Madonna - re-invention

Jos jollakulla ketä haluais tämän uuden Madonna-spektaakkelin nähdä eikä ole lippua niin Lontooseen on vielä lippuja saatavillahttp://www.ticketmaster.co.uk
Toivottavasti show tulisi myös Suomen televisiosta,ilmeisesti Lissabonin kiertueen päätöskeikka 14.9 televisioidaan!
DWT ei tullut telkasta joten tuskinpa tääkään, tosin mistäs sitä koskaan tietää. Jospa aloittais nyt jo kysely-tiedustelut?
Joo kannattaa varmaan laittaa palautetta/toiveita esim.Ylelle ja Neloselle että hankkis konsertin.Nyt kun keikka on Euroopassa vois ehkä olla todennäköisempää että tulis Suomenkin tv:stä...
Jospa toivoisitte mieluummin Yleltä vaikka musiikkia kuin Madonna-markkinahumua...
Joo-o tulee itku jos ei saa nähdä Madonnaa tai mikä Esther hän nyt onkaan edes telkusta.
arttu-poika voi ihan ite perustaa oman ketjunsa ja jättää meijät rauhaan. jos ei meno mielytä ni antaa heittää, eikös?
Varo, Arttu, tässä ketjussa on TOSI herkkänähkaista väkeä... Uskallapa sanoa, ettei Madonna ole maailman paras, niin...
onko tää ihan totta että kaverit ihan tosissaan kiinnostuvat Madonnasta? -Uskomatonta. Aikuisetmiehet. Kyllä naurattaa...
moi vaan teille...lueskeltiin tota teidän viestiä tossa ja me ollaan menossa Madonnan konserttiin Pariisiin tohon 1.9 pidettävään konserttiin. Milloin ootte menossa Pariisiin ?? Mistä te ostitte noi liput ja tiedättekö tota paikkoja mihin pääsitte...Meillä on riviltä 2 paikat 52 ja 53, mutta ei olla varmoja miten noi paikat sijoittuvat tulla hallissa. Mutta jos kiinnostaa mailata niin lähettäkään viestiä tulemaan, ois ihan kiva jutella
terveisin S & J
Ollaan lähdössä 2.9 ja 4.9 keikoille Pariisiin,seisomapaikat joten mahis päästä lavan eteen!Oon Madonnan aiemminkin nähnyt ja yleisö siellä aivan loistavaa!!
Katsoin juuri tämän kyseisen kiertueen New Yorkin keikan dvd:ltä. Täytyy sanoa että kyllä mamma on kovassa vedossa, loistava show....vaikkakaan en maksaisi ikinä 300$ lipusta.
Katsoit Madonnan ReInvention keikan DVD:n. Mistä sellaisen saa haltuunsa? olen löytänyt vain pieniä pätkiä sieltä täältä joista ei tule kuin nälkäiseksi, kun niitä katselee.

Kun ei ole mahdollisuutta lähteä katsomaan livenä vaikka kuinka tahtoisi, on tyydyttävä katsomaan ja kuuntelemaan diivaa vain filmiltä. Televisiosta tuo konsertti ainakaan suomessa koskaan tulee.

http://members.fortunecity.com/madonnaboy/
Imuroin sen BitTorrentista, sieltä se löytyy... kategoria Movies/concerts.........tiedän, tiedän shame on me mutta ostan sen alkuperäisenä kun tulee myyntiin.
Ok mutta imurointi ei onnistu ennen kuin sinulla on BitTorrent ohjelma koneellasi....
Kannattaa odottaa virallista dvd-julkaisua mielummin kuin huonolaatuista bootleggia,keikka on loistava,näin sen Lontoossa ja odotan ehdottomasti virallista dvd:tä koska show on erittäin visuaalinen ja varustetu loistavall soundilla joka noista laittomista taltionneista ei välity...
Tiedän syylistyneeni suureen syntiin ja häpeän, kuinka saatoin olla niin ajattelematon. Huonona bootleg versiona näin varmaan loppujen lopuksi ihan toisen konsertin ja jos oikein muistan se olikin Ozzy Osbourne sings Madonna.
Nyt sitten odotan täällä vapisten kuin haavanlehti rangaistusta kabbala-jumalata, ellei sitten tämä virallista dvd:tä julkaista aikasemmin ja pääsen ostamaan sen. Näin pääsen sovittamaan syntinit ja Madonna saa taloutensa balanssiin kun saa pennosensa dvd:stä.
Toki katson sen tv:stä jos se sieltä tulee,en missään nimessä tuomitse bootleg-juttua täysin,on sitä itsekin musaa tultu imuroitua ;)

