Kokoomuksen mainokset v*tuttaa

Seuraava
Herz, jos viittauksesi Venäjän uhkaan koski omaa kirjoitustani potentiaalisista kriiseistä lähialueillamme, en tarkoittanut sitä, että Venäjän sotavoimat olisivat hyökkäämässä Suomen rajan yli ja EU:n nopean toiminnan joukkoja tarvittaisiin sen torjumiseksi.

Sen sijaan mainitsin esimerkkinä kriisitilanteesta EU:n ulkorajojen äärelle kuten Karjalaan hypoteettisessa tilanteessa kertyvät järjestäytymättömät ihmismassat, joiden hallitsemiseen esimerkiksi Venäjällä ei olisi halua tai resursseja tai kyseiset resurssit olisivat sidottuina muualla, esimerkiksi Kaukasuksen alueella. Silloin on tärkeää, että Suomella on olemassa mahdollisimman hyvä yhteistyö eurooppalaisjohtoisessa puolustusjärjestelmässä, jonka avulla tilanne voidaan hallita meidän kannaltamme kestävällä tavalla.

Toisaalta historiaan tutustuminen on ainakin minulle opettanut sen, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, tilanteet voivat muuttua jo vuosikymmenessä niin paljon, että kukaan ei kykene sitä ennustamaan. Erityisen suuret kriisin mahdollisuudet koskevat rajakohtia, joiden kahden puolen elinolosuhteiden erot ovat kovin jyrkät.
"Toisaalta historiaan tutustuminen on ainakin minulle opettanut sen, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, tilanteet voivat muuttua jo vuosikymmenessä niin paljon, että kukaan ei kykene sitä ennustamaan. Erityisen suuret kriisin mahdollisuudet koskevat rajakohtia, joiden kahden puolen elinolosuhteiden erot ovat kovin jyrkät."

Tutustu nykytilanteeseenkin niin tiedät ettei ero Suomen Karjalan ja Venäjän Karjalan välillä ole ainakaan Suomen eduksi. Venäjän Karjalassa on monet perusasiat paremmassa kunnossa kuin Suomessa, esimerkiksi vaikka tomaatit ovat täynnä hedelmälihaa eikä sellaisia vesipusseja mitä Suomessa.

JOS Eurooppaan tulee kansainvaellus, se tulee lounaasta ja siitä saamme kiittää niin kovasti jäseneksi halutun Turkin vartioimattomia rajoja. Tämän estämme parhaiten sillä ettemme ota Turkkia jäseneksi alunperinkään.

JOS Venäjältä halutaan kovasti pois, niin liike varmaan kohdistuu Baltiaan, Puolaan ja Balkanille.
Taas osoitti vaalit mitä dorkia stadilaiset ovat: sekoomus saa äänet. Eläköön plutokratia! Kuka tahansa voi täällä päästä mihin tahansa virkaan jos on heittää tarpeeksi iso summa rahaa itsensä mainostamiseen.

Hieno homma kuitenkin että Vihreät saivat rökäletappion.
Seuraava