. Monet tulivat Amerikkaan etsimään vapautta harjoittaa omaa uskontoaan. Nyt he kuitenkin ovat rajoittamassa Amerikan homojen ja lesbojen oikeuksia. Vanha totuus: Sorretusta tulee sortaja. Olga Lunina 20 on tullut Ukrainasta. Hän puolustelee: "Haluan noudattaa Raamatun määräyksiä". Ja vielä: "Amerikassa monet asiat ovat hyvin, mutta Ukrainassa homoasia on paremmin". (Siellä homot on siivottu näkymättömiin).

Hutcherson on pelkää hymyä, kun lehden toimittaja haastattelee häntä. Mutta hän kihisee, kun toimittaja kyselee eräästä tapauksesta vuonna 2004. Micah Painter, gay-mies, hakattiin kesällä 2004 kun hän Priden jälkeen lähti paikallisesta gay-baarista. Hakkaajina oli kolme nuorta venäjää puhuvaa evankelikaalista kristittyä. Ensin hakattiin ja potkittiin ja sitten lyötiin vodkapullolla päähän. Heidät tuomittiin viharikoksesta. Poikien seurassa oli nuori nainen, joka myöhemmin kertoi poliisilaitoksella: "Homona oleminen on vastoin meidän uskontoamme".

Hutchersonin mukaan on menossa Jumalan taistelu.

Ks. Kuva:
http://www.thestranger.com/seattle/Content?oid=424478
> "Tässä on kuitenkin ristiriita. Monet tulivat Amerikkaan etsimään vapautta harjoittaa omaa uskontoaan.
> Nyt he kuitenkin ovat rajoittamassa Amerikan homojen ja lesbojen oikeuksia. Vanha totuus: Sorretusta
> tulee sortaja."

Tämähän kuulostaa ihan samalta kuin Keski-Euroopan islaminuskoisten ongelmatapausten kanssa. Monet heistäkin ovat tulleet Eurooppaan vapauden perässä, esim. Saksassa on ryhmiä jotka eivät voi uskontoaan harjoittaa vanhassa kotimassaan. Toivottavasti nämä täällä arvostavat vapautta enemmän kuin mitä Saksan, Hollannin, Belgian, Ranskan, UK:n jne tapaukset antavat ymmärtää.


Yksi ristiriita on noissa uutisissa:

vaeltaja2006 kirjoitti: "Paikalla on satoja venäjää puhuvia kristillisiä konservatiiveja ja emigrantteja"

Kuitenkin aiemmin todettiin, että kokous oli osittain epäonnistunut, sillä paikalle ilmestyi vain noin sata osaanottajaa. Vai onkohan kyse eri kokouksesta?
  • 15 / 18
  • vaeltaja2006
  • 28.10.2007 18:57
Huomasin tuon asian itsekin. Lehtijutussa sanottiin, että ensimmäisenä päivänä oli paljon väkeä paikalla, mutta toisena päivänä väki olikin jäänyt pois, ehkä vastamielensoitusten takia. Ajatttelin, että se selittää ristiriidan.
  • 17 / 18
  • vaeltaja2006
  • 29.11.2007 9:14
Watchmen nyt Riiassa


Watchmen on the Walls piti kaksi viikkoa sitten kokoustaan Riikassa. Se ei noussut mediatapahtumaksi samalla tavalla kuin Seattlen kokous. Boxturtlebulletin-sivulla on analyysi tapahtumasta, joka löytyy kokonaisuudessaan videona järjestön kotisivuilta. Mukana olivat nokkamiehet: latvialainen Aleksej Ledjajev (latvialaisesta New Generation kirkosta), Scott Lively (liittää kirjassaan homot natseihin) ja Ken Hutcherson (käy sotaa Microsoftia vastaan, koska firma antaa homopareille samat oikeudet kuin heteropareille).

Tämä liike on sen takia kiinnostava myös suomalaisille, että Riian ja Tallinnan Pride-tapahtumissa no-pride -mielenosoittajat olivat tämän kirkkokunnan jäseniä ja heidän vihansa oli uskomattoman vahvaa.

Ja nyt Riian watchmen-tapahtumasta ja sen sanomasta:

Pastori Aleksej Ledjajev avasi konferenssin. Hän kertoi, että yksi olennainen termi on SOTA. Käydään sotaa Jumalan puolesta liberalismia vastaan. He (tarkoitetaan homoja ja muita liberaalisia ajatuksia kannattavia) yrittävät aivopestä meitä väittämällä, että Raamattu ja perhearvot ovat vanhanaikaisia. Homot menevät kouluihin iskulauseinaan: "Teidän tenavanne ovat meidän tenaviamme - me kasvatamme heidät uudelleen". Seksuaalisesti kypsymättömät lapset vietellään pois traditionaalisista arvoista. Heidät pannaan pukeutumaan toisen sukupuolen vaatteisiin, jotta he löytäisivät oman suuntautumisensa sisältään. Sanotaan, että jos olet poika, et välttämättä kehity mieheksi. Ja tytöstä voikin myöhemmin kasvaa mies.