Nuo Madonnan re-invention keikat netissä on vaan itsekuvattuja joten laatu ei ole luonnollisesti kovin hyvä siksi odotan dvd:tä ja/tai tv-lähetystä.
Show'n televisiointioikeudet hankkinut CBS on vetäytynyt hankkeesta, koska kanavan ja Madonnan sukset menivät sen verran pahasti ristiin. Toisin sanoen show'ta tuskin nähdään televisiossa lainkaan, ja meidän on odotettava kärsivällisesti ensi vuoden DVD-julkaisua.
eikös dvd tule englannissa (region2) ulos vielä tämän vuoden puolella? eli jos pitää odottaa Anttilasta ostoa ensi vuoteen niin ainakin Englannista saa tilattua :)
CBS veti tosiaan oikeudet pois mutta keikka kuvataan ainakin dvd:tä varten ja on erittäin epätodennäköistä ettei konserttia myytäisi millekään kanavalle Yhdysvalloissa tai Euroopassa...Ja Pariisin keikalla viimeviikonloppuna kamerat surrasivat hieman häiritsevästikin välillä edessä mutta se matsku saattaa olla kiertuedokumenttia varten :)
Madonnan manageri oli ilmoittanut muistaakseni Madonnatribe-sivuston pitäjille, että konserttitaltiointi ilmestyy joskus ensi vuonna sen jälkeen, kun konserttia käsittelevä dokumentti on tullut ulos. Vaan eihän näistä koskaan tiedä. Dokkari joka tapauksessa tulee vasta ensi vuonna.
Madonnan kiertuedokumentti saa ensi-iltansa toukokuussa pidettävillä Cannesin filmifestivaaleilla 11. toukokuuta 2005.

Saksan WEA on vastannut myös asiasta tehtyyn tiedusteluun, että mitään virallisia julkaisuja Madonnalta ei ole enää tänä vuonna tulossa, ja Re-invention Tour DVD tullaan julkaisemaan vuonna 2005. (Jossainpäin on epäilty maaliskuuta 2005)

http://www.madonna-foorumi.tk
Mäkin katoin just konsertin ja oli makein mitä oon ikinä nähny. Uskomaton nainen!
Elton John taisi BritAwardseissa mainita jotain miten Madonna huulisynkkaa taustanauhan tahdissa koko uusimman shownsa ajan.
Elton Johnin tarkoitus oli vain saada kyseisellä kommentilla huomiota itseensä ja oman kiertueensa huonosti sujuneeseen lipunmyyntiin. Madonnan kiertueella tasan kaksi biisiä tuli nauhalta, molemmissa oli äärimmäisen vaativa koreografia.
Madonna hoilaa uutuuskiertueellaan Papa don't preachia? Taannoin akka sanoi ettei aio enää koskaan esittää vanhempaa materiaaliaan. Drowned world-tourillahan sitä ei kuultu. Aika surullista kun muistaa että American life oli Madonnan musiikkiuran ensimmäinen selkeä floppi. Myynti on tietysti takunnut aiemminkin mutta yleensä jostain selkeästä ulkomusiikillisesta syystä.
Madonna ei pysty ikinä miellyttämään kaikkia,Drowned World-kirtueesta kolme vuotta sitten valitettiin kun mukana oli vain kaksi vanhaa hittiä,nyt kun M vetää suuren osan isoimmista hiteistään,siitäkin valitetaan...
Noh, onhan vain jonkinlainen hienoisen epätoivon ja varman päälle pelaamisen maku. American life kun oli aikamoinen pommi. Olin aikoinani Madonna-fani sitten muutuin anti-faniksi ja nykyään en toivo eukolle pahaa jos en hyvääkään.

Minusta on aina ollut mielenkiintoinen prosessi kun ns. ison staran ura kuivahtaa pois. Vahingonilo on toki aina rehellisin ilo, mutta minua kiinnostaa eritellä ilmiön syitä ihan objektiivisesti.

Kyllä tuo kiertue on tehnyt Madonnan uralle hyvää, muijahan oli aika kiipelissä kun elokuvaura vajosi vuosien yrittämisen jälkeen lopullisesti, mukavuusavioliitto on yhdentekevä, jooga ja kabbala ei enää maistu ja sitten vielä levykin floppasi.

Madonnan uran ohrakkeisemmat hetket ei kuitenkaan ole mitään verrattuna Celine Dionin syöksykieteeseen joka alkoi New day has come levyn mahalaskusta vuonna 2002, Dion panikoi ja teki aika typeriä siirtoja pahentaakseen tilannetta entisestään. Madonna piti kallonsa kylmänä.

Sitten on tapauksia kun on artisti jolla on kaikki kunnossa mutta omaa tyhmyyttään heittää kaiken pois. Whitney Houston yritti hiljakkoin tehdä omaa osbourbnes-tyyppistä realitya joka jouduttiin hyllyttämään kun akka oli yksinkertaisesti niin pierussa ettei koivillaan pysynyt kun olisi pitänyt kuvata.

