Who let the cats out?

Sarjahurmaajia ja sarjahurmaantujia

Sarjahurmaajan tunnusmerkit:

1. Hän on yleensä fyysisesti erittäin viehättävä persoona, joka osaa valloittaa uusia ihmisiä varsin vaivattomasti. Jos hänen fyysinen viehätyksensä ei ole keskimääräistä suurempi, hän kompensoi sen ylivertaisilla henkisillä lahjoilla ja kyvyllä huomata juuri Sinut.

2. Sarjahurmaajaa ei pidä sekoittaa narsistiin, vaikka molemmissa samoja piirteitä onkin. Tärkein ero on siinä, että vaikka sarjahurmaaja elääkin saamastaan huomiosta, hän ei nauti toisen tallomisesta maan rakoon omaa onneaan tavoitellessaan ja yleensä kärsii valtaisia tunnontuskia jos niin pääsee käymään. Ja niinhän usein käy, sillä eihän rakkaudessa voi aina voittaa.

3. Hän saa sinut tuntemaan itsesi maailman tärkeimmäksi ja ainutlaatuisimmaksi ystäväksi, ja toisteleekin tätä anteliaasti. Hän rakastaa sinua!

3. Sinä et voi olla rakastumatta häneen, mutta sarjahurmaaja ei halua särkeä sydäntäsi. Hän ei voi sitoutua ja on epävarma kykeneekö ikinä vastaamaan yleviin tunteisiisi. Hän ei kuitenkaan halua menettää sinua.

4. Hänellä on vähintään yksi kaipaava sydän joka satamassa missä hän pysähtyy. Ja hän on matkustellut paljon. Hänellä on vaeltajan sielu, joka ei kestä sammaloitumista.

5. Suojelisin häntä kaikelta sillä minulla on vahva sydän, jaksan olla sekä ystävä että ikuinen ihailija. Rakastan häntä aina. Hymyilen kauniisti ystäviesi keskellä koska minulta odotetaan sitä.

6. Tanssilattian sykkeessä suutelet minua ehkä vähän säälien ja samalla taivutat kaulaasi ja selkääsi kaarelle jälleen yhdelle uudelle ihailijalle. Ja käännät sitten hänelle selkäsi. Minua otat kädestä, olemmehan sydänystäviä.

Sarjahurmaantujaksi voit tunnustautua, jos tunnistat itsestäsi edes yhden seuraavista ominaisuuksista/omituisuuksista:

1. Elät yleensä parisuhteessa ja olet ihan tyytyväinen taloon, pihaan, koiraan ja tyynykumppaniisi. Silti haaveilet jostain enemmästä.

2. Sarjahurmaantujan erottaa helposti ikisinkusta siitä, että hän ei osaa tehdä aloitetta ihmissuhteissa. Hän on joskus törmännyt sarjahurmaajaan ja polttanut siipensä. Hän ei osaa irrottautua huonosta parisuhteesta, koska kumppaniin on kasvanut kiinni.

3. Sinut valtaa levottomuus kun otat vaahtokylvyn ja nautit omasta ajastasi. Mitä oikein haluat?

4. Muistelet kaiholla kaikkia entisiä ihastumisiasi. Mutta niinkö todella? Etkö oikeastaan ollutkin enemmän ihastunut tunteeseen?

5. Ihastutko helposti ystäviisi? Mistähän se johtuu?

6. Työpäiväsi paranee ziljoona kertaa jos sinulla on salainen ihastus "konttorissa". Mahdollisuudet päästä iholle ovat 0, mutta se ei sinun ruusunpunaisia unelmiasi haittaa.

7. Olet nytkin ihastunut työkaveriisi, koiranulkoiluttajaasi, ystäväsi ystävään, tai johonkin muuhun kuin omaan kumppaniisi.