FAG YOU! 11.8. at Birdie

Niin, siis tämähän on keskustelupalsta ja mun mielestä pelkkä jonkun yhden tapahtuman MAINOSTAMINEN ei ole mikään keskustelunavaus. Tietenkin tämä on kätevä foorumi MAINOSTAA ILMAISEKSI, mutta eikös sitä varten täällä Ranneliikkeessä ole ihan mainostilaa myytävänäkin.

Aika outoa bisnestä mun mielestä. Jotain rajaa! Toin on jo suoraan sanoen noloa.
Tällä menot ja tapahtumat -palstalla esiintyy kyllä muutenkin vaikka kuinka paljon tapahtumailmoittelua, sitä(kin) varten tämä foorumi kai on olemassa. Jos menopalstalta poistettaisiin kaikki "ilmaiset mainokset", eipä tänne kauheasti muuta jäisikään. Eli rauha vaan äläkä nimimerkikstäsi huolemátta ole liian tiukkis! :)
Ranneliike.net ja lepakkolaakso.net ovat syntyneet mm. sitä varten, että tieto sateenkaarikansaa koskettavista asioista - ja myös tapahtumista - leviäisi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Tällä "Menot & tapahtumat" -alueella on ihan sallittua tiedottaa tapahtumista - niin maksuttomista kuin maksullisistakin, jos ne sivuavat GLBT-jengiä. Asia on mainittu myös keskustelun säännöissä. Siellä on tietysti myös varoitettu, että keskustelualueelle laitettuna menovinkit voivat tuottaa kielteistäkin palautetta ja arvostelua vaikkapa tapahtuman laadusta.

Drinkkien hintatiedot ovat se raja, jossa sensuuri puuttuu peliin. Ja sen verran pipo tiukalla tässä ollaan, että mitään pano-partyjä ja vastaavia ei mainostella. Niin kauan kuin pysytään asiallisilla vesillä, niin ilmoituksia kehiin vaan!
Älkääs miehet omiko nyt gaytäkin pelkästään teitä koskevaksi!
Hienoa! Vaikka birdie ei todellakaan ole varmaan ihanteellinen paikka tuolle clubille niin onnea teille toivotan. Toivottavasti saatte ihmisiä paikalle ja homopojat tanssimaan kerrankin hyvää musiikkia.

On lohdullista että on muitakin homopoikia jotka kuuntelevat muutakin kuin sitä "alcazar-anastacia"kakkaa... heh. :)
  • 8 / 15
  • janefonda
  • 9.8.2005 18:32
Tässä vielä vähän lisäinfoo torstain soittajista + musasta!

FAG YOU!
-The Mixed Alternative Session-
by:
DJ Pietari/Jean Michelle (La Persé, Pump, Doom, Koneisto)
DJ Shoplifter (Autobahn klub)
+ DJ Janne Siironen (Lipsync) &

Music: electro/Indie/italo/Garage/leftfield-disco/new wave/punk'n rock//
juliet, ponihoax, chikinki,le tigre, siouxsie and the banshees, peaches, david bowie, depeche mode, new order, iggy pop,kaos, the smiths, the sounds, primal scream, ruede hagelstein, duran duran, the rapture, chicks on speed, the knife, patrick wolf, pj harvey, interpol, booka shade, franz ferdinand, suede, placebo, gang of four, the ark, shonen knife, propaganda, gina X, hong kong counterfeit, silver city, clashing egos//


->http://www.geocities.com/yurasilva/menujeanmichelle.html
Huh, viimeinkin homo-bileet, jossa näyttää soivan mielettömän hyvää musiikkia (kuin suoraan mun levyhyllystä)! Tätä on oikeesti odotettu. Ruvetkaa nyt hyvät ihmiset (ja hyvän musiikin kuuntelijat) käymään näissä juhlissa, niin ne alkavat kannattaa!
Eilinen FAG YOU! oli huippu...Porukkaa tosi hyvin, musa toimi, jengi joras ja kaikilla kivaa... Jatkoa taatusti tulossa ensi kuussa. Kiitos hyvistä bileistä!!

t. FAG YOU:n pojat