Karanneen heilan perään surkisteleva Britney Spears taas raahaa itseään Onyx hotel kirtueellaan masentuneena tiihuttaen, huulisynkkaa koko shownsa, peruuttaa konsertteja miten sattuu ja tuli menneeksi vielä naimisiin jonkun hyypiön kanssa.

When divas go down...
Voivoi Eltonia :)....Siinä äijässähän onkin tosi paljon nähtävää keikalla.Ja Madonna nauraa koko matkan pankkiin ;)
Noniin. Elton John korjailee sanomisiaan:

"Elton John explains his outburst
Posted: 13 October 2004
Speaking on US TV's Access Hollywood this week at a charity event, Elton John tried to clarify his swear-filled 'rant' at Madonna at the Q Awards in London last week.
He offered these comments regarding his outburst:

'You know, I just said what I said and I've been meaning to say it for a long time. It was probably a bit unfair on Madonna, because a lot of people lip sync worse and their whole show is lip synced....her show is not wholly lip-synced but there's an element to it.'
'Madonna is a great artist, she's a great writer, she's a great performer, she makes great records and I just want to leave it at that.' "
Harmi että Re-invention dvd:n julkaisu on siirretty ens vuodelle!Ehkä leffateattereihin tulevalla dokumentti liittyy siihen.Toivottavsti tuovat Suomeenkin.Ohessa music televisionon uutinen aiheesta:

Tour Documentary
Posted: 21 October 2004
MTV News have published this little snippet of news regarding the tour documentary Madonna filmed this summer:

Madonna's tour documentary, which chronicles her Reinvention Tour and the 'new' Madonna, among other things, is now tentatively projected to hit theaters by this spring, her spokesperson said. Jonas Akerlund is directing.

As madonnalicious has previously reported, the documentary crews filmed around 1500 hours of footage during the tour. This footage is now currently being edited down to a 90-120 minute film.
Ei ookkaan enää sitte muuta maailmassa parannettavaa, voi Kiesus! Siis haloo, pahvit. ootteks te IHAN tosissane tään madoona-dollarikoneen palvonnna kanssa?
En nyt palvonnasta menisi puhumaan, mutta kyllä minä Madonnaa ihailen ja nimenomaan siksi, että se on niin paljon muutakin kuin dollarikone.
Hehehe. No vaikka niin. Se kyllä on niin surkea näyttelijä, että harva moiseen yltää.
Sätkynukke, jota liikuttelee narujen päässä trendit, levy-yhtiöt & ylikansallinen markkinakoneisto.
Sätkynukke Madonna nyt viimeksi on,tekee just mitä haluaa,millaista musiikkia haluaa ja leffoja jos siltä tuntuu vaikka tietääkin ettei se alue ole ihan hallinassa.Sätkynukkeja on britneyt,avrillavignet ja christinaaguilerat ym!
Niin, Madonna on hyvä esimerkki ja ainoa.

Madonna tekee justiinsa kuin haluaa ja muut kuuntelee.

Madonnasta pitäisi ottaa esimerkkiä ,miten hommat hoidetaan kotiin.

Muuten, Madonnan ei tarvitse mennä median luokse vaan media menee Madonnan luokse.

Tarkoitan vain tällä. että kaikenmaailman britneychristiet
ovat epätoivoisia julkisuuden hakijoita mitä Madonna ei ole.
Britney Spearsia ja Christina Aquileraa sekä Madonnaa ei voi vertailla koska Spears ja Aquilera ovat paljon lahjakkaampia laulajia kuin Madonna, joka ei oikeastaan ole lahjojensa puolesta laulaja ollenkaan.

