Nahka- ja fetissiväen tapahtumia (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • vaeltaja2006
  • 23.5.2008 10:37
Folsom Europe varoittaa muotihuumeesta


Folsom Europe on käynyt taisteluun uutta muotihuumetta vastaan. GBL/GHB on viime aikoina tullut yhä suositummaksi ja yhä enemmän on tullut kuolonuhreja. Tämä asia on levinnyt huonosti homomiesten tietoisuuteen. Gamma-butyrolacton (GBL) on puhdistusaine, jota käytetään kemian teollisuudessa. Elimistössä se muuttuu gamma-hydroxy-butyrate -nimiseksi hapoksi, ja se on se varsinainen huume. Se tunnetaan myös nimillä G, Liquid ecstasy tai K.O.-tyrmäystipat. Sitä on kaupan pienissä ampulleissa tai pulloissa. Siitä saa lyhyen humalan, johon liittyy euforiaa (ylenmääräistä "onnellisuutta") ja seksuaalista kiihottuneisuutta. Liian suuri annos johtaa uneliaisuuteen, sekavuuteen ja aggressiivisuuteen. Se on kuolettava sen vuoksi, että oheisvaikutuksena on hengityksen lamaantuminen. Yhdessä viruslääkkeiden tai alkoholin kanssa lamauttava vaikutus on moninkertainen.

Folsom Europe varoittaa tästä aineesta ja ilmoittaa, että sitä ei sallita missään Folsom-tapahtumissa. Folsom Europen ohjelmavihkossa syksylle 2008 on ensiapuohjeet ja hälytysnumerot.
  • 2 / 5
  • vaeltaja2006
  • 23.5.2008 14:08
German Mister Leather 1999 kuollut


Dirk Grundmann, vuoden 1999 German Mr. Leather löytyi maanantaina kuolleena asunnostaan Hannoverissa. Poliisi sanoo, että kuolinsyynä oli "autoeroottinen onnettomuus". Grundmann oli 41-vuotias. Hän oli HIVin vuoksi varhaiseläkkeellä. Hänet tunnettiin laajasti Saksassa. Hän mm. toimi graafikkona BOX-lehdessä ja teki sikäläisen aids-tukikeskuksen töitä. Hän oli myös baarimikkona hannoverilaisessa Hole-baarissa.

Eritysiesti hänet muistetaan HIV-valistustyöstä nahkapiireissä.
http://www.queer.de/detail.php?article_id=8786

Kotisivut
http://www.leather99.de/

Autoerottisista onnettomuuksista on wikipwediassa pitkä teksti saksaksi, lyhyempi englanniksi.
http://de.wikipedia.org/wiki/Autoerotischer_Unfall
  • 3 / 5
  • vaeltaja2006
  • 23.5.2008 23:02
Autoeroottisesta onnettomuudesta on kyse tässäkin tapahtumasarjassa, joka sattui 1980-luvulla Helsingissä. Homomiehellä oli jokapäiväisessä käytössä peniksen tyvessä rengas eli vulgääristi "kyrpärengas". Joulunpyhien alkaessa jostain syystä kivekset alkoivat turvota. Olikohan rengas liian tiukka? Mutta sitä ei saanut enää poiskaan. Tapaninpäivänä särky kiveksissä oli niin kova, että piti hakeutua lääkäriin. Ensiavuksi annettiin kylmähoitoa. Kiveksiä piti jäähdyttää, jotta turvotus laskisi. Meni päivä ja parikin, mutta tilanne ei kunnolla helpottunut. Viimein oli pakko lähteä Meilahteen. Siellä tilanne tutkittiin. Paikalle kutsuttiin kaksi miestä jostain konepajasta. Heillä oli mukanaan voimapihdit, ja niillä kyrpärengas katkaistiin. Mutta paksu rengas ei avautunut. Se piti katkaista vielä toiselta puolelta ennen kuin puolikkaat putosivat pois.

Potilas kysyi konepajamiehiltä vähän häpeillen, että taisi olla erikoinen keikka. "On nähty kaikenlaista jo ennen tätä", oli vastaus.
  • 4 / 5
  • vaeltaja2006
  • 24.7.2008 21:31
Missä mennään? Riidat jatkuvat


Berliinin fetissiväen riidat tuntuvat jatkuvan. Uusimmassa Box-lehdessä German Mr. Leather purkaa turhautumistaan. Täältä kaukaa on vaikea nähdä, mitä kaikkea taustalla on, mutta Mr. Leatherin purkaus on paljon puhuva. Hän pitkään mietti, kirjoittaisiko hän kolumniinsa näistä nahka- ja fetissipiirien ikävistä riidoista. Hän päätti kirjoittaa, ja hän sanoo, että häntä oksettaa tämä riitaisuus. On panettelua, juonitteluja, valehtelua, jota levitetätän berliiniläisissä järjestöissä mutta myös järjestöjen ulkopuolella olevia vedetään mukaan. Hän sanoo olevansa tosi katkera ja pettynyt. Ei olisi voinut uskoa menneen vuoden aikana ja nyt viime aikoina, miten rikkinäinen fetissi- ja nahkayhteisö on. Tarvittiin oikeudenkäyntejä ja asianajajia. Ja mikä on tulos? Se, että tällä kaikella tehdään nahka- ja fetissiyhteisö naurunalaiseksi.

BLF-niminen nahka- ja fetsisiijärjestö valitsi tämän Mr. Leatherin. Hänellä on siis jonkinlainen yhteistyösopimus järjestön kanssa. Mutta hän sanoo, ettei hän myynyut sieluaan. Häntä yritetään estellä. Hän saa mennä vain tiettyihin tilaisuuksiin ja hän saa olla valokuvissa vain tiettyjen ihmisten kanssa. Mutta hän sanoo, ettei hän alistu näihin rajoituksiin. Hän tekee minkä itse näkee parhaimmaksi.

Hän sanoo yrittävänsä toimia niin, että tilanne rauhoittuisi. Nyt pitää pelastaa uppoava laiva.

Berliinin fetissiväen ongelmista on täällä raportoitu ennenkin:
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=41&thrdid=6318

Ja tämä kertoo tapahtumista vuosi sitten
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=2&thrdid=4741

*****

Suomesta katsoen vaikea ymmärtää, mistä muusta on kyse, kuin ihmisten välisistä riidoista. Vai onko mukana myös tärkeitä taloudellisia arvoja? Fetisisiväen juhlat taitavat olla aika tuottoisia.

MSC Finland järjestää tässä viikonlopussa vuotuisen Finlandization-tapahtumansa. Niihin juhliin ei liity erityistä panettelua eikä juonitteluja.

Mutta miten käy eurooppalaisten nahka- ja fetissikerhojen vuotuiselle yhteistapaamiselle. Sen pitäisi olla Berliinissä lokakuun kolmantena viikonvaihteena ja järjestäjänä on kaiken riitelyn keskiössä oleva BLF-kerho. Siellä mm. valitaan Mr. Leather Eurooppa. Suomen mister-edustaja valitaan nyt viikonvaihteessa.
  • 5 / 5
  • Irokeesi
  • 25.7.2008 3:15
Se Finlandization ohjelma löytyy: http://www.mscfin.fi/f22/index.htm

Näin kauniiden säiden jatkuessa sinne brunssillekin kannattaa liittyä seuraan, vaikka ei ennakkoon olisi ilmoittautunutkaan. Maistuuhan se olut/siideri hyvässä seurassa ulkona terassilla, vaikkei ruokaa riittäisikään.