• mizrahim

pistaasipähkinä

nyt kun minäkin olen kunnostautunut luomalla oman blogini huomaan olevani yksi "heistä", siis meistä tai jotain... rakastan pistaasipähkinöitä, mutta kurja niitä on rapistella yksikseen. toisaalta yksinoleminen on myös etuoikeus ja nautinkin kyllä siitä. jotain kuitenkin kaipaa. on riski kertoa henkilökohtaisuuksistaan mutta otan riskin ja uskon että tästä tulee rikas matka elämään. tervetuloa kanssani kannelle.

6 kommenttia

audinkopoika

1.7.2007 17:33

Onneksi olkoon ja tervetuloa blogien ja blokkaajien maailmaan:) Itse olen aikas uusi täällä ranneliikkeessä, vasta tämän vuoden helmikuussa aloitin.
Itse olen kokenut täällä olon myönteisenä, täällä on paljon huipputyyppejä, jotak tukevat ja kannustavat. Auttavat ja neuvovat ongelmatilanteissa.

Sinulle kivaa kesää ranneliikkeen blogien maailmassa :)

Roope2

1.7.2007 19:50

Kiva kun otit riskin. Täältä tullaan kannellesi!

Splenetic

1.7.2007 21:45

Tervetuloa minunkin puolestani. Totta, yksityisasioiden julkisessa puimisessa on omat riskinsä, mutta et uskokaan (vielä) kuinka vapauttavaa se voi olla.

Splenetic

1.7.2007 21:47

Mistä muuten blogin nimi? Tai oma nickisi? Juu, olisi aivan liian vaivalloista katsoa Googlesta.. ;)

mizrahim

2.7.2007 08:53

mizrahim on hepreaa ja liittyy itään/itämaisuuteen. Israelissa on radiokanava nozihim mizrahit,josta tulee makeeta musaa 24/7, siis netin kautta kuuntelen sitä.
Kiitos kun toivotitte mut tervetulleeksi blogi-klubbeniin. nyt laukut on pakattu ja viikon lomamatka edessä. Kotisuomessa kylläkin. maisemanvaihto kuitenkin tekee terää. saa uutta perspektiiviä elämäänsä. kaikille mukavaa alkuviikkoa, toivotaan kauniita ilmoja.

martin

8.7.2007 02:21

Mutustelemme siis kanssasi pistaasipähkinöitä matkan varrella. Kivaa! Tervetuloa!