Tämä Madonna + homoseksuaalit-yhtälö on aina ollut hyvin masentava ja jopa sairas. Elämässään epäonnistuneet hintinretaleet heijastavat jotain täyttymätöntä rakkaudentarvettaan tuohon naiseen joka raahaa itsensä framille kerran 5. vuodessa ja rahastaa armotta siitä hyvästä. Kenenkään faneissa ei ole niin säälittäviä tapauksia kuin Madonnan. Madonna on oikestaan surkimusten kuningatar.
Toivottavasti kukaan ei alennu väittelemään äskeisen kanssa. Muutenkin tämä keskustelu on ihan turha, koska kukaan ei tule muuttamaan mielipidettään suuntaan eikä toiseen. Fanit rakastavat ja muut joko eivät välitä tai vihaavat, who cares. Itse en ainakaan kaipaa kenenkään vahvistusta tai lupaa fanina olemiseen, puhumattakaan kyökkipsykologisista analyyseista. Saa kykyä Madonnan sanoin: "What do I remind you of? Your past, your dreams, or some part of yourself that you just can't love." ;)
Ei tää väittely turha oo. Makuasiat eivät toki kiistelemällä miksikään muutu, mutta keskustelu on aina kivaa, vaikka vähän kiihkeäkin sellainen. Vasta-argumentteja on herkullista kuulla.
Madonna nukeksi!
Nuken saavat haltuunsa vain nopeimmat Madonna-fanit, sillä niitä tehdään vain 5 000 kappaletta. Harvinaisuuden voi tilata popparin kotisivuilta.
Madonnako kaupallinen? Eiiii, eihän toki....ok ei kaupallisuudessa mitään vikaa ole mutta onhan tämä hieman kornia. Vähän niin kuin Cher-nukke, toisaalta olihan Jackillä (Will & Grace) lelu millä leikkiä.....
Mielestäni Madonna on merkittävä pop-ikoni ja ihan komeeta sillä on ainoa 80-luvun megatähti joka täyttää vielläkin areenat. No joo, täytää Princekin tällä hetkellä mutta tämä kiertue on hänen viimeinen greatest hits-kiertue, yeah what ever.
Mutta olen huomaavani Madonalla kovaa tarvetta todistella kykyjään hyvin monella alalla,se hänelle suotaakoot mutta ei ne kaikki taiteeksi muutu vaikka hän hommaan ryhtyykin.
Komeita videoita nainen on saanut ulos ja kameranlinssi rakastaa kyllä Madonnaa, valitettavasti vain ja ainoastaan silloin kun tehdään videoita.
Nykyään varsinkin USA:ssa, konserttilippujen hinnat ovat nousseet tähtitieteelisiin summiin. Ikinä en suostuisi maksamaan esim 300$ lipusta mutta ne joille se tuottaa iloa, siitä vaan.
On turhaa väitellä kuka on hyvä tai huono, makunsa kullakin.
Itse en tule koskaan ymmärtämään Euroviisujen merkitystä maailmalle, enkä suomalaista iskelmää.
Se Madonnan virallisilla sivuilla myytävä "nesting doll" on siis vanha kunnon venäläinen maatuska, jossa on pikku-Madonnoja uran eri vaiheista. Tietenkin tilasin! Sen kanssa on sitten kiva askarrella, kun kuuntelen iskelmiä ja euroviisuja, joista muuten kovasti pidän, ja häpeämättä pidänkin ;).
Luin muuten jostain, että artistit saavat oheiskrääsästä suuren osan tuloistaan. Siksi tuotteistaminen on niin tärkeää. Tuo maatuskahan on maailman kitsein idea, mutta Venäjällä noita Madonna-maatuskoja on ollut piraattiviritelminä jo kauan.
Hehhehehee! Vai tollasia se harppu mulle laulelee. Noh, itse tuo Profusion taitaa laulella Madonnalle:

It’s not my business to decide/
How good you are to me/
How valuable you are/
And what the world can see…

Tai:

You must love me,
You must love me,
You mmmust love me-e-e-e…

OMAAN siis sisäpiirin tietoa koska suureksi häpeäksi olen joskus kuutisentoista vuotta sitten ollut akan fani. Joskus 10-11-vuotiaana ostin c-kasettina Madonnan You can dance-albumin, tuon ikäisenä janosin kepeää tanssipoppia leikkieni taustalle.

Sitten tulikin jo Like a prayer-levy ja ajattelin että mitä sontaa se tämmöttinen on ja sitten tuli se Dick Tracy-soundtrack ja ajattelin että ääh, ei kannata. Luovuin eukosta juuri ajoissa koska kohta tulikin kaikki Blonde ambitionit, Truth or daret (onko se re-invention dokkari olevinaan jotain uuttakin?) ja sittenhän muija villiintyikin kokonaan.

ENIN osa Madonnan faneista on suoraan luuserilan kaivosta.

Yläasteella oli samalla luokalla lihava teinihintti joka oli niin säälittävästi pakkomieltynyt Madonnaan että oksat pois. Tuo teinihintti pinnasi tuon tuosta tunneilta ja vaelsi haavellisena supermarkettiin katsomaan josko sinne olisi sitten viime näkemän tullut uusia Madonnaa käsitteleviä lehtiä.

Tuo teinihintti hankki alaikäisyydestään huolimatta myös ensimmäisten joukossa SEX-kirjan jota esitteli puolipakolla koko luokalle – asia, joka ei juuri parantanut tyypin ennestäänkin syvää epäsuosituimmuutta koulun piireissä.

Sitten tuli paksunilkkainen vanhapiikamaikka joka näki kirjan eikä tietenkään ymmärtänyt että se on suurta taidetta eikä mitään pornoa. Tenihintti sai jälkkäriä raskaimman mukaan ja kirja meni takavarikkoon. Siellä se kai on tänäkin päivänä.