Lively Scott ("natsit=homot") kertoi, että on Watchmen on jo käynyt Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Venäjällä levittäytymässä. Hän kertoi myös Seattlen kokouksesta. Seattlen konferenssi joutui ihmisoikeusjärjestö Southern Poverty Law Centerin hampaisiin. Tuo järjestö perustettiin aikoinaan taistelemaan Ku Klux Klaania ja rasismia vastaan etelävaltioissa. Se on tullut kuuluisaksi, koska se taistelee viharyhmiä vastaan. Mutta 1990 oli jäljellä niin vähän rasismia, että järjestön oli suuntauduttava uudelleen, jotta se jäisi henkiin. Niinpä se otti kohteekseen uuden ryhmän: kristityt konservatiivit. Nyt he hyökkäsivät täysillä Watchmennien Seattlen kokousta vastaan. Toisena kokousaamuna Seattlessa kadun varret olivat täynnä homomielenosoittajia. Ja lehdistö oli paikalla odottamassa yhteenottoja. Mutta lehdistö näki vain konferenssiväen ylistämässä Jumalaa. Joissakin lehdissä annettiin hyvin positiivinen kuva Watchmen-järjestöstä.

Lively Scott kertoi, että heidän järjestöstään on tullut kansainvälisesti hyvin merkittävä. Sen vuoksi joukossa on varmaan taas homovakoojia, joten "olkaa tarkkoja siitä, mitä sanotte täällä", hän vetosi kuulijakuntaansa Riiassa. Nämä homovakoojat kirjaavat tarkasti muistiin kaiken, mikä sanotaan heistä ikävällä tavalla. Lively Scott ei pidä siitä, että heidät on nimetty "viharyhmäksi". Hän sanoi heidän iskulauseensa olevan: "Rakastamme synnintekijää, mutta emme rakasta syntiä". Watchmeneillä ei siis ole mitään tekemistä vihaamisen kanssa. ME (Watchmen) seuraamme Jumalan sanaa ja pyhää henkeä, HE (homot) ovat liittoutuneet valheiden kanssa.

Lively Scott kertoi seuraavaksi menevänsä Sprinfieldiin Massachusettin venäjänkielisiin kirkkoihin käännytystyöhön, ja hän kutsui riikalaisia mukaan tähän missioon. Amerikan ideologinen suunta on muutettava. Liettuan New Generation -kirkolla ja Watchmeneillä on suuri tehtävä, kun he alkavat käännyttää englantia puhuvaa Amerikkaa.
Oikeudenkäynti surmaajaa vastaan jatkuu


Tänään jatkuu Sacramentossa viharikos-oikeudenkäynti, jossa venäläisemigranttia Alex Shevtsenkoa syytetään Satender Singhin tappamisesta (ks. viesti no 1). Tapaus sattui heinäkuussa. Toisena surmaajana oli Andrej Vusik, mutta hän pakeni turvaan Venäjälle. Osapuolet väittävät, että Vusikin isku kaatoi Singhin ja hän kuoli vammoihinsa.

Homopiireissä sanotaan, että homojen ja slaavilaisen maahanmuuttajavähemmistön väliset suhteet ovat tulleet vuosi vuodelta huonommiksi. Homot sanovat, että emigranttien slaavilaisessa kirkossa saarnataan vihaa homoja vastaan.

Slaavilaisessa kirkossa on syntynyt Watchmen on the Wall -liike. Siinä liikkeessä saarnataan hyvin vihamielisesti homoja vastaan. Liike syntyi pari vuotta sitten. Mutta Watchmen-liikkeen johtohahmo pastori Hutcherson sanoo, että he ovat kristillinen liike eivätkä he levitä vihaa. Mutta he sanovat suoraan, mikä raamatun mukaan on syntiä.

Watchmen-liike on kommentoinut Singhin tappamista. Järjestön yksi aktivisti Scott Lively äskettäin väitti, että Singh oli paljastellut itseään lasten nähden. Tämä näkemys poikkeaa kuitenkin virallisista raporteista. Scott Livelyn kuulijakunta iloitsi avoimesti, kun hän kertoi Singhin kuolemasta.

Jotkut homot ja lesbot kertovat, että heidän kotiensa edessä on ollut uskonnollisia mielenosoittajia. Myös yksittäisten ihmisten nimiä ja osoitteita on levitelty. Nyt joulunaikaan on ollut ryhmiä, jotka ovat olleet laulamassa joululauluja ja jakamassa anti-gay-propagandaa yksittäisten yrittäjien liikkeiden ovilla.

Slaaviseurakunnassa Sacramentossa on tiettävästi noin 100 000 ihmistä Ukrainasta, Venäjältä ja Moldaviasta. Monet tulivat kristillisinä pakolaisina sen jälkeen kun Venäjä oli jo kaatunut. Slavic Assistance Centerin johtaja Roman Romaso sanoo vastustavansa katumielenosoituksia. Hän haluaisi, että yritetään vaikuttaa poliittisesti. Edes Singhin kuolema ei ole vähentänyt homovihaa. Homot on paikallisessa slaavilaisessa lehdistössä "mytologisoitu" eli he sopivat hyvin vihollisiksi. Tarvittaisiin joku slaavi, joka tulee kaapista, mutta kuka uskaltaisi sellaista, kun asenteet ovat näin vihamielisiä, sanoo yksi venäjää puhuva.

http://www.csmonitor.com/2008/0104/p03s01-ussc.html?page=2