Allekirjoituskampanja EuroPrideä vastaan (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • Jukka
  • 16.12.2008 15:51
Ja nuo kristityt kertovat homoista sivullaan, että:


* 70% homoista ei voi hyväksyä suuntautumistaan oikeasti
(Hmm... kaapissa olijoita voi olla paljon, mutta että noin paljon? Ehkä. Kai tämä heidän jumalansa on heille nämä tilastotiedot antanut)

* 63% sanoo kärsivänsä yksinäisyydestä (koko väestöstä 37%)
(Ja kristittyjen ratkaisu on tähän kerätä nimiä EuroPridea vastaan, kertoa homojen olevan omituisia ja sairaita sekä luoda yhteiskunnasta homokielteisempää??? Ymmärrän, että uskonnollisuus ja kristittynä eläminen on mielenterveysongelma, mutta että he yrittävät todella tehdä myös muiden elämästä vaikeaa on todella sairasta)

* 41% kärsi edellisten 12 kuukauden aikana vakavasta masennuksesta
(En usko luvun olevan noin suuren... toisaalta mikä on ero heteroihin? Ja miksi ero on olemassa? Olisiko syy siinä, että sairas kristitty yhteiskuntamoraali edelleen on niin määräävässä asemassa länsimaisessa yhteiskunnassa).

* 22% oli tuon ajan kuluessa itsemurha-ajatuksia ja 19% oli takanaan itsemurhayritys
(Nämä asuivat varmaan kristittyjen naapurissa)

http://www.familienlobby.ch/10743/index.html


On todella outoa, että tuo ryhmä julistaa noiden ongelmien olemassaoloa. Ja samalla yritää estää ongelmista kärsivän ryhmän oikeuksien parantamisen aktiivisesti omalla toiminnallaan.

Julkinen uskonnollisuus pitäisi kieltää terveyttä haittaavana toimintana koko ETA-alueella.
  • 3 / 7
  • vaeltaja2006
  • 16.12.2008 17:38
Joo, luin päivämäärät huolimattomasti. Frankieboyn antamat päivämäärät olivat myös tietolähteessäni, queer.de -sivulla, tai siinä on korjattu päivämäärät sen jälkeen, kun kirjoitin jutun suomeksi eilen.

Zürichin terveysvirasto on hieman nyreissään, kun kristilliset ovat tehneet julisteen, jossa käytetään aids-julisteen tekstejä muunneltuina. AIDS-Hilfen julisteessa sanotaan "Love Life – Stop Aids". Kristillinen kampanja käyttää sanamuotoa "Love Life – Stop Pride".
Tuolla sivuillahan siis mainostetaan tuon ja kaikkien muiden vastaavien ryhmien, sekä ylipäätään kaikkien homovihaajien aikaansaannoksia. Nimien keruun tavoitteena lienee prosenttien (joita en kyllä ainakaan ensimmäisessä kohdassa usko) nostaminen entisestään.
  • 5 / 7
  • jumjum
  • 17.12.2008 19:23
Hyi helvetti. Tällasten asioiden takia musta kaivattais sellasta lakia, jossa jokin sangen brutaali, nöyryyttävä ja julkinen rangaistus langetetaan kaikille, jotka laskevat liikkeelle vääriä tilastotietoja. Esiinnytään asiantuntijana, ihmiset uskoo mitä vaan, kun se on numero, ja tosiasiassa ajetaan valheille ja kusetukselle perustuvaa... no... kusetusta ja ihmisten kiusaamista.
  • 6 / 7
  • vaeltaja2006
  • 26.1.2009 20:45
Zürichin Euro Pride ei saa sponsoreita


Zürichin alkukesän Euro Pride on vaikeuksissa. Liike-elämä ei halua tukea homojen juhlia. Se saattaisi ärsyttää heteroväkeä. Zürichiin odotetaan paljon pride-vieraita, ja firmat haluavat päästä käsiksi heidän rahoihinsa, mutta tukea Pridelle ei tule. Tällä hetkellä käydään keskusteluja kahden potentialaisen sponsorin kanssa. Euro Priden pääkoordinaattori sanoo, että homojen ja lesbojen on yhä taisteltava oikeuksistaan.
(Tagesanzeiger.ch)
  • 7 / 7
  • vaeltaja2006
  • 27.2.2009 10:46
Auttaisiko rukouskampanja


Zürichin Euro Prideä vastaan on kerätty 5400 nimeä. Vaaditaan, että kaupunginhallitus ottaa etäisyyttä tällaiseen tapahtumaan, joka tuo kaupunkiin moraalittomuutta. Nimien keruun taustalla on Perhelobby Zürich. Siellä ei kuitenkaan uskota, että kaupunginisät ryhtyvät mihinkään toimiin. Sen vuoksi nyt turvaudutaan rukouksen voimaan. Yhä enemmän on niitä ihmisiä, jotka yhtyvät rukoukseen ja pyytävät Jumalaa estämään tapahtumat 6. kesäkuuta 2009.

City-kirkossa järjestetään rukousöitä. Priden ajalle suunnitellaan myös erilaisia uskonnollisia tapahtumia. Järjestäjinä ovat Kristityt totuuden puolesta ja Naisten rukousketju sekä tietenkin Perhelobby.

Homojärjestöt sanovat. että Perhelobby järjestää vastatilaisuuksia, muta se myös käynnistää kampanjan homoseksuaalisuutta vastaan.

(jesus.ch)