Onhan televisiosta tullut dokumenttikin jossa Madonnan vannoutuneimmat kannattajat tapaavat toisiaan ja vertailevat mitten monesta työpaikasta ovat saaneet potkut kun ovat Madonnan tultua maahan lähteneet päivystämään eukon hotellille sen sijaan että olisivat menneet töihin. Samat tyypit kertovat myös kaikista kauneusleikkauksistaan muistuttaakseen ulkoisesti Madonnaa sekä kääntymyksistä roomalaiskatolisuuteen (se kubbala teki vielä tuloaan tuossa vaiheessa). Ellei tuo ole jo säälittävää niin mikä on?

Madonna itsehän ei ole juuri salaillut mitä ajattelee suurimmista faneistaan vaan on haastattelussa todennut suoraan että ärsyttää, get a life ja niin edelleen.

Onhan sitten sekin tapaus Lontoossa jolloin aviosiippa Guy Ritchie sai raivarin ja syöksyi ulos pariskunnan auton perässä luuhanneen fanin kimppuun ja hakkasi miekkosen moskaksi samalla kun Madonna nauroi takapenkillä paskaisesti koko toimitukselle. Kun media tiedusteli tuolta tyypiltä –nimeä en muista- että miksei haasta Ritchietä oikeuteen (ja lyö rahoiksi) niin tyyppi vastasi että on jo nyt tarpeeksi vaikeaa kun ei voi olla enää Madonnan fani ja koko elämältä on lähtenyt pohja, ei piisaa voimat oikeustaistoihin…
Niin Madonnaan kuin muihinkin ns. tähtiin varsin välinpitämättömästi suhtautuvana en voi lakata ihmettelemästä, kummat mahtavatkaan olla fanaattisempia, tähden ihailijat vai tämän vihaajat.

Esim. Madonnan edesottamuksista kumpikin ryhmä taitaa pitää aivan yhtä tarkkaa rotia. En voi muuta sanoa kuin M:n itsensä sanoin: get a life, both of you.
Tyhmä tyttö. Tuollahan juuri sanoin: "Olin aikoinani Madonna-fani sitten muutuin anti-faniksi ja nykyään en toivo eukolle pahaa jos en hyvääkään."

Se, että olin Madonnan anti-fani ei ole koskaan johtunut musiikista, imagosta, asenteista faneihin tai mistään tuosta vaan eräistä ämmän poliittisista lausunnoista. Jotka eivät mitenkään liity homokysymyksiin.

Koska olen joskus ollut eukon fani, niin onhan luonnollista että huomioin sen tekemiset paremmin kuin esim. Britney Spearsin, jota en ole koskaan ihaillut vaikka naikkosen lahjat ja ulkoiset avut tunnustankin.

Madonna on kiinnostava mediailmiönä, kaikki mediailmiöt ovat mielenkiintoisia. Olikos tarpeeksi kuivaa ja älyllistä edellisen nimimerkin makuun?
Joku teinihintti on tainnut juoda yhden siiderin liikaa, kun noin vaahtoaa...

Minustakin on sairasta, jos ihminen on valmis uhraamaan elämänsä, työnsä ja ihmissuhteensa idolinsa takia. Myös tähden jatkuva kyttäys on sairasta. Silloin saa tosiaan sanoa, että koeta elää. Hulluja faneja on kaikilla artisteilla, ja tietenkin media haalii juuri ne kaikkein hulluimmat ohjelmiinsa. Siitä ei siis kannata tehdä kovin pitkälle meneviä päätelmiä, eikä se myöskään ole artistin vika, että hänellä on sekoja faneja.

Muuten fanittamisessa ei ole mitään vikaa, kukin ottakoon iloa elämäänsä sieltä, mistä sitä lain ja moraalin rajoissa saa.
Minä ainakin olen totaalinen Madonna fani, ollut jo kauan. Enkä näe mitään hiipumisen merkkejä siinä ainakaan lähitulevaisuudessa.

Fanittamiseni voisi jopa johtaa siihen, että jos Madde tänne päin tulisi, niin olisin ehkä vahtaamassa siellä hotellin ulkopuolella. Ihan vain sen vuoksi, jotta näkisin vilaukselta oman Idolini. So what?

Seuraan tarkasti mitä uutta Madonna-rintamalta kuuluu, melkeinpä päivittäin, ostan kaiken mikä tuohon popin kuningattareen liittyy ja mikä ikinä vain on kaupan.

Silti en tunne olevani luuseri, enkä ole enää mikään teinihinttikään, iältäni kun olen teinixajat jo kauan sitten ohittanut. Kaiken tämän fanittamisen lisäksi elämääni kun mahtuu oikeesti niin paljon muutakin, Madonnan palvominen on vain yksi osa sitä. Se on ehkä todellakin aika näkyvä osa minua, ja osa ihmisistä pyörittelee silmiänsä asialle. Mutta niin ne pyörittelevät silmiänsä sillekkin, että tykkään pojista. Joten kuka jaksaa niiden mielipiteistä välittää? Ei ne muutenkaan ymmärrä mitään hyvän päälle :)
Turhaan ylistätte Madonnan päättynyttä Re-Invention kiertuetta. Ei se todellakaan yltänyt samalle tasolle, kuin aikaisemmat Madonnan kiertueet.

Vaikka RIT kiertue sisälti kaikki suurimmat Madonnan hitit viimeisen 20 vuoden ajalta. Ei se ainakaan visuaalisesti ollut mitään niin henkeäsalpaavaa, kuin aikaisemmat. Edellinen Drowned World Tour oli paljon parempi, näyttävämpi, teatraallisempi, siinä oli sentään jotain jonka ympärille koko juttu oli kasattu. RIT oli pelkää tanssimista, muutamaa numeroa lukuun ottamatta ei niin kummallista sekään.

Aika paljon melua tyhjästä. Ja miten Madonna tyytyy toistamaan itseään tekemällä kiertueesta dokumentin? Johan se on kerran nähty. Täytyy olla todellakin jotain uusia ideoita siihen dokkariin, jos sen kuvitellaan yllittävän In Bed With Madonnan menestyksen... uskallan epäillä tätäkin.

Ja silti kaikesta huolimatta, lukeudun Madonna faneihin. Madonna ON yksi suurimpia Homo Ikoneita. *huokaus*
Re-Invention tour oli monessakin mielessä huimasti parempi kuin pari viimeistä kiertuetta(Girlie Show,Drowned World).Koreografia oli loistavaa monessa biisissä(Vogue,Nobody Knows Me,Express Yourself),loistavaa tanssimista(Die Another Day,Into The Groove) ja cooleja asuja mm.korsetti ja buutsit,armeijapuku sekä showgirl-asu.

Edeltäjä Drowned World oli monissa paikoin yliteatraalinen ja meni ylitaiteellisen puolelle.Ja asut kaikista kiertueista tylsimmät.

Kiertueesta tekeillä oleva dokumentti varmasti täysin erilainen kuin In Bed With Madonna,onhan Madonna jo ihmisenäkin erilainen kuin 14 v.sitten.Ainoat yhtymäkohdat lienevät konserttikohtaukset.

Kaikilla omatmielipiteensä ja hyvä että tulevat julki,omasta mielestäni Re-Invention tour osoitti Madonnan yhä olevan täydessä terässä ja ehdottomasti aikamme paras live-esiityjä.Piste.
Aion odotella sitä dvd-julkaisua ja muodostan sitten mielipiteeni,leffasta en niinkään ole kiinnostunut...
Tuo kiertuehan palkittiin parillakin palkinnolla jenkeissä Billboardin palkinnoilla mm.vuoden paras kiertue.Lisäksi Maddy valittiin Briteissä Rock n'Roll Hall Of Fameen toissapäivänä yhdessä mm.Elvis Presleyn ja U2:lisäksi...
Kirtue palkittiin parhaiten menestyneenä ainoastaan myytyjen lipputulojen mukaan, ei siis niinkään sen vuoksi että se olis ollut jotain huikeaa.

Ja nipo kun olen, niin Madonna valittiin Uk Music Hall of Fameen.
Minäkin nipotan. Madonna siis valittiin UK Music Hall Of Fameen ilman äänestystä. UMHF:ssä oli valmiina jokaiselta vuosikymmeneltä yksi artisti, esim. The Beatles 60-luvulta ja Madonna tietenkin 80-luvulta.
"Madonna siis valittiin UK Music Hall Of Fameen ilman äänestystä. UMHF:ssä oli valmiina jokaiselta vuosikymmeneltä yksi artisti, esim. The Beatles 60-luvulta ja Madonna tietenkin 80-luvulta."

Metsään meni. Jos nipotat, tutki taustat ensin. UK Music Hall of Faméen valittiin 60-luvun edustajana Cliff Richard, 70-luvulta Rollarit, 80-luvulta Michael Jackson ja 90-luvulta Robbie Williams.

Nämä olivat yleisöäänestyksen tuloksia.

Sen ohella Uk Music Hall of Fameen nimettiin viisi "perustaja"jäsentä, eli artistia/bändiä, jotka ovat ansainneet paikkansa kaikkien aikojen legendojen joukossa. Nämä olivat U2, Bob Marley, The Beatles ja - ylläri pylläri - Madonna.
Uk Music Hall of Fame on nykyään samaa tasoa kuin MTV music awards. Samaa persläpikaupallista kaikki tyynni.
Anteeksi, että ilmaisin itseäni epäselvästi. Kaikille tuli varmaan nyt selväksi, että Madonnaa ei äänestetty sinne, hää oli siellä jo valmiina. :) Itseltäni unohtui mainita tuo, että sinne oikeastaan valittiin joka vuosikymmeneltä kaksi, yks suoraan ohjelman tekijöiden puolesta ja yks katsojien äänillä. Oon seurannu Channel4:lta tuota sarjaa, muuten hyvä, mutta aika pitkät jaksot (apaut 1,5h) mikä tuntuu silloin kun odottaa omaa suosikkia. Tosin taas voin sanoa omalta kannaltani, että UK:n äänestäjät ovat nuijia. Parhaat jäivät valitsematta, no ehkä ensi vuonna.
Ja jos jotain kiinnostaa tuo sarja niin linkki: http://www.channel4.com/entertainment/tv/microsites/H/halloffame/decade_final.html

Hyvää yötä.
Hauskaa nähdä että Madonna herättää puhetta,oli se sitten positiivista tai negatiivista ; )
"Uk Music Hall of Fame on nykyään samaa tasoa kuin MTV music awards. Samaa persläpikaupallista kaikki tyynni."

Kuinka niin nykyään? Eikös se vasta perustettu näiden uusien valittujen ollessa ensimmäisiä kunnioitettuja artisteja siellä joukossa. Vai onko se ollut olemassa jo ennenkin?
Uudessa Bridget Jones-leffassa on muuten runsaasti Madonna-referaatteja mm.Madonna-biisi visailu ja Material Girl-biisi ;)
Leffassa on muuten Like a Virgin biisikin, kun Bridget laulattaa vankeja siellä sellissä.
Madonnan Re-Invention Tour oli vuoden 2004 kaikkein tuottoisin kiertue. Lipputuloja lähes 100 miljoonaa euroa ja 56 keikasta 55 loppuunmyytyjä. Ainoa, joka ei myynyt loppuun oli 90000 ihmistä vetävä Irlannin Slane Castle. Kuka vielä sanoo, että Madonnan aika on ohi???
Madonnan aika ei ole koskaan ohi. Madonna JYRÄÄ!

Madonnalta pitäisi/oletetaan tulevan uutta musiikkiakin ensi vuonna. Ainakin Madden virallisten sivujen mukaan Lady on jälleen palannut studioon äänittämään uutta materiaalia.

Ja huhut kertovat yhteistyöstä Depeche Moden Martin Goren kanssa. OOOOHHH!!!!
Tänään oli Helsingin Sanomissa Welldonen Risto Juvosen haastattelu jossa kertoi Madonnan kanssa oli jo päästy sopimukseen viime syksynä kahdesta keikasta Hartwall Areenalla mutta Madonna olikin päättänyt ettei jaksakaan tehdä ylimääräisiä Euroopan keikkoja.Helsingin lisäksi lisäkeikkoja olisi ollut Tukholmassa ja Moskovassa...
Eikös huhut sanoneet ettei M tee keikkoja paikoissa, joissa ei ole Kabbala keskusta? Täällä kun ei ole niin...Ei vaan, toivottavasti saadaan hänet tänne seuraavalla kerralla!
Ei tainnut luvatut 3 miljoonaa euroa per keikka olla tarpeeksi Madonnalle. Ei tunnu lady olevan pikkurahan puutteessa. ja jos taskut tuli täyteen rahaa jo tehdyistä keikoista, niin miksipä sitä turhaan fanien vuoksi ylimääräistä rehkimään.

Jossain oli että Madonna halusi yöpyä omassa kodeissaan kiertueen aikana eikä suostunut käyttämään hotelleja siihen tarkoitukseen.
Heh heh, älkää nyt joka juorua uskoko. Kyllähän Madonna esiintyi monissa paikoissa, joissa ei ole kabbala-keskusta, ja myös monissa paikoissa, joissa hänellä ei ole kotia. Kyse oli varmasti vain siitä, että pitkä kiertue vaati veronsa.
Monella yhtyeillä on vielä pidempi kiertue ja jaksoivat kummasti kiertää maailmaa.
Madonnan kiertue olikin vaativa spektaakkeli jonka kanssa ei todellakaan kierretä vuotta.Show oli sekä fyysisesti että teknisesti erittäin vaativa.

Se nähdään sitten varmasti kun kiertueesta kertova dokumenttielokuva saa ensi-iltansa tämän vuoden Cannesin filmifestivaaleilla...
Kiertuedokumentin maailman ensi-ilta on Cannesissa 22.5 ja ensi-illat pian sen jälkeen Pariisissa,Lontoossa,NewYorkissa ja Los Angelesissa sen jälkeen!
Madonna valmistelee uutta albumiaan

Popin kuningattareksi tituleerattu Madonna valmistelee ahkerasti tulevaa albumiaan.

Laulajattaren levy-yhtiön edustajan mukaan poppari tekee jälleen yhteistyötä ranskalaistuottaja Mirwaisin kanssa. Myös Re-Invention-kiertueen musiikillisena ohjaajana toiminut Stuart Prince toimii yhtenä tulevan pitkäsoiton tuottajista. Albumilta löytyy ainakin kappale nimeltään I Love New York.

Nelosen viihdeuutiset
http://www.nelonen.fi/viihde/uutinen.asp?cat=5&d=50758
M-Boy kirjoitti "Madonnan kiertue olikin vaativa spektaakkeli jonka kanssa ei todellakaan kierretä vuotta.Show oli sekä fyysisesti että teknisesti erittäin vaativa."

Esimerkiksi SlipKnot nimisellä yhtyeellä(jossa on muuten yhdeksän jäsentä) on minun mielestäni fyysisesti, henkisesti ja teknisesti vielä raskaampi kuin joltain has been diivalta.
Etpä taida olla show'ta nähnyt,päihittää Slipknotin pelleilyt mennentullen.Madonnan kiertueella alan ykkösnimet tekniikan,valaistuksen,koreografian ja musiikin puolesta!Ja ei Madonna tosiaan yksinään Re-Inventionissa pompi vaan lavalla on 6 muusikon lisäksi 12 tanssijaa,2 taustalaulajaa ja säkkipillin soittaja...
Ja mun isä kyllä hakaa sun iskän ihan milloin vaa......oota vaan kun se tulee kotii ni mä kerron sille......
Re-Invention kirjoitti "Etpä taida olla show'ta nähnyt,päihittää Slipknotin pelleilyt mennentullen.Madonnan kiertueella alan ykkösnimet tekniikan,valaistuksen,koreografian ja musiikin puolesta!Ja ei Madonna tosiaan yksinään Re-Inventionissa pompi vaan lavalla on 6 muusikon lisäksi 12 tanssijaa,2 taustalaulajaa ja säkkipillin soittaja... "
Ja DAT nauha
Madonnahan on niin filosofinen ja vakavasti otettava artisti.

Esim Holiday kappaleessa on niin syälliset ja pohdiskelevat sanat, että mä en oikeasti tajua sanoja kappaleessa.

Madonna nauraa pankkiin kun on vienyt teidän rahat pois
Mad Onna on tasan yhtä hauska kuin Slipknot, sovitaanko näin? Tosiaan hieman teinahtava väittely, etten sanoisi. Ehkä totuus on tuolla jossain :)
Täytyy sanoo, että en menis madonnan keikalle... kun ei mua kiinnosta yleensäkkään muuta kuin vain ja ainoastaan festaritapahtumat ja sellaset klubikeikat, joissa on monia esiintyjiä.. tai ainakin 2-3...
Vielä vähemmän keskustelunaihetta sivuten, mutta miksiköhän ihmeessä tuosta lahkosta käytetään suomessa englanninkielistä nimeä? Suomeksi se on Kabbala.
Rahastusta kirjoitti: "Ko. kabbalahkirkko on pelkkää rahastusta."

Sepäs oli hyvin perusteltu mielipide... ;D
Jännää nähdä käsitelläänkö tulevassa konserttidokumentissa "Madonna:Re-Invented Process"kabbalaa ollenkaan....
Dokumentista oli viime viikolla eka näytös Lontoossa jossa olivat paikalla Madonna ja ohjaaja Jonas Åkerlund.Ensi viikolla on toinen New Yorkissa.Madonna on samalla kuvaamassa promokuvia dokumentin markkinointiin!
Tässä vastine niille, joiden mielestä Madonna on merkityksetön ja hänen aikansa on ohi:

"Madonna oli viime vuoden soitetuin artisti kotimaisissa kaupallisissa radioissa. Tekijänoikeusjärjestö Gramex ry:n tilaston mukaan Madonnan kappaleet soivat kaupallississa radioissa yhteensä yli 24 000 kertaa".
Ehkä Suomessa onkin noin...kun useimmat radio soittolistat perustuu "pakko" soittolistoihin. Jos Radio-Dj:t saisivat itse päättää mitä soittaa , Madonna ei todellakaan soisi noin paljon
Heavymies: "Ehkä Suomessa onkin noin...kun useimmat radio soittolistat perustuu "pakko" soittolistoihin. Jos Radio-Dj:t saisivat itse päättää mitä soittaa , Madonna ei todellakaan soisi noin paljon"

Jostakin syystä Madonna kuitenkin soi vimmatun paljon esimerkiksi Radio Helsingissä, jossa DJ:t todellakin saavat itse päättää, mitä soittavat. Ja joku syy siihenkin varmasti on, että Madde on soittolistoilla. Usko pois, ei hänen asemaansa kuka tahansa olisi päässyt.